EliteSingles

Kåringer for EliteSingles

Helhetlig kåring:Praksiskåring:

Funksjonalitet:

Brukervennlighet:

Verdi for pengene:Prøv gratis

En side som er mer populær enn EliteSingles ...

... er for tiden Academic Singles (blant alle nettsider)Denne siden er hot!
 • Mer populær enn EliteSingles denne uken
 • Tjenesten er veldig populær blant høyt utdannede, ambisiøse og seriøse brukere
 • Det er en del av et av verdens største dateselskap

Prøv gratis


Mye bedre enn EliteSingles!

Våre beste anbefalinger (for Kjærlighet-sider):

Konklusjon: ELITESINGLES er en datingtjeneste som hovedsakling er rettet mot velutdannede, ambisiøse, interessante single folk i Norge. Datingtjenesten matcher sine medlemmer gjennom en grundig personlighetstest som har blitt utviklet av erfarne psykologer. Hvis du ønsker et seriøst forhold og en perfekt, intelligent match – da er ELITE SINGLES løsningen.

Førsteinntrykk av EliteSingles:

Fordeler

 • Perfekt balanse mellom damer og menn
 • God algoritme for matching
 • Velutdannede og intelligente medlemmer (elite single)
 • Stort utvalg av kommunikasjonsmåter

Ulemper

 • Ikke billig (men effektivt)
 • Ingen mobilapp tilgjengelig

Hva vi anbefaler for å lykkes


Se opp for eksklusive tilbud! Ganske ofte får nye medlemmer et unikt pristilbud som varer i en begrenset periode. Hvis du virkelig ønsker å finne den rette så er premium abonnementet det beste valget.

EliteSingles-numre

Suksessforhold

 • 100 kontaktforespøresler på testprofilen vår
 • 33 som resulterer i samtaler
 • 3 ut av 10 forespørsler får svar.

Kontaktforhold for EliteSingles
33%

Medlemsstatistikker


52% kvinner

48% menn
Kvinneforhold EliteSingles
52%

Hvor vidt det er egnet for Kjærlighet

 • Ledende elite singles side i Norge
 • Mye trafikk på siden

Hvor vidt det er egnet for Kjærlighet
100%

Lokal aktivitet i Norge

 • Medlemmer i Norge: 150.000
 • Søketrend: 50.000

Aktivitetsnivå i Norge
100%

1. EliteSingles omtale: oppsummering

ELITESINGLES er en svært vellykket europeisk datingtjeneste som er tilgjengelig i Norge og mange andre land rundt i verden. I noen land er også tjenesten kjent som eDarling. Datingsiden fokuserer sin aktiviteter på velutdannede og intelligente single (elite singles), som ser etter et langvarig forhold.  

ELITESINGLES skal være kjent for å ha matching av høy kvalitet. For å bekrefte dette så meldte vi oss på norske ELITE SINGLES og søkte etter en perfekt dame match. Vi bestemte oss for å ikke kun teste algoritmen, men også vurdere andre tjenester på datingsiden slik at vi kunne se om ELITESINGLES er verdt pengene eller ikke.

Konklusjon praktisk test: Vår ELITESINGLES test beviser at datingtjenesten gjør det lett å finne likesinnede folk i Norge, hvis du svarer ærlig på spørsmålene som du blir stilt når du registrerer deg. Personlighetstesten, som analyserer 29 unike personlighetstrekk, leverer korrekt data for partnerforslagene som du mottar hver dag. Du bør sette av minst 20 minutter for å svare alle spørsmålene til personlighetstesten under registreringen.
Konklusjon funksjoner og profiler: En vitenskapelig kompabilitetstest og matching systemet er kjernefunksjonen til datingtjenesten ELITESINGLES. ELITESINGLES konseptet mangler en søkefunksjon. Istedenfor får du et system som introduserer deg for likesinnede single mennesker hver dag, og som møter dine kriterier og forventninger.
Konklusjon kundevennlighet: ELITESINGLES siden er veldig intuitiv i bruk og enkel å navigere på. Uheldigvis får du bare kontakte kundetjenesten via et e-postskjema. Den gode nyheten er at ethvert problem blir løst veldig raskt. Avbestillingsperioden for betalt medlemskap er 24 timer. Hvis du avslutter medlemskapet innen 24 timer før fristen så blir abonnementet ditt automatisk fornyet!
Konklusjon verdi for pengene: Vi mener at ELITESINGLES er et av det beste datingsidene i Norge. Selv om månedprisen for abonnementet er ikke billig, så er ELITESINGLES en effektiv datingtjeneste! Du får defintivt verdi for pengene. Her er det mange bekreftede medlemmer!


