be2

Kåringer for be2

Helhetlig kåring:Praksiskåring:

Funksjonalitet:

Brukervennlighet:

Verdi for pengene:Prøv gratis

En side som er mer populær enn be2 ...

... er for tiden Academic Singles (blant alle nettsider)Denne siden er hot!
 • Mer populær enn be2 denne uken
 • Tjenesten er veldig populær blant høyt utdannede, ambisiøse og seriøse brukere
 • Det er en del av et av verdens største dateselskap

Prøv gratis


Mye bedre enn be2!

Våre beste anbefalinger (for Kjærlighet-sider):

Konklusjon: Vi synes be2 er en utmerket datingportal! Nettstedet tiltrekker seg morsomme og interessante single som er ute etter meningsfulle forhold. Hver bruker får forslag til matcher som passer med individuelle personlige preferanser og personlighetstrekk. be2 Norge har utviklet en egen banebrytende funksjon som heter Algorithm - et unikt system som analyserer brukerens data og finner passende mulige partnere. Brukeren får en liste med anbefalte profiler. Noen små endringer kunne gjøre brukervennligheten bedre, men totalt sett er tjenesten veldig bra.

Førsteinntrykk av be2:

Fordeler

 • Lett å kommunisere med andre single
 • Flott nettsted, nyttige funksjoner
 • Stor aktivitet i Norge
 • Praktisk, lett å bruke (hjemmeside og app)
 • Utmerket valuta for pengene

Ulemper

 • Abonnement med automatisk fornyelse (men alle datingtjenester har dette).
 • Utilstrekkelig åpenhet om pris (gjelder de fleste datingtjenester).

Hva vi anbefaler for å lykkes


Gratis registrering gir deg muligheten til å opprette en profil og utforske området. Hvis du ønsker å kommunisere og holde kontakt med andre brukere, må du abonnere på et Premium-medlemskap. Dette er vanlig praksis på de aller fleste datingnettsteder.

be2-numre

Suksessforhold

 • 100 kontaktforespøresler på testprofilen vår
 • 42 som resulterer i samtaler
 • 4 ut av 10 forespørsler får svar.

Kontaktforhold for be2
42%

Medlemsstatistikker


57% kvinner

43% menn
Kvinneforhold be2
57%

Hvor vidt det er egnet for Kjærlighet

 • Ledende datingnettsted i Norge
 • Mange attraktive profiler

Hvor vidt det er egnet for Kjærlighet
100%

Lokal aktivitet i Norge

 • Medlemmer i Norge: 310.000
 • Søketrend: 50.000

Aktivitetsnivå i Norge
100%

1. be2 vurdering: oppsummering

Online dating er veldig populært både i Norge og i resten av verden. Vår travle livsstil fører ofte til at det blir liten tid til sosiale aktiviteter, og mange velger å bruke en online datingtjeneste for å finne en passende partner. De fleste som bruker be2 ​er oppegående yrkesaktive single som vet hva de er ute etter, og som forventer høy kvalitet på portalen. Be2 Norge kartlegger personlighet og ønsker til hver eneste en av sine brukere, og gir brukere en liste med passende profiler. Matchforslagene vil med stor sannsynlighet være i samsvar med den type menneske man søker. be2 er en pålitelig og profesjonell tjeneste.

be2 ​​er et av de mest populære seriøse matchmaking-nettstedene i Norge. Vi testet området for å finne ut hvordan det fungerer i praksis, og sammenlignet det med andre lignende elektroniske tjenester. Vår konklusjon: be2 er en av datingtjeneste i Norge som gjorde det best i testen.

