Academic Singles

Kåringer for Academic Singles

Helhetlig kåring:Praksiskåring:

Funksjonalitet:

Brukervennlighet:

Verdi for pengene:Prøv gratis


Konklusjon: Wow! Her hos Academic Singles treffer vi mange velutdannede single mennesker, og nettsiden har en syvende sans når det kommer til å foreslå matcher for deg. Dette er vår absolutte favorittside for å møte intellektuelle, ambisiøse og interessante single rundt om i Norge.

Førsteinntrykk av Academic Singles:

Fordeler

 • Veldig positive tilbakemeldinger fra folk som har vært i kontakt med hverandre
 • Alt i alt et utrolig bra produkt!
 • Mange medlemmer fra Norge
 • Brukervennlig, både nettsiden og appen
 • Mest valuta for pengene

Ulemper

 • Automatisk fornyelse av abonnement (noe de fleste andre også har)
 • Litt ufullstendig prisinfo (noe som også gjelder de fleste andre)

Hva vi anbefaler for å lykkes


Registrer deg gratis og prøv Academic Singles. Når du eventuelt bestemmer deg for å fortsette ditt medlemsskap, fordi du er så fornøyd, så kan du heller starte et Premium medlemsskap. Premium medlemsskap er nødvendig for at du skal kunne chatte og kommunisere med andre medlemmer.

 

Academic Singles-numre

Suksessforhold

 • 100 kontaktforespøresler på testprofilen vår
 • 53 som resulterer i samtaler
 • 5 ut av 10 forespørsler får svar.

Kontaktforhold for Academic Singles
53%

Medlemsstatistikker


55% kvinner

45% menn
Kvinneforhold Academic Singles
55%

Hvor vidt det er egnet for Kjærlighet

 • Tjenesten er veldig populær blant høyt utdannede, ambisiøse og seriøse brukere
 • Det er en del av et av verdens største dateselskap

Hvor vidt det er egnet for Kjærlighet
100%

Lokal aktivitet i Norge

 • Medlemmer i Norge: 200.000
 • Søketrend: 50.000

Aktivitetsnivå i Norge
100%

1. Oppsummering av anmeldelser gjort av Academic Singles

Academic Singles er en av de mest kjente tjenestene av sitt slag i Norge. I oversikten vist under vil vi se på hvordan Academic Singles kommer ut av det i forhold til sine konkurrenter. Vi kan allerede røpe at Academic Singles stikker seg ut som en klar vinner.

Praktisk test: 
Testen viser at Academic Singles er den desidert beste datingtjenesten på markedet. Samme testen viser også at det er veldig lett å komme i kontakt med andre medlemmer. Medlemmer som er registrerte her er også høyt utdannede og søker det samme, og er veldig åpne for å bli kjent med likesinnede. Så gode resultater er det vanskelig å vise til hos andre, og det er jo intet mindre enn fantastisk!
Funksjoner og profiler
Funksjonene på siden er brukervennlige, og gjør absolutt jobben sin. Det eneste vi har å utsette på sidene er at det mangler litt innovative funksjoner som kunne gjort bruken litt mer underholdende og spennende. Likevel trekker ikke dette vårt inntrykk noe ned, de tar det igjen på den høye kvaliteten og antallet partnerforslag, som er enestående. Veldig bra!
Brukervennlighet:

Brukervennligheten og designet på Academic Singles er meget bra. Noen minuspoeng får de likevel, som for eksempel at det er vanskelig å finne frem til kundeservice, og hvordan man skal gå frem for å avslutte sitt medlemsskap. Dette ødelegger dog ikke totalinntrykket.

Valuta for pengene: Prisnivået er nok det beste, sammenlignet med andre elitedatingtjenester her i landet. Testene vi har gjort på generell basis blandt medlemmer av siden viser for det aller meste positive tilbakemeldinger, og at medlemsskap hos Academic Singles er verdt hver krone. Så kommer disse ekstrafunksjonene og de utmerkede partnerforslagene i tillegg. Det gjør jo at prisen for medlemsskap er verdt det!