2. EliteSingles Praktisk test

ELITESINGLES er en datingside som fokuserer på å matche single elitefolk basert på personlighetstrekk. Av denne grunn så tar registeringen litt lengre tid enn hos andre vanlige datingsider.

Vi klarte å fullføre testen i løpet av 20 minutter. I løpet av denne tiden blir du stilt omtrent 280 spørsmål. Og vanligvis svarer du på spørsmålene ved å bruke en skala fra 1 til 7 («Stemmer ikke», til «Stemmer helt»)


Bilde: Del av spørreskjemaet på ELITESINGLES


Når du har fullført spørreskjemaet så blir du bedt om å laste opp et profilbilde, og deretter kan du starte ditt eventyr hos ELITESINGLES. Mens du laster opp profilbildene så kalkulerer systemet noen, relevant partnerforslag. Forresten: mesteparten av ELITESINGLES medlemmer er over 30 år.

Du kan straks starte å kontakte noen elite single folk som blir foreslått av systemet. Men som et gratis ELITESINGLES medlem så vil du oppleve begrensninger. Dette gjelder bl.a. antall meldinger du kan sende og antall partnerforslag som du kan motta daglig. I tillegg blir også profilbilder tilsløret dersom du er et ikke-betalende medlem.

For vår ELITESINGLES test så bestemte vi oss for kjøpe en 6 måneders abonnement, slik at vi kunne få et helhetlig inntrykk av datingsiden og sidens tjenester.


Bilde: Elite single folk som blir foreslått etter registrering

Første date etter 2 uker

På dag 1 kontaktet vi 10 ulike kvinner og mottok 3 svar i løpet av 24 timer. Vi forsatte en intens samtale med ei dame som førte til en date i løpet av 2 uker.

Vi fikk flere dates i løpet av de neste ukene. Ikke alle matches var perfekte, men det forventet vi heller ikke. Vår erfaring er som følger: hvis du treffer 10 jenter så vil du like 3 av dem. Og dessuten så har vi også spørsmålet om hun også liker deg. Generelt sett så antar vi at du må treffe 10 damer før du finner en passende match.

For å unngå skuffelser, og for å spare deg tid, så bør du definitivt forsøke å svare på spørmålene til personlighetstest så ærlig som mulig. Deretter kan du ha det gøy når du dater damer du treffer på ELITESINGLES.

Konklusjon EliteSingles praktisk test: Hvis du vil møte elite single folk i Norge så er dette stedet for deg! En god match algoritme hjelper deg å finne den rette.

 

3. Funksjoner og profiler på EliteSingles

ELITESINGLES er en datingtjeneste som har blitt utviklet i samarbeid med psykologer. Matching algoritmen, som er basert på en grundig personlighetstest, er datingtjenestens viktigste element.

Imidlertid er det også mange andre interessante funksjoner som vi vil fremheve i denne omtalen.

Kommunikasjonsfunksjoner:
Datingtjenesten tilbyr deg et utvalg av muligheter for å tilnærme andre elite single folk på plattformen.

Send en melding:
Det er kanskje den beste og mest virkningsfulle måten å kontakte en ny potensiell partner på ELITESINGLES. Vi anbefaler at du leser andres brukerprofiler nøye og deretter forsøker å finne noe du synes er interessant eller noe dere har til felles.