Konklusjon brukstest: Vår test viste at be2 er en utmerket datingportal. Det første man må gjøre for å få tilgang til tjenesten, er å opprette en personlig profil. Når profilen er klar, mottar brukeren en liste over anbefalte partnere. Brukere oppfordres til å være aktive og til å ta kontakt med potensielle partnere. Området har en spesiell funksjon som gjøre det enkelt å ta kontakt og kommunisere med andre. De fleste som bruker be2 er hyggelige og interessante yrkesaktive personer. Be2 skåret veldig bra på brukstesten vi gjennomførte.
Konklusjon funksjoner og profiler: be2 ​​har en flott designet nettside med nyttige funksjonermen brukeropplevelsen kunne kanskje bli enda bedre med noen nye innovative funksjoner. Det svært avanserte matching-systemet genererer partneranbefalinger for hver enkelt bruker, og dette setter be2 noen skritt foran andre nettsteder. Profilene er svært detaljerte, og det er enkelt for brukerne å kommunisere med hverandre ved å bruke det interne meldingssystemet. Veldig bra!
Konklusjon kundevennlighet: be2 har et nettsted som både ser tiltalende ut og fungerer bra. Brukere har tilgang til en rekke nyttige funksjoner, og de ​​kan endre sine søkekriterier når som helst. Det er imidlertid vanskelig å finne relevant informasjon om oppsigelse av medlemskap, og om hvordan man kan kontakte kundeservice. Vi vurderer derfor kundevennligheten som bra, ikke utmerket.
Konklusjon valuta for pengene: Vårt inntrykk er at be2 antageligvis er den portalen som gir best valuta for pengene på det norske matchmaking-markedet. Resultatene av vår kontakttest var svært positive. Vi anbefaler potensielle nye brukere å prøve be2 selv. Brukere har mulighet til å presentere seg på en ordentlig måte og få reell kontakt med andre medlemmer. God valuta for pengene!

 

2. be2 Brukstest

Formålet med denne gjennomgangen var å gi en saklig vurdering av be2 Norge. Vi vil at brukere skal vite hva de går til før de begynner å abonnere på et medlemskap. Vi gjennomførte en grundig test og sammenligning av ulike datingportaler, og nedenfor presenterer vi resultatene våre.

Først opprettet vi to profiler på nettstedet: En kvinnelig og en mannlig. Vi prøvde ut gratisfunksjoner som er tilgjengelige for brukere som ikke er Premium-medlemmer, og vi hadde det gøy med å svare på spørsmålene i personlighetstesten. Så betalte vi for et Premium-medlemskap for å teste alle funksjonene betalende medlemmer kan benytte seg av. Kontakttesten var vedlig vellykket.

Da vi søkte etter "be2 vurderinger" på Google, kom vi over både negative og positive omtaler. Vi tok hensyn til alle disse omtalene i forbindelse med vår egen vurdering.

2.1 be2 - Førsteinntrykk

Vi var ganske fornøyde med be2 helt fra det første som møtte oss da vi logget inn på hjemmesiden. Nettstedet er smakfullt designet og virker moderne. Det er også veldig enkelt å navigere gjennom personlige profiler. Be2 appellerer til hyggelige personer og travle karrieremennesker som vet hva de vil. Den stilige designen er i tråd med denne typen brukere.


Bilde: Registreringsside på be2 Norge

Vi klarte ikke å finne informasjon om hvor mye be2 koster i Norge før vi hadde registrert en profil på nettstedet. Prisen for be2 er skjult, noe som også er tilfelle for de fleste andre datingnettsteder. Det er overhodet ingen henvisninger til priser i de generelle vilkårene og betingelsene. Dette er vanlig praksis i bransjen, men dette var det første drawbacket for be2 vi kom over. For å finne mer informasjon om priser, kan du klikke her.

2.2 be2 Kontakttest

For å vurdere nettstedet, gjennomførte vi en kontakttest. Den viste at det er veldig lett å komme i kontakt med andre brukere på be2. Jo mer aktive brukerne er, jo større sjanse har de for å få en meningsfylt match. Be2 brukere er aktive og entusiastiske, noe som gjør dette til en svært dynamisk plattform. Her er konklusjonen på testen vår:

30-dagers kontakttest på be2 Norge

>> passive kontaktforespørsler: 31

• standardhilsener: 0
• personlige meldinger: 31

>> aktive kontaktforespørsler: 50

• standardhilsener: 0
• positive svar mottatt: 0
• personlige meldinger: 50
• positive svar mottatt: 33

Suksessrate: 64 poeng av 100
(Premium medlemskap)

31 kontaktforespørsler pluss 33 positive svar på kontaktforsøk.