 

2. Vi har testet partnerforslag

Vi vil gjerne vise dere hvordan Academic Singles fungerer, og gå litt inn i dybden. Det er ikke alltid like lett å vite hva man skal velge, det fins jo så mange forskjellige datingsider. Derfor har vi gjort en litt mer grundig undersøkelse, i dette tilfellet partnerforslag.

Vi opprettet en mannlig og en kvinnelig profil, med gratis medlemsskap i første omgang. Deretter oppgraderte vi til premium medlemsskap og vi fikk undersøkt ytterligere hvor mye det hadde å si på kontakt om tilbakemeldinger. En viktig del av sammeligningen var partnerforslagene.

2.1 Førsteinntrykket av Academic Singles

De gjør et veldig bra førsteinntrykk. Det er både profesjonelt og seriøst, og nettsidene er ikke rotete eller fulle av reklame. Den får deg til å ville fortsette med å utforske og finne frem til drømmepartneren. Man får også all informasjonen man trenger for å kunne navigere seg lett frem. 

Det er én ting som det ikke blir informert om når man registrerer seg: Hva koster det egentlig å bli medlem? Som hos mange andre lignende tjenester er prisen ganske godt kamuflert. Selv i avsnittet om Generelle vilkår og betingelser står det ingen ting om priser. Selv om dette er vanlig prosedyre i denne bransjen, så er dette litt dårlig kundebehandling. Dette er første minuspoeng for Academic Singles. Vi kan avsløre den reelle prisen her.

2.2 Academic Singles sin kontakttest

Kontakttesten forteller deg hvor enkelt du kan komme i kontakt med andre. Aktiviten på en datingside er veldig avgjørende for hvor stor sjans det er for å komme i kontakt med nye mennesker, og tjenesten trenger nye medlemmer for å holde treffprosenten oppe. Vi har satt Academic Singles på enda en test, denne gangen for å teste hvor sannsynlig det er for å treffe noen som matcher. Vi kaller resultatet en sannsynlighetstest.

Hvordan går man frem i en kontakttest?

30-dagers kontakttest på be2 Norge

>> passive kontaktforespørsler: 19

 • standardhilsener: 0
 • personlige meldinger: 19

>> aktive kontaktforespørsler: 50

 • standardhilsener: 0
 • positive svar mottatt: 0
 • personlige meldinger: 50
 • positive svar mottatt: 34

Suksessrate 53 poeng av  100
(Premium medlemskap)

19 kontaktforespørsler pluss 34 positive svar på kontaktforsøk.

Hvordan ble kontakttesten gjennomført?

 • Testen foregikk over en periode på én måned (30 dager fra opprettelse av Premium-medlemskapsprofil)
 • I løpet av denne perioden tellet vi antall vellykkede kontakter.
 • Vi sendte 50 kontakthenvendelser (meldinger/hilsener), og alle kontakthenvendelser vi mottok fra andre brukere ble tellet.
 • Innkommende (passive) kontakthenvendelser ble automatisk regnet som vellykket kontakt.
 • Utgående (aktive) kontakthenvendelser ble regnet som vellykket kontakt hvis det førte til positiv respons (et svar som oppfordret til å fortsette kommunikasjonen).
 • Det ble gitt maksimalt 50 poeng for vellykkede innkommende kontakter og 50 for vellykkede utgående kontakter.
 • Resultatet er angitt som x av 100 poeng. For eksempel: 60 vellykkede kontakter etter 100 forsøk ville resulterer i en score på 60/100.
Konklusjon Academic Singles brukstest: Den praktiske evalueringen av testen har gitt veldig bra resultater! Denne datingtjenesten gir faktisk resultater, og man blir raskt kjent med nye og interessante mennesker. Suksessraten var faktisk på hele 53/100 poeng.

 

3. Funksjonalitet og profilen din

3.1 Hvordan fungere Academic Singles?

Steg 1

Etter at du har registrert deg blir du umiddelbart ledet til en personlighetstest. Testen tar ca 15 minutter, og man blir spurt om oppfatninger, interesser og preferanser. Her syns vi Academic Singles har gjort en veldig bra jobb med formuleringen og svaralternativer, noe som gjør det enkelt og greit å fastslå din personlighet opp mot andres.

