Kjærlighet

Kjærlighet

Det å finne ditt livs kjærlighet innebærer: å finne det rette datingbyrået først. Vi kan hjelpe deg med å finne det perfekte datingbyrået for deg. Vi har analysert alle de største byråene i Norge og rangert deres suksess gjennom en rekke faktorer, inkludert geografisk spredning av medlemstall og deres omdømme på internett.

Velg ett av dine favorittbyråer for dating.

Datingbyråer er utarbeidet mer for å tjene penger enn de er for å hjelpe deg med å finne kjærligheten, så vær oppmerksom på at du ikke skal tro på absolutt alt de forteller deg. Datingbyråer er alltid raske til å nevne at de har mange medlemmer i ditt nærområde. Sannheten er noen ganger en helt annen, og det er virkelig verdt å bruke litt tid på å undersøke før du investerer i et bestemt datingbyrå.

Anbefalte matchmaking nettsteder

På 1.: Academic Singles

for Kjærlighet *)
 • Medlemmer i Norge: 200.000
 • Dating-kategori: Kjærlighet
 • Tjenesten er veldig populær blant høyt utdannede, ambisiøse og seriøse brukere
 • Det er en del av et av verdens største dateselskap

Kåring: 10/10

for Academic Singles
53 responser på 100 meldinger i løpet av udnersøkelsene våre. *)

På 2.: be2

for Kjærlighet *)
 • Medlemmer i Norge: 310.000
 • Dating-kategori: Kjærlighet
 • Ledende datingnettsted i Norge
 • Mange attraktive profiler

Kåring: 8/10

for be2
42 responser på 100 meldinger i løpet av udnersøkelsene våre. *)

På 3.: EliteSingles

for Kjærlighet *)
 • Medlemmer i Norge: 150.000
 • Dating-kategori: Kjærlighet
 • Ledende elite singles side i Norge
 • Mye trafikk på siden

Kåring: 7/10

for EliteSingles
33 responser på 100 meldinger i løpet av udnersøkelsene våre. *)

På 4.: Møteplassen

for Kjærlighet *)
 • Medlemmer i Norge: 150.000
 • Dating-kategori: Kjærlighet
 • Norges største datingportaler
 • Avansert matchingfunksjon

Kåring: 7/10

for Møteplassen
30 responser på 100 meldinger i løpet av udnersøkelsene våre. *)

På 5.: Kristendate

for Kjærlighet *)
 • Medlemmer i Norge: 50.000
 • Dating-kategori: Kjærlighet
 • Kristendate er mer enn bare en datingportal
 • Norges største kristne datingportal

Kåring: 7/10

for Kristendate
31 responser på 100 meldinger i løpet av udnersøkelsene våre. *)

Dating kategorier

Eventyr

Vi kan hjelpe deg med å finne den rette sex dating-nettsiden for deg. Vi har undersøkt alle de store dating-nettsidene for... (mer)

Flørt

Leter du etter en flørt? Dating er et tallspill og for å optimalisere dine datingmuligheter må du finne en nettside med... (mer)

Kjærlighet

Det å finne ditt livs kjærlighet innebærer: å finne det rette datingbyrået først. Vi kan hjelpe deg... (mer)

Nett-dating og matchmaking er en fantastisk mulighet

I dag er det helt normalt å se etter en partner, eller den store kjærligheten på Internett. Før var det merkbart annerledes. Selv bare for et par år siden var det kun blant gode venner at man kunne finne ut om gode muligheter for å søke på Internett etter en partner. Tidene har heldigvis forandret seg, og par som har møtt hverandre på nett snakker åpent og stolt om lykken de har funnet på nettet. Også i Norge har nett-dating blitt en del av hverdagslivet. De gamle kontaktannonsene i avisene har endelig gått ut på dato.

Men nett-datingen bør ikke være en konkurrent til flørtingen ute på byen eller på kafeene. Portaler for single kan være et utmerket tilskudd for å møtes offline. Det å bli kjent med noen, og å søke etter denne rette partneren er så mye raskere og praktisk på Internett – som regel i alle fall. Dette er fordi likesinnede personer kan kommunisere her og møtes og flørtes når som helst på dagen. Når et sofistikert dating-byrå blir involvert så mangedobler det muligheten for å lykkes. På profesjonelle dating-nettsteder, med enorme medlemskap – der treffes akkurat de som passer best sammen. Dette er de perfekte forholdene for utvikling av følelsesmessig nærhet og kjærlighet. Uten Internett ville det ha vært behov for mye flaks.

