Flørt

Flørt

Leter du etter en flørt? Dating er et tallspill og for å optimalisere dine datingmuligheter må du finne en nettside med mange kunder i din region. Vi gir innsikt i hvilke leverandører som har best dekning på tvers av regioner og byer slik at du kan velge en tjeneste som sannsynligvis vil ha et høyt antall i ditt lokalområde.

Er er våre beste anbefalinger.

Dating har forandret seg drastisk i det siste tiåret, til å hovedsakelig være et nettbasert fenomen i den vestlige verden. Det er en transformativ prosess, men det er mye skriverier om det og venner diskuterer det, så denne påvirkningskraften er nesten ikke til å tro. Tross alt, dating er livet: De fleste av oss anser dating, kjærlighet og romanse som førsteprioriteten i livene våre.

De beste flørstenettstedene:

På 1.: match.com

for Flørt *)
 • Medlemmer i Norge: 300.000
 • Dating-kategori: Flørt
 • Møt folk for avslappet flørting og moro
 • Flirt komfortabelt fra din egen PC

Kåring: 9/10

for match.com
25 responser på 100 meldinger i løpet av udnersøkelsene våre. *)

På 2.: Sukker.no

for Flørt *)
 • Medlemmer i Norge: 400.000
 • Dating-kategori: Flørt
 • Norges mest populære datingportal
 • På Sukker er opptil 20 000 medlemmer online hver eneste dag

Kåring: 8/10

for Sukker.no
26 responser på 100 meldinger i løpet av udnersøkelsene våre. *)

På 3.: Tinder

for Flørt *)
 • Medlemmer i Norge: 350.000
 • Dating-kategori: Flørt
 • For tiden den mest populære dating appen
 • Veldig enkel å bruke

Kåring: 7/10

for Tinder
31 responser på 100 meldinger i løpet av udnersøkelsene våre. *)

På 4.: Zoosk

for Flørt *)
 • Medlemmer i Norge: 200.000
 • Dating-kategori: Flørt
 • Utmerket sted for å chatte med single i nærområdet
 • Avansert og morsom flørtefunksjon

Kåring: 6/10

for Zoosk
32 responser på 100 meldinger i løpet av udnersøkelsene våre. *)

Dating kategorier

Eventyr

Vi kan hjelpe deg med å finne den rette sex dating-nettsiden for deg. Vi har undersøkt alle de store dating-nettsidene for... (mer)

Flørt

Leter du etter en flørt? Dating er et tallspill og for å optimalisere dine datingmuligheter må du finne en nettside med... (mer)

Kjærlighet

Det å finne ditt livs kjærlighet innebærer: å finne det rette datingbyrået først. Vi kan hjelpe deg... (mer)

Flørteportaler: Det morsomme med flørting og bli kjent med nye mennesker er avgjørende.

I Norge er nettdating i dag førstevalget til single i alle aldre. Søket etter en passende partner på Internett er enkelt, raskt, og vanligvis vellykket. Ikke rart at det er så mange single nordmenn som bestemmer seg for å prøve, noen bare for moro – men også med håp om noe som kan utvikle seg til noe mer alvorlig.

Med de klassiske singelportalene som Match.com, og nye flørte-apper som Zoosk eller Tinder har flørting, og uforpliktende måter å bli kjent med nye mennesker på blitt avgjørende. Brukerne av slike portaler kikker gjennom profilene til andre single, og gjennom flørting finner man ut hva som kan dukke opp blant nye kontakter. Å ha det gøy er avgjørende. Ofte blir single forelsket og det fører til langvarige forhold. Av og til forblir kommunikasjonen på et lavmål, og det hele ender ut i et par tilfeldige møter og interessante samtaler – hvilket kan være det brukeren er interessert i.

Når noen møtes på nettet er det ikke bestemt fra begynnelsen hva brukeren egentlig er på utkikk etter. For dating-, eller casual dating-portaler er det helt annerledes. Partnerbyråene vil komme med partnerforslag som er maskinelt behandlet. Alle som ser etter solide forhold uten sidesprang – bør benytte seg av disse tilbudene. På en casual datingside er det derimot annerledes. Du kan date norske menn og kvinner, men der er det erotiske uforpliktende eventyr som er hovedmålet.

Datingportaler og flørte-apper må tilby noe mer i dag enn kun en medlemsdatabase.

Selv om dagens singelportaler er nedarvet fra tidligere kontaktannonser i avisene, har dagens nettjenester lite til felles med alle begrensningene som forelå den gangen.

Flørtesider på nettet og dating-apper i dag gir mye mer enn kun å presentere brukerprofiler. Perfeksjonerte søkemuligheter tillater målrettede søk etter mulige flørtekontakter på bakgrunn av fellesinteresser, alder, hvor man bor og mye, mye annet. Allsidige kommunikasjonsfunksjoner tillater direkte og ukomplisert kontakt og kommunikasjon. Gode tips og råd topper som regel et allerede omfattende tilbud.

Singelportalene sammenlignet ovenfor er alle tilbud som har gjort det bra. I testene våre undersøker vi følgende viktige testkriteria. Kun de som scorer bra på alle punkter vil havne øverst på listene.

Den praktiske testen

Under ekte omstendigheter testet vi datingsidene og flørte-appene med testprofiler laget spesielt for formålet. Hva er sannsynligheten for kontakt? Hvilke erfaringer får vi fra dette?

Funksjonene og profilene

Vi undersøkte mangfoldet, kvaliteten og sannsynlige søke- og kommunikasjonsfunksjoner. I tillegg testet vi profilkvaliteten. Er alle profiler ekte??

Brukervennlighet

Det undersøker hvor enkelt det er å bruke dating-siden eller appen. Det verifiserer også om det kundeservice eller ikke, hvor enkelt det er å få tilgang og kvaliteten på arbeidet.

Hva får du igjen for pengene

Prisene vurderes opp mot egenskapene som allerede er undersøkt. Kan prisene forsvares?

Kan dating-sider være gratis? Hvor gode er gratis flørte-apper? Hvor mye koster gode flørte- og dating-apper?

Uheldigvis finnes det tvilsomme leverandører av dating-portaler og apper. Det kan være noen seriøse og delvis brukbare gratis dating-portaler, men de fleste gratis-appene på denne fronten er knapt brukbare – og til og med usikre.

Design, utvikling og drift av flørte- og dating-apper koster penger. Spesielt dersom de leverer funksjoner av høy kvalitet, og et nettsted eller app som fungerer skikkelig. Gratis dating-nettsteder forsøker delvis å dekke inn kostnadene med spam og tvilsom reklame. Faren er også tilstede for at profildataene dine selges til tredjepart. Unntakene bekrefter reglene: Vi anbefaler uten unntak kun hederlige dating-sider og flørte-apper (gratis inkludert)! Vår erfaring er at kvalitet vanligvis har sin pris.

Gode dating-apper og flørteportaler i Norge koster mellom 150 – 500 kroner i måneden. Man bør være påpasselig med at det benyttes sikre betalingsmetoder.

Mye av prisen er avhengig av:

 • Hvor mange tjenester ble bestilt (omfanget av tjenesten).
 • Hva er tidsrammen for bruk (perioden tjenesten er tilgjengelig).
 • Hvordan er kvaliteten på tjenesten / leverandøren (kvalitet).

Alle detaljene om pris og kostnader finnes i testrapportene. I tillegg til svar på spørsmålet om de individuelle tilbudene gir mye igjen for pengene og om prisene er rettferdiggjort.