Målrettede og velutdannede elitesingles i Norge på leting etter en partner velger online dating!

Målrettede og velutdannede elitesingles i Norge på leting etter en partner velger online dating!

Bor du i Norge, har et høyere utdanningsnivå og leter etter en smart og målrettet partner? det er du ikke alene om. Vi vet alt du trenger å vite om hvordan elitesingles i Norge bør date!

45%
av elitesingles i Norge treffer sine partnere på nettet

De kalles for ”elitesingles”, og er som oftest suksessfulle menn og kvinner i høyere stillinger. Elitesingles i Norge er travle. De er karriereorienterte mennesker som ikke har tid til å dra ut for å møte andre, og jobbene deres krever mye av dem. Derfor har de begynt å bruke datingsider som er skreddersydd for elitesingles i Norge!

Hvis du er på leting etter en partner og har høye krav til intellektuelt nivå, utdanning eller suksess i arbeidslivet, blir valg av datingtjeneste en viktig avgjørelse. For mange elitesingles i Norge kan det være vanskelig å velge det rette tilbudet, men dette vil vi hjelpe deg med.

De beste nettstedene for elitesingles i Norge


På 1.: Academic Singles

for Elitesingles *)
 • Medlemmer i Norge: 200.000
 • Dating-kategori: Kjærlighet
 • Tjenesten er veldig populær blant høyt utdannede, ambisiøse og seriøse brukere
 • Det er en del av et av verdens største dateselskap

Kåring: 10/10

for Academic Singles
53 responser på 100 meldinger i løpet av udnersøkelsene våre. *)

På 2.: be2

for Elitesingles *)
 • Medlemmer i Norge: 310.000
 • Dating-kategori: Kjærlighet
 • Ledende datingnettsted i Norge
 • Mange attraktive profiler

Kåring: 8/10

for be2
42 responser på 100 meldinger i løpet av udnersøkelsene våre. *)

På 3.: EliteSingles

for Elitesingles *)
 • Medlemmer i Norge: 150.000
 • Dating-kategori: Kjærlighet
 • Ledende elite singles side i Norge
 • Mye trafikk på siden

Kåring: 7/10

for EliteSingles
33 responser på 100 meldinger i løpet av udnersøkelsene våre. *)

På 4.: Møteplassen

for Elitesingles *)
 • Medlemmer i Norge: 150.000
 • Dating-kategori: Kjærlighet
 • Norges største datingportaler
 • Avansert matchingfunksjon

Kåring: 7/10

for Møteplassen
30 responser på 100 meldinger i løpet av udnersøkelsene våre. *)

På 5.: Kristendate

for Elitesingles *)
 • Medlemmer i Norge: 50.000
 • Dating-kategori: Kjærlighet
 • Kristendate er mer enn bare en datingportal
 • Norges største kristne datingportal

Kåring: 7/10

for Kristendate
31 responser på 100 meldinger i løpet av udnersøkelsene våre. *)

Stor økning i antall brukere

Det lure ved å bruke nettsteder for elitesingles i Norge, er at man sparer en god del tid. Time is money for medlemmene ved disse tjenestene! Man kan chatte ganske lenge med en annen elitesingle før man møtes, og på den måten vet man nesten allerede om man liker dem eller ei. Det er nokså effektivt i den forstand, noe brukerne kan si seg enig i.

Spesialiserte datingtjenester er i stor vekst, og gir flere muligheter for elitesingles i Norge med mer spesifikke krav til en partner. Slike tjenester er ofte på et høyere kvalitetsmessig nivå, og spesielt når det kommer til personlig sikkerhet. Dette har ført til at det er mange flere kvinnelige brukere enn før.


 
Malou, 24, Oslo

Jeg vil ha en kjæreste jeg faktisk kan snakke med om jobben og interessene mine. Jeg har forsøkt å date menn uten å tenke på dette før, og det fungerte dårlig fordi vi ikke forsto hverandre så godt som vi burde, og hverdagskommunikasjonen var dårlig.