Hvordan ble kontakttesten gjennomført?

 • Testen foregikk over en periode på én måned (30 dager fra opprettelse av Premium-medlemskapsprofil)
 • I løpet av denne perioden tellet vi antall vellykkede kontakter.
 • Vi sendte 50 kontakthenvendelser (meldinger/hilsener), og alle kontakthenvendelser vi mottok fra andre brukere ble tellet.
 • Innkommende (passive) kontakthenvendelser ble automatisk regnet som vellykket kontakt.
 • Utgående (aktive) kontakthenvendelser ble regnet som vellykket kontakt hvis det førte til positiv respons (et svar som oppfordret til å fortsette kommunikasjonen).
 • Det ble gitt maksimalt 50 poeng for vellykkede innkommende kontakter og 50 for vellykkede utgående kontakter.
 • Resultatet er angitt som x av 100 poeng. For eksempel: 60 vellykkede kontakter etter 100 forsøk ville resulterer i en score på 60/100.
Konklusjon be2 brukstest: Resultatene vi fikk på brukstesten var særdeles gode. Be2 matchingsystemet er veldig effektivt. Brukerne er interesserte i å møte single som har blitt foreslått for dem, og nøler ikke med å ta kontakt. Suksessraten for be2 var 64/100 poeng. Det betyr at 2 av 3 kontaktforsøk er vellykkede!

 

3. Funksjoner og profiler på be2

3.1 Hvordan fungerer be2?

Trinn 1

Når du har registrert deg på nettstedet, må du fylle ut en personlighetstest. Formålet er å prøve å kartlegge hvilke meninger, interesser, personlighetstrekk og preferanser du ser etter hos en potensiell partner. Testen tar omtrent 15 minutter å fylle ut. be2 ​​er et seriøst nettsted som sørger for at single bare blir matchet med mennesker de passer sammen med. Testen man fyller ut er utgangspunktet for å vurdere hva slags person som ville være en ideell partner.

Etter å ha fullført personlighetstesten, blir brukere bedt om å skrive en personlig velkomstmelding som er synlig for andre brukere. Dette gir muligheten til å presentere seg for andre.


Bilde: En del av personlighetstesten på be2 Norge


Bilde: be2 er en portal mennesker over hele verden stoler på

Trinn 2

Det er noen flere morsomme spørsmål å svare på etter at profilen er klar. be2 ​​skiller seg ut fra andre nettsteder. Det er lett å navigere gjennom profilsidene og klikke fra en del til en annen. be2 ​​gjør alt dette enkelt. Trinnene for å fullføre profilen er lette å forstå, og man kan svare ved å klikke på et alternativ. Veldig bra!


Bilde: Mange muligheter for å uttrykke personlige preferanser på be2 Norge


Bilde: et profilbilde på be2 Norge

Trinn 3

Når spørreskjemaet er klart, mottar brukeren en liste over potensielle partnere på sin personlige hjemmeside. Vår liste over potensielle partnere var ganske lang. Brukere blir matchet på bakgrunn av om de passer sammen. Dette blir bestemt ut fra personlighetstesten og bee2 index. Portalens be2 index er en sofistikert datamaskinalgoritme som viser hvor godt to mennesker passer sammen.

Du kan organisere din liste over partnere som du ønsker, lagre favorittprofiler i en spesiell mappe og endre søkekriteriene når som helst.


