Kristendate

Kåringer for Kristendate

Helhetlig kåring:Praksiskåring:

Funksjonalitet:

Brukervennlighet:

Verdi for pengene:Bedre enn Kristendate? Prøv det nå!

En side som er mer populær enn Kristendate ...

... er for tiden Academic Singles (blant alle nettsider)Denne siden er hot!
 • Mer populær enn Kristendate denne uken
 • Tjenesten er veldig populær blant høyt utdannede, ambisiøse og seriøse brukere
 • Det er en del av et av verdens største dateselskap

Prøv gratis


Mye bedre enn Kristendate!

Våre beste anbefalinger (for Kjærlighet-sider):

Konklusjon: Det finnes et stort antall datingportaler i Norge tilpasset ulike grupper. Kristendate er en av dem, og er Norges største og mest populære portal for mennesker med kristent livssyn. Portalen er beregnet både på brukere som er interessert i et seriøst og langvaring forhold, og på kristne som ønsker å utveksle meninger på forum og blogger, søke vennskap og få kontakt med mennesker med samme livssyn. Portalen har medlemmer i alle aldersgrupper, fra hele landet.

Førsteinntrykk av Kristendate:

Fordeler

 • Brukere med samme livssyn, verdier og ambisjoner
 • Rask aktivering av medlemskap
 • Ingen bindingstid
 • Aldersgrense for registrering er 15 år

Ulemper

 • Layout og brukergrensesnitt virker noe utdatert
 • Ikke så mange funksjoner som mange andre portaler.

Hva vi anbefaler for å lykkes


Det er ingen grunn til å sitte på gjerdet og vente på at den rette skal dukke opp. I vår elektroniske tidsalder er det stadig flere som finner hverandre på nett, også i kristne kretser. Internett kan bryte mange av hindringene for å finne en kristen partner eller venn blant mennesker som deler kristne verdier.

Kristendate-numre

Suksessforhold

 • 100 kontaktforespøresler på testprofilen vår
 • 31 som resulterer i samtaler
 • 3 ut av 10 forespørsler får svar.

Kontaktforhold for Kristendate
31%

Medlemsstatistikker


50% kvinner

50% menn
Kvinneforhold Kristendate
50%

Hvor vidt det er egnet for Kjærlighet

 • Kristendate er mer enn bare en datingportal
 • Norges største kristne datingportal

Hvor vidt det er egnet for Kjærlighet
90%

Lokal aktivitet i Norge

 • Medlemmer i Norge: 50.000
 • Søketrend: 30.000

Aktivitetsnivå i Norge
100%

Kristendate er en av de få nettportalene i Norge hvor mennesker med kristent livssyn og kristne grunnverdier kan komme i kontakt med likesinnede. Her er det mulig for mennesker med samme livssyn å få kontakt med ny venner eller turkamerater, eller kanskje finne den store kjærligheten. 

Kristendate er mer enn bare en datingportal. Her kan man chatte med andre i fellesrom, opprette egen blogg, eller lese og kommentere andres blogginnlegg. Du kan diskutere alt fra personlige problemer til aktuelle samfunnsspørsmål med andre mennesker som deler et kristent grunnsyn.

1. Kristendate.no Sammendrag av gjennomgangen

Stadig flere norske kvinner og menn bruker datingportaler, også kristne. Dette gir større mulighet til å komme i kontakt med likesinnede enn å håpe på at den rette tilfeldigvis skulle dukke opp.

Jeg ønsket å undersøke portalen nærmere. Jeg ville se hva slags mennesker som registrerer seg på portalen, og prøve å komme i kontakt med en kristen jente med samme interesser som meg. For å kunne gjøre dette betalte jeg for en måneds medlemskap og opprettet en profil. Jeg registrerte meg som singel kristen mann på 32 som søker kvinne mellom 25 og 35 i Oslo og omegn.

