Datingsider i Norge hjelper deg med å finne den rette!

Datingsider i Norge hjelper deg med å finne den rette!

I Norge er det både vanlig og sosialt akseptert å treffe en livspartner på nettet. Det er vel ikke rart, med tanke på hvor mange nordmenn som bruker datingsider i Norge! Hver dag finner folk hverandre på nettet, både i nord og sør. Vi har tatt en titt på datingsider i Norge.

40%
av enslige folk som drar på en date i Norge har funnet hverandre gjennom nettet.

Kanskje du har hørt gamle skrekkhistorier om folk som later som de er en annen online? Det hører heldigvis fortiden til; de høyst rangerte av datingsider i Norge er strenge med personvern og har et høyt fokus på at man skal finne en god date. Nærmere fem av ti par som drar på date i i byen har truffet hverandre via datingsider i Norge.

Med en stor interesse for nettdating, vil det selvfølgelig useriøse aktører som tar penger uten å gi noe igjen. Å sammenlikne datingsider i Norge er en viktig, men tidkrevende oppgave. godt at vi har gjort dette arbeidet for deg!

De høyst rangerte datingsidene i Norge


På 1.: Academic Singles

for Datingsider *)
 • Medlemmer i Norge: 200.000
 • Dating-kategori: Kjærlighet
 • Tjenesten er veldig populær blant høyt utdannede, ambisiøse og seriøse brukere
 • Det er en del av et av verdens største dateselskap

Kåring: 10/10

for Academic Singles
53 responser på 100 meldinger i løpet av udnersøkelsene våre. *)

På 2.: be2

for Datingsider *)
 • Medlemmer i Norge: 310.000
 • Dating-kategori: Kjærlighet
 • Ledende datingnettsted i Norge
 • Mange attraktive profiler

Kåring: 8/10

for be2
42 responser på 100 meldinger i løpet av udnersøkelsene våre. *)

På 3.: EliteSingles

for Datingsider *)
 • Medlemmer i Norge: 150.000
 • Dating-kategori: Kjærlighet
 • Ledende elite singles side i Norge
 • Mye trafikk på siden

Kåring: 7/10

for EliteSingles
33 responser på 100 meldinger i løpet av udnersøkelsene våre. *)

På 4.: Møteplassen

for Datingsider *)
 • Medlemmer i Norge: 150.000
 • Dating-kategori: Kjærlighet
 • Norges største datingportaler
 • Avansert matchingfunksjon

Kåring: 7/10

for Møteplassen
30 responser på 100 meldinger i løpet av udnersøkelsene våre. *)

På 5.: Kristendate

for Datingsider *)
 • Medlemmer i Norge: 50.000
 • Dating-kategori: Kjærlighet
 • Kristendate er mer enn bare en datingportal
 • Norges største kristne datingportal

Kåring: 7/10

for Kristendate
31 responser på 100 meldinger i løpet av udnersøkelsene våre. *)

Ta sjansen og unn deg selv en kjæreste

På datingsider i Norge finner man en date. Det er ikke mange steder som er dedikert til dette formålet, så dersom du leter etter en ny flamme har du en gullgruve foran fingertuppene dine. Bare se for deg et par tiår tilbake! Aerobicen? Kanskje man kan finne seg en treningsglad venn, men det er langt ifra ment til å føre folk sammen. Stranda? Der soler man seg. Utesteder? Det er ikke lett å finne seg en seriøs date der. Datingsider i Norge? Dating!

Med andre ord er du heldig som har denne muligheten vi vil prøve å sette lys på i denne artikkelen, og det hadde vært lite smart å ikke prøve det ut. Prøv datingsider i Norge og finn kjærligheten, du også!


 
Ingvild, 24 Trondheim

Nettet er sannelig en gullgruve for å finne seg en mann. Flere av mine venninner har menn som de møtte online, og jeg og min samboer fant hverandre igjennom datingsider i Norge. Det er herlig at det ikke lenger er tabu å snakke om det heller, fordi alle gjør det jo! Jeg syns det er utrolig kult.