Bilde: partnerforslag på be2 Norge


Bilde: Kompatibilitet med en bruker på be2 Norge

Trinn 4

Brukere kan kontakte potensielle partnere så snart de har mottatt listen med matcher. Medlemmer som er aktive og svarer på meldinger oppnår bedre resultater. Meldinger er den eneste måten å komme i kontakt med andre brukere på be2. Meldingssystemet er enkelt, men pålitelig. Brukere kan også sjekke alle tidligere meldinger de har utvekslet med én person. be2 ​​gir brukerne en tilfredsstillende måte å kommunisere på, i tråd med nettstedets nøkterne utforming.

3.2 Kvaliteten på profilene på be2

Det er svært få falske profiler på be2. Det virket som om registreringer ble overvåket for å forhindre uredelige mennesker fra å registrere seg på portalen. De som bruker be2 ​​kan regne med at personene de kommuniserer med er ekte. Dessverre er det ikke mulig å verifisere sin egen profil (andre datingnettsteder tilbyr tale, video eller ID-profil verifisering). Vi anbefaler at be2 legger til en verifiseringsfunksjon.

Noen profiler var uten bilde. Bildet er det aller viktigste på en personlig profil, og brukere oppfordres til å laste opp bilde på profilen sin. Det er ganske opplagt hvorfor; Brukere vil med større sannsynlighet kontakte noen de vet hvordan ser ut.

Tips:
 • Fullfør profilen din. Jo flere opplysninger du gir om deg selv, jo bedre muligheter har til å komme i kontakt med andre brukere. Folk ønsker å bli kjent med deg - og du ønsker å bli kjent med dem. Dine personlige opplysninger viser hvem du er. Du må dele informasjon om deg selv for å kunne komme i kontakt med andre. 
 • Last opp de beste bildene av deg selv. Ikke vær sjenert! Velg et bilde av deg selv som du liker og er stolt av. Andre brukere ønsker å se hvordan du ser ut - og det er rimelig nok. Merk at du bare vil ha mulighet til å se andre brukeres bilder hvis du laster opp bilde selv.
Oppsummering av funksjoner og verktøy på be2: be2 Norge er avansert og moderne nok. Områdets viktigste funksjoner er greie og lette å bruke. Profiler av potensielle partnere blir forhåndsvalgt, og partneranbefalinger blir gjort i samsvar med brukerens forventninger. Dette er en veldig smart måte å sette folk i kontakt med hverandre. Strålende! 

 

4. be2 Kundevennlighet

Du finner svar på de fleste vanlige spørsmål i den detaljerte FAQ-seksjonen. Den finner du nederst på profilsiden. Vår anbefaling til be2: vi tror noen artikler om kjærlighet, partnere og relasjoner ville være av interesse for brukerne. 

4.1 Kundeservice og kontaktmuligheter på be2


Det er ganske vanskelig å komme i kontakt med be2 kundeservice. Vi kunne ikke finne noen kontaktinformasjon på vår profil. Kontaktinformasjon for kundeservice er oppført nederst på siden under kontaktinformasjon, der er det en link til en e-postsdresse. Men den var ikke så lett å finne. Det er ikke oppgitt noe telefonnummer.

Vår e-posthenvendelse til kundeservice ble besvart relativt raskt, men vi mener likevel be2 kunne forbedre synligheten av kontaktinformasjon for sin kundeservice. Det var vanskelig å finne informasjon om kundeservice.

be2 ​​kontaktinformasjon
 • E-post: 
  kundeservice [at] 
  be2.no 
   
 • Postadresse: 
  be2 ​​Norge S.à.r.l 
  291, Route d'Arlon 
  1150 Luxembourg 
  Luxembourg

4.2 Avbestilling av medlemskap på be2

Det er ikke lett å si opp medlemskapet på be2. Det ser ut til å være vanlig praksis at portaler for online dating fornyer medlemskap automatisk, med mindre man avbestiller innen en bestemt oppsigelsestid. be2 ​​er intet unntak. Ikke bra!

Merk: Hvis du finner den store kjærligheten, må du huske å avbestille Premium‑medlemskapet innen oppsigelsestiden. Ellers vil medlemskapet fornyes automatisk.