Send et smil
Dette er en mer subtil måte å kontakte en potensiell partner. Et smil viser at du interesse for personen. Deretter kan du vente om personen smiler tilbake eller så kan du skrive en melding litt senere

Send 5 spørsmål
Du finner 50 forhåndsdefinerte spørsmål på ELITESINGLES, og av dem kan du velge 5 som du vil sende til en av dine matches.

Spørsmålene kan være f.eks. :

 • Hva er spesielt viktig for deg når det kommer til mellommenneskelig kontakt?
 • Deres første stevnemøte er på veis ende og regningen ligger på bordet. Hva gjør du?
 • Hvilken situasjon synes du er mest ubehagelig?
 • Hvor lett har du for å stole på andre?
 • Hvor ofte føler du at du mister du kontrollen?

Vi likte dette funksjonen svært godt, spesielt fordi spørsmålene er et godt utgangspunkt til en samtale.

Lik & kommenter
Bortsett fra å sende meldinger så kan du også kommentere på ytringer lagt ut på andre elite single folks profiler. F.eks. så kan du starte å kommentere på aktiviter som en person liker best, eller så kan du like aktiviteter slik man gjør på Facebook.

Øk sjansene dine med en bekreftet profil

ID bekreftelse er en veldig nyttig funksjon på ELITESINGLES som også ville ha vært  nyttig på andre datingsider. For få et ikon ved siden av profilen din som indikerer at du er en ekte bruker, så må du sende et høykvalitets bilde av ditt ID (både baksiden og fremsiden) til ELITESINGLES kundetjeneste. Vår erfaring viser at sjansen for å bli kontaktet er mye høyere dersom du er en bekreftet bruker.

I vår ELITESINGLES test så foretrakk vi å kontakte kvinner med en bekreftet profil. Hvis du ser en slik profil på ELITESINGLES så kan du være sikker på at brukerens navn og alder er ekte!

Møt flere folk med “Hva om…” partnerforslag funksjonen

Vanligvis er antallet introduksjoner per dag veldig begrenset på høyt profilert datingsider som ELITESINGLES. Hvis du registrerer en premium plus abonnement hos ELITESINGELS så får du muligheten til å motta opptil 20 ekstra partnerforslag hver dag.

Partnerintroduksjonene du får hver dag er nøye basert på din personlighetsprofil og dine søkepreferanser. Disse ekstra «Hva om..»-partnerforslag introduksjonene gir deg muligheten til å treffe folk som ble ekskludert fra dine søkekriterier...man kan jo aldri vite! Algoritmer har ikke ennå klart å forstå ekte følelser.

Personlighetsdimensjoner

Ettersom alle ELITESINGLES medlemmer må fylle ut spørreskjemaet så er det masse tilgjengelig data som kan vises på brukernes profiler. ELITESINGLES oppsummerer personlighetstesten med fem store personlighetstrekk som blir vist på en fin graf.

De fem personlighetsdimensjonene er:

 • Pliktoppfyllenhet
 • Medmenneskelighet
 • Åpenhet
 • Utadvendthet
 • Nevrotisisme


Bilde: Personlighetsdimensjon analyse

Ved hver dimensjon får du mer detaljer. F.eks. informasjon om gjennomsnittsresultat i forhold til brukerprofilen du ser på.

Oppsummering av funksjoner og valg hos EliteSingles: Dette er definitivt vår yndlingsmåte å treffe elite single i Norge på. Et veldig brukervennlig grensesnitt og et stort utvalg av nyttige funksjoner.

 

4. EliteSingles Kundevennlighet

Når det gjelder kundevennlighet så analyserte vi tre ulike dimensjoner. Den aller første handler om tjenestens brukervennlighet, den andre om kundebehandling, og tredje om avbestillingsprosedyre.

Nettsiden brukervennlighet

Brukervennligheten til ELITESINGLES sin tjeneste har ikke noe å klage over for. Registeringen går lett unna og er veldig grei å fullføre.