Etter du har tatt personlighetstesten vil du bli spurt om å lage din egen personlige velkomsthilsen til din profil. Her kan det være smart å finne noe fint og interessant å skrive, for det er dette andre medlemmer møter når de går inn på din profil. 

Steg 2

Nå er profilen din komplett og klar til å brukes. Det å fylle ut det nødvendige på profilen er faktisk veldig enkelt, og overraskende moro. I motsetning til andre datingtjenester er det ikke nødvendig å vrenge sjelen sin for å lage en bra nok profil med tekst, noe som er veldig positivt! 

Steg 3

På din personlige hjemmeside kan du allerede nå se flere potensielle kontakter. En tilsynelatende endeløs liste over potensielle kontakter blir presentert, og den er basert på kontakttesten. Academic-Singles-indeksen er basert på en algorytme som indikerer hvem av profilene der ute som matcher din egen. Denne kan du sortere slik at den som matcher deg best, havner øverst.

Partnerforslagene kan selvfølgelig sorteres i andre rekkefølger, dersom du ønsker at flere eller færre kriterier skal tas i betraktning. 

Steg 4

Så, hvorfor vente på at noen skal kontakte deg, når du får forslag på siden din på hvem DU kan kontakte? Å sende en melding er den eneste måte å oppnå kontakt på, og det er jo også den eneste måten å få direkte kontakt på. Det eneste vi savner her er valget om å sende en “poke”, «like» eller en smiley. Denne basistjenesten med å sende meldinger, er til syvende og sist det eneste du trenger for å komme i kontakt. 

3.2 Kvaliteten på profilene hos Academic Singles

Vi fant veldig få falske profiler, og det kommer nok av at de har veldig bra overvåkning og administratorer. Merkelig nok fins det ingen måte å verifisere din profil på, mens andre sider tilbyr både stemme, video og ID for å identifisere deg. Noe som skaper en viss trygghet for brukerne, noe som gjør at man kan stole på systemet. Dette håper vi Academic Singles tilbyr snart, for å slippe falske og useriøse profiler.

Vi har lagt merke til enkelte profiler som ikke har bilde, men det betyr ikke nødvendigvis at det er en useriøs profil. Det hjelper likevel heller ikke på interessen på profilen…

Tips:
 • Fullføring av profilen din. Jo mer du skriver om deg selv, destor større sjans har du for å få positiv respons. Profilen din er det utgangspunktet potensielle kontakter har for å bli interesserte, og jo mer utfylt profil du har jo mer sjans har du for å få kontakt. 
 • Last opp så mange bilder av deg selv som du kan. Bilder gjør at andre får et inntrykk av deg med en gang, og ikke vær sjenert! Potensielt kan du møte her eneste en som er innom profilen din.
Konkusjon Academic Singles Norge imponerer ikke med innovative og imponerende funksjoner, men de tar det igjen på brukervennlighet og muligheter. Her handler det om at det skal være enkelt, funksjonene skal være gode, og de skal være tilgjengelige og enkle å bruke. Partnerforslagene er relevante og veldig bra.

 

4. Kundenservice

Nesten alle spørsmål man lurer på er besvarte under FAQ’s. Det eneste som mangler under denne rubrikken er en guide om kjærlighet og samliv…

4.1 Kundeservice og kontaktskjema


Det ser nesten ut som at kundeservice ikke er så prioritert hos Academic Singles Norge. Det er ikke så lett å finne frem til kundeservice, eller en måte å få kontakt med de på. Nederst på siden hos kundeservice finner du en mailadresse, men ingen telefonnummer.

Selv om kundeservice svarte relativt kjapt på en test vi gjorde, så gir vi dem trekk for dette. Å kontakte kundeservice hos Academic Singles burde vært enklere. 

Academic Singles ​​kontaktinformasjon
 • E-post: 
  kundeservice [at] 
  academicsingles.no 
 • Postadresse: 
  Academic Singles ​​Norge S.à.r.l 
  291, Route d'Arlon 
  1150 Luxembourg 
  Luxembourg

4.2 Si opp medlemsskap hos Academic Singles

Academic Singles gjør det ikke enkelt å si opp ditt medlemsskap, desverre. Beklageligvis er det ikke enkelt å si opp slike medlemsskap, men å automatisk fornye det er enkelt. Det skjer jo av seg selv, hvis du ikke finner ut av hvordan du kan si dette opp. Academic Singles er intet unntak. Minuspoeng!