Målbevisste datere

I dag har over halvparten av norske damer mellom 25 og 39 år fullført høyere utdanning, mens andelen er hele 1 av 3 hos resten av befolkningen. Noe kvinnelige nordmenn også scorer høyt på, er brukerantallet på datingportaler for elitesingles i Norge. Over halvparten av medlemmene hos de beste sidene er kvinnelige. Blant disse finner vi Academic Singles og EliteSingles.

Med andre ord, er det ikke bare mannfolk som bruker datingsider. Dersom du er en mannlig elitesingle i Norge og tror på dette, tar du altså feil. For elitesingles i Norge har nettdating vist seg å kunne gi et godt alternativ for å finne damer.


 
Ingeborg, 31, Trondheim

Mine gamle studievenninner anbefalte å teste ut datingsider for elitesingles i Norge, og først var jeg litt skeptisk. Da jeg så hvor bra det fungerte for venninnene mine, valgte jeg å registrere meg. Nå, omtrent to år senere, har jeg endelig funnet meg en kjæreste og er kjempeglad for at jeg turte å ta steget!

Endeløse muligheter

Når det gjelder hvordan man skal gå frem for å sjarmere andre medlemmer, har vi ingen fasit - kun råd. Det er de enkle triksene som pleier å fungere best, og det er høflighet og et glimt i øyet. Selv om tjenester for elitesingles i Norge er skreddersydd for velutdannede karrieremennesker, er det nok lurt å ikke prate alt for lenge om jobb i begynnelsen. Man er på jakt etter en partner, ikke en kollega!

Det som er greit med datingsider, er at man fra starten av vet hvilke hobbyer den andre personen har. Da kan man ha et spennende samtaleemne allerede ved første tastetrykk. Om begge er interesserte i trening, kan man kanskje ta en treningsøkt sammen etter jobb? En morsom og hyggelig date, samtidig som man slår to fluer i en smekk. Mulighetene er endeløse, men det viktigste er at man treffer noen som forstår, og har noe til felles med. Det har man alltid på datingsider for elitesingles i Norge. Nemlig ambisjoner!

Hvordan velge tjeneste - mobil eller nett?

Dersom du kategoriserer deg som en elitesingle, vil vi anbefale å prøve tjenestene vi har rangert på listen vår. Der kan du prate med likesinnede. Datingapplikasjoner på mobil er populært for tiden, men det kan fort bli useriøst om man leter etter noe ordentlig. Det er mye høyere kvalitet på nettsidene for elitesingles i Norge.

Flere av nettsidene for elitesingles i Norge tilbyr også mobilapper til iPhone og Android-telefoner. Dette kan være nyttig dersom du ønsker å chatte i lunsjen, på trikken eller på reisefot. Det er tross alt ikke alltid man har en PC tilgjengelig! Valget er alltid ditt, og dersom du leser denne artikkelen er du kanskje vant til å ta lure avgjørelser. Vi vet uansett at dersom du vil møte andre elitesingles i Norge, er det kun det beste som holder. Heldigvis for deg, har vi har den beste listen over de beste sidene!

Brukeranmeldelser av de beste tjenestene for elitesingles i Norge

 
Perry
Oslo
Du kan vel kalle meg en ”elitesingle”. God utdanning, lederjobb og alt som hører til. Jeg har medlemskap på et par av tjenestene dere anbefaler, og har kun gode ting å si om de. Alle bør bli med på moroa!
 
Hav
Bergen
Jeg har sett noen reklamer på TV, men har aldri sjekket det ut. Nå skjønner jeg mer - kanskje jeg bør prøve det ut. Hadde likt å hatt noen å komme hjem til på kvelden.
 
Vilma
Bergen
Jeg har en god jobb i et vellykket selskap, og kan absolutt se fordelen med å finne en type som også har det. Jeg ser for meg at man skjønner hverandre bedre i forholdet og har mer å snakke om sånn til daglig.
Trenger du mer informasjon om dette emnet? Ta vennligst en titt på siden vår med kategoriserte gjennomgang: Kjærlighet. Vi håper at du vil finne nyttig tilleggsinformasjon der.