Kan kjærlighet dirigeres? Kan nett-dating fungere?

Selvfølgelig kan ikke kjærligheten kontrolleres. Kjærligheten må vekkes til live. Ofte kommer den som en overraskelse, den kommer ingensteds fra og bare valser over deg med følelsesutbrudd du aldri hadde forventet. Noen ganger utvikles kjærligheten sakte, som en skjør plante som vokser sjenert og varsomt, inntil den springer ut i all sin blomst – og kan ikke oversees eller fornektes.

Uansett, selv om kjærlighet er følelser som ikke kan planlegges eller påtvinges, så kan den i det minste formidles. Det er mye som kan gjøres for å skape de rette forholdene for følelsen over alle følelser, så mye som mulig. Nylig ble en oppskrift på kjærlighet, (den eksperimentelle genereringen av mellommenneskelig nærhet) fra den berømte vitenskapsmannen og psykologen Arthur Aron, publisert på nytt i New York Times. Den beskriver hvordan to fremmede kan bli forelsket på bakgrunn av en guide. For å oppnå dette må kun 36 spørsmål besvares gjensidig. Det høres ut som et mirakel, den vises stein eller kanskje et eventyr – men allikevel er det litt sannhet i det: kjærligheten kan fremmes, eller det kan gjøres enklere å bli forelsket.


Video: Eksperimentet av Arthur aron

Det er her dating-byråene kommer inn i bildet. De introduserer mennesker som passer godt sammen. Det gjør søket mye enklere. I motsetning til tilfeldige bekjentskap på byen, kan du på Internett være sikker på at den utvalgte er singel. I tillegg passer han godt i henhold til utvalgsalgoritmene. Fordelene er innlysende: skuffelser i forhold til status eller andre store overraskelser rundt personligheten er umulig.

Naturligvis kan metodene kun baseres på statistisk erfaring, men det grunnleggende for dette formålet dannes på de beste dating-byråene av velbegrunnede vitenskapelige personlighetstester for hvert medlem. Psykologisk og sosiologisk kunnskap og viten om forhold, tolkes av en hemmelig men effektiv algirytme som matcher medlemmer med et antatt harmonisk partnerskap. Dette er kjernekompetansen til alle dating-tjenester. Selvfølgelig finnes det ingen ingen garanti for at de to som danner en match, det er det et samsvarende par kalles, faktisk forelsker seg. Ingen kan kontrollere det. Men forholdene (i henhold til forskningen) er spesielt gunstige. Hvorfor skulle du ikke bruke denne muligheten?

Tips hva angår matchmaking-tjenester på nettet

 • Alle hederlige dating-byråer har som regel mulighet for gratis registrering. Denne muligheten bør alltid benyttes. Men vanligvis kan du ikke kontakte andre medlemmer, men den interesserte single kan få et omfattende inntrykk, og kan bestemme seg for om dette nettstedet er noe for dem.
 • Personlighetstesten i begynnelsen av medlemskapet bør tas alvorlig. Dette danner grunnlaget for alle forslag av passende partnere, og er derfor ekstremt viktig. Besvarelsen på spørsmålene bør gjennomføres særdeles ærlig og likefremt.
 • Detaljerte utfylte profiler vil motta mer oppmerksomhet, og øke muligheten til å lykkes. Brukere av dating-byråer bør forsikre seg om at profilen er fullstendig utfylt. Men, her gjelder kvalitet foran kvantitet. En meningsfull men kort profil, kan være mer vellykket enn en grunn og meningsløs – men lang profilbeskrivelse.
 • Nettiketten bør opprettholdes på dating-portalene. En høflig og sjarmerende tilnærming er langt mer effektiv enn en direkte og hard eller barsk fremferd. En skikkelig form for hilsen og farvel er et minimumskrav. Men nettpraten burde ikke fortsette i det uendelige via portalen. Et betimelig personlig møte kan kanskje gi deg mer innsikt, og viser raskt om engasjementet er verdt bryderiet.