Kontaktannonser i Norge – Finn kjærligheten på nettet!

Kontaktannonser i Norge – Finn kjærligheten på nettet!

Før i tiden leste man gjerne kontaktannonser på papir – nå gjør man det på nettet! Norske menn og kvinner tyr i dag til mer moderne alternativer for å finne partnere. Dersom du leter etter kjærligheten har du kommet til rett sted! Nettdating, spesielt i form av sider som tilbyr kontaktannonser, er den mest effektive måten å finne hverandre nå til dags.

Vi har laget en oversikt over de aller beste nettstedene som inneholder kontaktannonser i Norge, slik at du kan få en best mulig opplevelse, samt øke sjansene dine for å treffe den rette.

De beste nettstedene for kontaktannonser i Norge


På 1.: Academic Singles

for kontaktannonser *)
 • Medlemmer i Norge: 200.000
 • Dating-kategori: Kjærlighet
 • Tjenesten er veldig populær blant høyt utdannede, ambisiøse og seriøse brukere
 • Det er en del av et av verdens største dateselskap

Kåring: 10/10

for Academic Singles
53 responser på 100 meldinger i løpet av udnersøkelsene våre. *)

På 2.: be2

for kontaktannonser *)
 • Medlemmer i Norge: 310.000
 • Dating-kategori: Kjærlighet
 • Ledende datingnettsted i Norge
 • Mange attraktive profiler

Kåring: 8/10

for be2
42 responser på 100 meldinger i løpet av udnersøkelsene våre. *)

På 3.: EliteSingles

for kontaktannonser *)
 • Medlemmer i Norge: 150.000
 • Dating-kategori: Kjærlighet
 • Ledende elite singles side i Norge
 • Mye trafikk på siden

Kåring: 7/10

for EliteSingles
33 responser på 100 meldinger i løpet av udnersøkelsene våre. *)

På 4.: Møteplassen

for kontaktannonser *)
 • Medlemmer i Norge: 150.000
 • Dating-kategori: Kjærlighet
 • Norges største datingportaler
 • Avansert matchingfunksjon

Kåring: 7/10

for Møteplassen
30 responser på 100 meldinger i løpet av udnersøkelsene våre. *)

På 5.: Kristendate

for kontaktannonser *)
 • Medlemmer i Norge: 50.000
 • Dating-kategori: Kjærlighet
 • Kristendate er mer enn bare en datingportal
 • Norges største kristne datingportal

Kåring: 7/10

for Kristendate
31 responser på 100 meldinger i løpet av udnersøkelsene våre. *)

Internettet: En gullgruve for de single

Internettet er blitt en gullgruve for single mennesker som ønsker å få seg en kjæreste. Det er fullt mulig, til og med realistisk, å finne et langvarig forhold gjennom kontaktannonser på nettet, og akkurat nå er det mer populært enn noen gang. Du har kanskje prøvd eller hørt om diverse datingapper, men for den litt mer seriøse er kontaktannonser et veldig bra alternativ.

Det er flere tvilsomme og useriøse selskaper som prøver å utnytte dette markedet, så det å velge det riktige nettstedet er veldig viktig. Man vil helst ha en god opplevelse, og mange av brukerne vil gjerne være litt diskret. Da må man velge en sikker og trygg side av høy kvalitet, slik at man blir så fornøyd som mulig. Listen vår kan hjelpe deg med dette – vi har nøye analysert og rangert flere av de aller største sidene som tilbyr kontaktannonser. Velg varsomt!

Hva du bør forvente

Selv om nettet har gjort det enklere enn noen gang å finne lykken, er det viktig å huske på at det fortsatt tar tid. Man kan ikke forvente å finne hundrevis av perfekte mennesker som er desperate etter å hoppe inn i et forhold med deg. En mer realistisk forhåpning er å finne en person som har samme syn på livet som deg, og som du etter hvert kanskje kan ha et forhold med. Det tar like lang tid å jobbe seg inn mot et forhold som til vanlig, men forskjellen er at det er lettere å finne single mennesker som har ting til felles med deg, samt at man kan velge og vrake i kontaktannonser.

Fremgangsmåte steg for steg

Når du har funnet en side du ønsker å prøve ut, er det på tide å registrere deg. Alt du trenger er vanligvis en epost-adresse. Fyll ut informasjon om deg selv, og helst bruk et profilbilde. Det har vist seg at det øker sjansene dine drastisk dersom du har et bilde av deg selv.

For å få fullt utbytte av tjenestene datingsiden tilbyr, er det best å bli premium-medlem. Det varierer fra side til side, men som oftest betaler man en månedlig sum for å for eksempel kunne kontakte andre brukere. Vi anbefaler at du gjør dette, men kun hvis du har et godt inntrykk av siden du bruker. Gå grundig gjennom nettstedet, sjekk kvaliteten på brukerne og antall kontaktannonser, prøv de forskjellige funksjonene og finn ut om du ønsker å bli et fullverdig medlem. Bruk gjerne oversikten vår, vi kan gå god for de nettstedene vi har rangert høyest.

Når du har blitt premium-medlem, kan du skrive en kontaktannonse der du spesifiserer hva du leter etter. Det er viktig at du fremstår som en seriøs og hyggelig person, slik at man har lyst til å prate med deg. Selv om det er lettere å ha mer guts bak skjermen enn i virkeligheten, er det som oftest best å være seg selv. Vi anbefaler en kort og konsis tekst, men ikke altfor kort. Kom til saken, men vær høflig.

Du kan også lese andre sine kontaktannonser, og kontakte dem. Her gjelder de samme grunnprinsippene; høflighet, ydmykhet og seriøsitet. Prøv å være sjarmerende, men ikke fremstå som desperat. Send en koselig melding som viser at du er interessert.

Fordelen med kontaktannonser på Internettet

Fordelene er mange ved å bruke kontaktannonser for å finne kjærligheten, men den største fordelen er at det er enkelt og effektivt. Det går mye kjappere å kontakte personene bak kontaktannonsene på nettet enn i papirutgave, samtidig som Internettet rommer flere kontaktannonser enn et ukeblad eller magasin gjør.

Det som også er fint med kontaktannonser i forhold til andre datingmetoder, er at man kan få et førsteinntrykk før man har pratet med personen. Det er derfor lettere å finne noen som passer deg godt.

Samtidig er det kun mennesker med samme håp og hensikter som bruker kontaktannonser, og dermed er det ingen misforståelser når du kontakter eller blir kontaktet gjennom en kontaktannonse. Ofte finner man også litt mer modne og seriøse mennesker. Lykke til!

Trenger du mer informasjon om dette emnet? Ta vennligst en titt på siden vår med kategoriserte gjennomgang: Kjærlighet. Vi håper at du vil finne nyttig tilleggsinformasjon der.