Konklusjon brukstest: Registreringen gikk raskt og greit. Etter å ha bekreftet telefonnummer og betalt for en måneds medlemskap kan man opprette en profil og få full tilgang til Kristendate umiddelbart. Nettstedet er oversiktlig og enkelt å bruke, og har en mobilapp som kan lastes ned gratis til iPhone eller Android smarttelefon. Aldersgrensen for medlemskap er 15 år.
Konklusjoner funksjoner and profiler: Funksjonene på portalen var oversiktlige, man kan begrense søk etter vanlige kriterier som kjønn, alder, bosted og hva slags forhold man er ute etter. Det var færre aktive profiler enn på de større datingportalen, men det var mange nok.  Kristendate har en egen forumside og blogger hvor medlemmer kan utveksle erfaringer og meninger. Nettstedet har en mobilapp som kan lastes ned til iPhone eller Android smarttelefon.
Konklusjon brukervennlighet: Kristendates nettside er enkel og grei å bruke. Portalen har ikke like mange funksjoner som en del andre datingportaler, men hjemmesiden er oversiktlig, og det er enkelt å navigere mellom de ulike funksjonene. For meg var det også viktig å selv kunne velge hvor mye informasjon om meg selv og bilder jeg ville dele, og med hvem.
Konklusjon pris: På KristenDate må man være medlem for å kunne registrere seg. Man behøver ikke å lure på hvilken type medlemskap man skal velge, for det tilbys bare èn type. Prisen er 49 kr per måned, som er veldig billig sammenlignet med andre portaler. Dette gir tilgang til alle portalens funksjoner. Som medlem kan du kontakte hvem du vil, svare hvem du vil, laste opp egne bilder, se andres bilder og benytte tjenesten fullt ut. Det er ingen bindingstid, og medlemskapet kan enkelt sies opp når som helst!

 

2. Kristendate.no brukstest

Først måtte jeg oppgi mobilnummeret mitt. Kort tid etter mottok jeg en SMS med en kode for å fullføre brukerregistreringen. Så fylte jeg ut grunnleggende opplysninger om meg selv, og kunne gå i gang. Jeg brukte funksjonene for å begrense søk til single kvinner rundt Oslo uten barn i passende alder som hadde lagt ut profilbilde. Det var et par hundre kvinner med matchende profil. I løpet av en måneds tid sendte jeg meldinger til rundt 100 av dem. Jeg fikk 24 svar. Det var litt skuffende at det bare var noen få jenter som kontaktet meg, og da stort sett ved å like profilen min. Jeg fikk bare tre personlige meldinger. Men det er vel fortsatt slik at mange kvinner venter på at menn skal ta det første skrittet. Jeg synes responsen jeg fikk var ok, men ikke enestående.


 

3. Kristendate.no Funksjoner og profiler

Det er flere forskjellige måter å avgrense søk på. Du kan blant annet avgrense søk etter alder, bosted eller tro, til søkere som har lagt ut bilde, som er online i øyeblikket og etter om de har barn. Profiler du liker kan du lagre i en egen mappe. Du kan også avgrense søket til nyeste medlemmer, eller til sist innloggede medlemmer, så du slipper å gå gjennom profilene du allerede har sett på tidligere eller vente på svar fra medlemmer som ikke lenger er aktive på portalen.


 

4. Kristendate.no Brukervennlighet

Det er raskt og enkelt å registrere seg, og man får tilgang til alle portalens funksjoner umiddelbart. På Kristendate må man være medlem for å kunne registrere seg og se andre medlemmer.  På den måten vet jeg at folk som ser profilen man har lagt ut er så seriøse at de har betalt for å bli medlemmer og også selv har registrert seg, og unngår folk som bare etter å sjekke profilene for å se om det er noen de kjenner. Du kan også blokkere andre medlemmer slik at de ikke kan ta kontakt, besøke profilen eller finne deg blant søkeprofilene.

Hvis det er noe du lurer på, kan du enten fylle ut et skjema på nettsiden eller sende en mail. Jeg fikk svar på henvendelsene min i løpet av et døgn.


 

5. Kristendate.no Prisnivå

På mange datingportaler er det gratis å registrere seg og få tilgang til profiler. Men for å kunne gjøre bruk av funksjoner og komme i kontakt med andre medlemmer må man betale for forskjellige typer medlemskap. På Kristendate må man være medlem for å kunne registrere seg og se profilene til andre medlemmer. Medlemskapet koster bare 49 kroner. Det er ingen bindingstid, så du kan når som helst melde deg ut. Dette synes jeg var veldig greit. 

 

Trenger du mer informasjon om dette emnet? Ta vennligst en titt på siden vår med kategoriserte gjennomgang: Kjærlighet. Vi håper at du vil finne nyttig tilleggsinformasjon der.


Oppsummering av Kristendate

Gjennomgått merke: Kristendate
Evaluert av: Dating-Kompass.no
Sist oppdatert:
Helhetlig kåring: 7 / 10Alternative merker for denne dating-nichenHelhetlige kåringer av brukere

0

Skriv ny kommentar

CAPTCHA
Målet med dette spørsmålet er å finne ut om du er et menneske, for å unngå automatisk innsendt søppelpost.
Bilde-CAPTCHA
Skriv inn tegnene som vises i bildet.