Ta saken i egne hender

Visste du at hele 71% av enslige tror på kjærlighet ved første blikk? Dette gjelder også for dating over nettet, hvor ikke bare utseendet, men interesser og personlighet også er noe som brukerne ser på som viktig. Dagens sosialisering foregår i stor grad over internett, bare se på hvordan de aller fleste er på Facebook eller Twitter. Dette gjelder også for flørting, noe datingsider i Norge sørger for.

Datingsider i Norge har kommet for å bli. Samme hvilken alder og hvilket kjønn du har, er det noen for deg der ute. Kanskje det blir kjærlighet ved første tastetrykk? Det får du nesten finne ut av selv, men den sannsynligheten øker i takt med populæriteten til datingsider i Norge!


 
Hedda, 28 Oslo

Datingsider er herlig, altså. Så mange spennende menn, jeg visste nesten ikke hvor jeg skulle starte! Jeg har truffet flere av de jeg har møtt med på nettet, og har hatt det moro hver eneste gang. Jeg har truffet en jeg liker spesielt godt, og vi har vært på date sammen noen ganger nå. Vi er ikke kjærester enda, men han virker som en skikkelig match!

Hvordan lykkes

Hvordan lykkes man på datingsider i Norge? Dersom du følger noen enkle råd og tips vi gir deg, kan også du få luksusproblemet vi alle ønsker oss på en datingside. Nemlig mange valgmuligheter!

 • Bruk et bilde av deg selv!
 • Fyll ut alt på profilen din (NB: Du kan være litt anonym om du vil, det skader ikke!)
 • Ikke send den samme meldingen til flere. Skriv små og presise meldinger som viser at du er interessert og oppriktig (vis gjerne at du har lest profilen deres)
 • Vær utadvendt og ha et glimt i øyet
 • Smi mens jernet er varmt - ikke vent for lenge med å dra på date!

Når du kommer i prat med noen, gjør du lurt i å skrive meldinger som reflekterer det du har sett på profilen hennes. les det hun skriver ordentlig og svar deretter! Man kommer langt om man oppfører seg høflig og holder en trivelig tone. Og til slutt, husk at det i stor grad er opp til deg selv hvor mye hell du vil ha med datingsider i Norge. Ta ansvar, ta kontakt og vær på hugget!

Suksessfull nettdating fører alltid til dates

Mobilapper er også i medvind, noe som viser at datingen går mer og mer gjennom det digitale. Om noen år er kanskje nettdating normen! At apper også er populært for tiden, reiser et viktig spørsmål; hvilket medium bør man bruke?

Dersom du kun har brukt mobilen så langt, må vi nok informere deg om at det er på tide å bruke datingsider på nettet. Det fungerer langt oftere, og det av flere årsaker. Brukere på datingsider i Norge er aktive datere, mens de som bruker sjekkeapper ofte har dem i bakgrunnen og bruker dem i ny og ne for å teste markedet. Dersom du er på jakt etter noe mer seriøst, anbefaler vi datingsider i Norge på det sterkeste.

Brukeranmeldelser av de beste sidene for datingsider i Norge

 
Yda
Trondheim
Hihi, datingsider i Norge er supermoro, jeg får jo meldinger hver dag! Håper flere leser denne artikkelen og blir med!
 
 
Josta
Bergen
100% sant, det som står i det siste avsnittet. Tinder er vel og bra, men datingsider på nettet ligger et hestehode foran med tanke på aktivitet, miljø og kvalitet.
 
 
Rejar
Drammen
Jeg er en ganske ny bruker av datingportaler, men må si jeg har fått et godt førsteinntrykk! Jeg har allerede kommet i kontakt med en, og gleder meg til vi skal på date!
 
Trenger du mer informasjon om dette emnet? Ta vennligst en titt på siden vår med kategoriserte gjennomgang: Kjærlighet. Vi håper at du vil finne nyttig tilleggsinformasjon der.