ELITESINGLES er kanskje et av de mest innovative tjenestene i datingbransjen. Alle funksjoner er selvforklarende og morsomme å bruke.

Når gjelder kundetjenesten: Så er det et kun en ting vi misliker, nemlig det at du kan bare kontakte dem via et e-postskjema. Dessverre så finnes det ingen telefonnummer som kan ringes for å få et direkte og raskt svar. Imidlertid erfarte vi en rask responstid da vi stilte spørsmål via e-post. En vennliginnstilt kundetjeneste svarer alltid innen 24 timer.

Avbestilling av ELITESINGLES er enkelt


Hvis du melder deg på premium versjonen av ELITESINGLES så bør du huske på at abonnementet blir alltid automatisk fornyet dersom du ikke aktivt avbestiller tjenesten.


For å avbestille betalt medlemskap så må du sende inn et skriftlig avbestillingsbrev. Skriftlig betyr at det kan gjøres via brevpost, faks eller e-post. Avbestillingsperioden er 24 timer. Dette betyr at medlemskapet må avbestilles minst 24 før ELITESINGLES tjenesten går ut.

Avbestillingsbrevet bør også inkludere følgender informasjon slik at kundetjenesten kan lett identifisere profilen din:
 
 • Fullt navn
 • E-postadresse
 • Sikkerhetskode (finnes under fanen for medlemskontoen på ELITESINGLES dashboard)
   

Kontakt ELITESINGLES

Affinitas GmbH

-ELITESINGLES Norge -

Kohlfurter Straße 41/43

10999 Berlin

Tyskland

Faks: 
+49 30 868 000 313
E-Post
: info@elitesingles.no

Oppsummering av kundevennlighet hos EliteSingles: Rettferdig og vennlig kundetjeneste. Vennligst husk at abonnementet blir automatisk fornyet dersom du glemmer å avbestille tjenesten.

 

5. Verdi for pengene

Hvis du ser på ELITESINGLES prisene så vil du straks innse at prisene er litt dyre. Men dersom du tar i betraktning at ELITESINGLES faktisk virker og at matching algoritmen gir gode resultater så nøler vi ikke med å anbefale ELITESINGLES datingtjenesten.

Hvis du melder deg på et premium ELITESINGLES abonnement så har du valget mellom et vanlig premium abonnement og et premium plus abonnement.

Et premium medlemskap gjør det mulig for deg å:

 • Se alle bilder
 • Kommunisere ubegrenset
 • Se profilbesøkere

I tillegg til overnevnte så vil et premimum plus medlemskap gi deg tilgang til følgende funksjoner:

 • Hva om…»-partnerforslag
 • Identitetsverifisering
 • Detaljert personlighetsprofil
 • Bekreftelse på leste meldinger

Pris for vanlig premium abonnement er som følger:

 • 3 måneder: 679 kr. / måned
 • 6 måneder: 399 kr. / måned
 • 12 måneder: 269 kr. / måned

Priser for premium plus abonnement er litt høyere:

 • 3 måneder: 749 kr. / måned
 • 6 måneder: 449 kr. / måned
 • 12 måneder: 299 kr. / måned
Konklusjon om EliteSingles verdi for pengene: God verdi for pengene hvis du har lyst til å finne andre elite single i ditt område!

 
Trenger du mer informasjon om dette emnet? Ta vennligst en titt på siden vår med kategoriserte gjennomgang: Kjærlighet. Vi håper at du vil finne nyttig tilleggsinformasjon der.


Oppsummering av EliteSingles

Gjennomgått merke: EliteSingles
Evaluert av: Dating-Kompass.no
Sist oppdatert:
Helhetlig kåring: 7 / 10Alternative merker for denne dating-nichenHelhetlige kåringer av brukere

0

Skriv ny kommentar

CAPTCHA
Målet med dette spørsmålet er å finne ut om du er et menneske, for å unngå automatisk innsendt søppelpost.
Bilde-CAPTCHA
Skriv inn tegnene som vises i bildet.