Advarsel: Ikke glem å si opp ditt premium medlemsskap etter at du har funnet en partner, dette fornyes nemlig automatisk!

Dette må gjøres per brev eller fax, det er ikke mulig å gjøre dette online!

Hvordan si opp ditt medlemsskap enkelt og greit:

"Angående mitt medlemsskap hos dere.

Jeg ønsker herved å terminere mitt medlemsskap hos Academic Singles, med snarest mulig virkning. Jeg ber vennligst om en bekreftelse på dette inkludert dato for avsluttet medlemsskap.

Min mailadresse: xxx

Min ID: xxx

Med vennlig hilsen

Send. Ferdig!

Påminnelse: Husk å bruke den mailadressen du er registrert med på din Academic Singles profil, slik at du kan identifiseres.

4.3 Academic Singles utseende og brukervennlighet

Enkelt og moderne design gjør det lett og befriende å bruke. Ryddig grensesnitt og knappene er hvor det er logisk at de skal være. Pent design!

Konklusjon: Når det kommer til brukervennlighet er ikke Academic Singles helt der. Å bruke siden, og tjenestene som følger med, er enkelt og greit. Det er mangelen på muligheten til å få kansellert medlemsskapet sitt og det å finne en måte å kontakte kundeservice som trekker ned. Men de er fremdeles høyt på lista

 

5. Academic Singles priser

I Norge, akkurat som andre steder, er det kun med premium medlemsskap man kan virkelig få brukt profilen og tjenesten. Grunnen til dette er at det kun er med premium medlemsskap man kan få kommunisert med andre medlemmer. Å registrere seg gratis gir deg kun et inntrykk av hva tjenesten kan tilby. Du kan ikke skrive til andre med gratis medlemsskap. Hvis du vil bruke tjenesten aktivt blir du nødt til å betale for medlemsskap, og det er forsåvidt helt greit. De gjør jo en jobb de også, som vi må betale for. Vi synes prisen å betale bør reflektere hva du får tilbake

Husk: Ikke glem å kansellere ditt medlemsskap med en gang du har funnet deg en partner.

Hvorfor bør du registrere et premium medlemsskap hos Academic Singles?

Dette er den eneste måten du kan kommunisere med andre på. Du kan heller ikke lese beskjeder fra andre uten premium medlemsskap. 

Premium medlemsskap inkluderer:
 • Å sende og lese beskjeder fra andre
 • Se hvem som har vært inne på profilen din
 • Se bildene til dine partnerforslag
 • Legge til andre som favoritter

Hva koster et premium medlemsskap hos Academic Singles Norge?

 • 3 måneders medlemsskap:  399 kr/måned
 • 6 måneders medlemsskap:  249 kr/måned
 • 12 måneders medlemsskap: 199 kr/måned
Konklusjon

Academic Singles er best på pris blandt datingtjenester i Norge. Selv om prisen kan virke høy, så reflekterer det tjenestene du får. Funksjonene på siden er gode, og partnerforslagene er veldig gode. Vi setter spesielt kontakttestene høyt, noe som vi mener er med på å rettferdiggjøre prisen. Hos Academic Singles får du hva du betaler for, et premium medlemsskap.

Trenger du mer informasjon om dette emnet? Ta vennligst en titt på siden vår med kategoriserte gjennomgang: Kjærlighet. Vi håper at du vil finne nyttig tilleggsinformasjon der.


Oppsummering av Academic Singles

Gjennomgått merke: Academic Singles
Evaluert av: Dating-Kompass.no
Sist oppdatert:
Helhetlig kåring: 10 / 10Alternative merker for denne dating-nichenHelhetlige kåringer av brukere

0

Skriv ny kommentar

CAPTCHA
Målet med dette spørsmålet er å finne ut om du er et menneske, for å unngå automatisk innsendt søppelpost.
Bilde-CAPTCHA
Skriv inn tegnene som vises i bildet.