Du er nødt til å sende et brev eller en faks for å avslutte abonnementet. Det er ikke mulig å stanse medlemskapet online.

Slik stanser man abonnementet på be2 raskt og enkelt:

"Kjære herr/ fru,

Jeg avbestiller herved mitt be2 medlemskap fra den tidligste mulige datoen.
 Vennligst send meg bekreftelse på sluttdato.

Min e-postadresse er: xxx

Med vennlig hilsen

Navn: XXX "

Send dette brevet. Det er alt!!

Postadresse:

be2 ​​S.à.r.l 
291, Route d'Arlon 
150 Luxembourg 
Luxemburg

Faks: +41 434302215

Påminnelse: bruk e-postadressen som er registrert på din be2 konto slik at det er lett å finne profilen din

4.3 be2 utseende og inntrykk

Nettstedet til be2 har en slank og stilig design. Sidene er oversiktlige og funksjonene er enkle å bruke. Veldig bra!

4.4 be2 Mobilbruk

be2 ​​Norge er tilgjengelig som nettsted og som mobilapplikasjon. be2 app kan lastes ned gratis.

Oppsummering av kundeservice og brukervennlighet på be2: kundeservicen til be2 kan forbedres. Både nettstedet og appen har flotte funksjoner og god brukervennlighet. Telefonnummer bør gjøres tilgjengelig for brukere, og det bør gjøres enklere å stanse abonnementet. Stort sett bra!

 

5. Valuta for pengene

5.1 be2 – Pris

Du må abonnere på et Premium-medlemskap hvis du ønsker å få fullt utbytte av be2. De som ikke er Premium-medlemmer, kan bare skrive én melding til hver av sine potensielle partnere. Registrering er gratis, men gir deg bare en oversikt over tjenesten. Dette er tilfellet for de fleste datingnettsteder i Norge. Vi synes likevel at tjenesten har gjennomgående høy kvalitet. Imidlertid bør prisen reflektere tjenestene som tilbys.

Merk: Husk å avbestille Premium-medlemskapet når du har funnet den store kjærligheten.

Hvorfor abonnere på Premium-medlemskap på be2?

Du må være Premium-medlem for å kunne kommunisere med andre brukere via det interne meldingssystemet.

Inkludert i Premium-medlemskap:

 • Sende/lese meldinger
 • Se de som besøker profilen din
 • Se bilder av potensielle partnere
 • Legge partneranbefalinger i en favorittmappe

Hvor mye koster be2 Premium-medlemskap i Norge?

be2 ​​priser:
 • 3-måneders medlemskap: 399 kr per måned.
 • 6-måneders medlemskap: 249 kr per måned.
 • 12-måneders medlemskap: 199 kr. per måned
Konklusjon be2 og pris: Vi synes be2 er en utmerket datingtjeneste. Her får single i Norge mye for pengene. Premium-medlemskap er ganske dyrt, men det effektive matching-systemet er vel verdt det. Vi anbefaler brukere å være aktive og gjøre best mulig bruk av de verdifulle partneranbefalingene de får. be2 ​​er en veldig livlig plattform og tiltrekker seg travle karrieremennesker som er seriøst interessert i å finne en kjæreste. Testresultatene overbeviste oss om dette. Vi anbefaler deg å prøve be2 Norge!

 
Trenger du mer informasjon om dette emnet? Ta vennligst en titt på siden vår med kategoriserte gjennomgang: Kjærlighet. Vi håper at du vil finne nyttig tilleggsinformasjon der.


Oppsummering av be2

Gjennomgått merke: be2
Evaluert av: Dating-Kompass.no
Sist oppdatert:
Helhetlig kåring: 8 / 10Alternative merker for denne dating-nichenHelhetlige kåringer av brukere

0

Skriv ny kommentar

CAPTCHA
Målet med dette spørsmålet er å finne ut om du er et menneske, for å unngå automatisk innsendt søppelpost.
Bilde-CAPTCHA
Skriv inn tegnene som vises i bildet.