Møteplassen

Kåringer for Møteplassen

Helhetlig kåring:Praksiskåring:

Funksjonalitet:

Brukervennlighet:

Verdi for pengene:Bedre enn Møteplassen? Prøv det nå!

En side som er mer populær enn Møteplassen ...

... er for tiden Academic Singles (blant alle nettsider)Denne siden er hot!
 • Mer populær enn Møteplassen denne uken
 • Tjenesten er veldig populær blant høyt utdannede, ambisiøse og seriøse brukere
 • Det er en del av et av verdens største dateselskap

Prøv gratis


Mye bedre enn Møteplassen!

Våre beste anbefalinger (for Kjærlighet-sider):

Konklusjon: Møteplassen er en av Norges største og mest populære datingportaler. Nettstedet er først og fremst beregnet på single som er interessert i et seriøst og langvaring forhold. Portalen har medlemmer i alle aldersgrupper, fra hele landet. Møteplassen startet opp i 2001, og siden den gang har over 120 000 funnet en partner her. Det er gratis å registrere seg.

Førsteinntrykk av Møteplassen:

Fordeler

 • En av Norges største datingportaler
 • Trygt og sikkert nettsted
 • Gratis og uforpliktende registrering
 • Stort antall norske og svenske medlemmer
 • Avansert matchingfunksjon

Ulemper

 • Man må være betalende medlem for å kunne kontakte andre
 • Medlemskap fornyes automatisk, med mindre man avslutter det innen utløpet av inneværende periode.

Hva vi anbefaler for å lykkes


Det er gratis og enkelt å registrere seg, og du velger selv hvem som skal ha tilgang til dine personlige opplysninger.  Som gratismedlem kan du bla gjennom profiler, se foreslåtte matcher og finne ut om Møteplassen passer for deg. Men for å få tilgang til mer informasjon om de foreslåtte matchene og kunne kontakte og kommunisere med andre medlemmer, må du abonnere på VIP-medlemskap. 

Møteplassen-numre

Suksessforhold

 • 100 kontaktforespøresler på testprofilen vår
 • 30 som resulterer i samtaler
 • 3 ut av 10 forespørsler får svar.

Kontaktforhold for Møteplassen
30%

Medlemsstatistikker


35% kvinner

65% menn
Kvinneforhold Møteplassen
35%

Hvor vidt det er egnet for Kjærlighet

 • Norges største datingportaler
 • Avansert matchingfunksjon

Hvor vidt det er egnet for Kjærlighet
90%

Lokal aktivitet i Norge

 • Medlemmer i Norge: 150.000
 • Søketrend: 50.000

Aktivitetsnivå i Norge
100%

1. Møteplassen.no: Sammendrag av gjennomgangen

I dag er nettet det vanligste stedet å finne seg en kjæreste. Stadig flere norske kvinner og menn bruker datingportaler. Dette gir mye større mulighet til å komme i kontakt med passende partnere enn å håpe på at den rette tilfeldigvis skulle dukke opp på et utested, på jobben eller gjennom venner.

De ledende datingportalene i Norge er Match, Sukker og Møteplassen.  Jeg ønsket å undersøke hvor enkelt det er å finne en singel norsk kvinne i passende alder på nett. Derfor opprettet jeg en profil på Møteplassen. Jeg registrerte meg som mann på 32 som søker kvinne mellom 25 og 35 i Oslo og omegn.

Konklusjon brukstest: Det var raskt og enkelt å opprette en profil på Møteplassen. Først måtte jeg fylle ut grunnleggende informasjon om meg selv, som kjønn, alder, bosted og barn. Så måtte jeg skrive noen få setninger om hvem jeg er og hva jeg søker. Dette var alt som skulle til for å se aktuelle profiler. For å kunne lese mer om profilene måtte jeg laste opp bilde, og for å kunne gjøre full bruk av alle funksjonene måtte jeg betale for VIP-medlemskap.
Konklusjon verktøy og profiler: Møteplassen virket like godt på nettbrettet og mobilen som på datamaskinen. Dette synes jeg var veldig greit, for det er hyggelig å bla gjennom profiler i fred og ro på vei til og fra jobben. Det var et enormt utvalg profiler, så jeg benyttet meg av de mange mulighetene for å avgrense søk portalen har, og for å kunne lagre tidligere søk.
Konklusjon brukervennlighet: Møteplassens side er grei og oversiktlig, og verktøylinjen på siden gjør det enkelt å navigere mellom de ulike funksjonene. Det er betryggende å vite at alle bilder og profiler som lastes opp på stedet kontrolleres manuelt. For meg var det også viktig å selv kunne velge hvor mye informasjon om meg selv og bilder jeg ville dele, og med hvem.
Konklusjon prisnivå: Jeg synes det er positivt at man kan registrere seg og ta en titt på aktive profiler før man eventuelt bestemmer seg for å bli medlem. Hvis man er interessert i å gå videre, og få mulighet til å kontakte og kommunisere med passende matcher, koster en måneds abonnement mindre enn et par øl på byen. Og sjansene for å finne en man ønsker å bli kjent med er mye større.

 

2. Møteplassen.no brukstest

Registrering tok bare noen minutter. For å få best mulig forslag til matcher tok jeg flere av Møteplassens personlighetstester. Man kan teste blant annet holdninger, interesser og syn på samliv. Testene bestod av en rekke utsagn som jeg skulle vurdere. Da jeg var ferdig med testene fikk jeg en beskrivelse av resultatet, og jeg var imponert over hvor godt beskrivelsene passet på meg.

Så var alt klart for å gå i gang. Jeg brukte funksjonene for å begrense søk til single kvinner rundt Oslo som passet med mine søkekriterier.  Det var flere hundre kvinner med matchende profil. I løpet av et par uker tok jeg kontakt med 100 av dem, ved å sende meldinger og komplimenter. Jeg fikk 24 svar. Det var litt skuffende at noen av jentene jeg likte best tydeligvis ikke syntes jeg virket interessant. Men slik er livet. Og det er mye lettere å takle indirekte avvisning online enn ansikt til ansikt. Jeg syntes responsen jeg fikk var ok, men ikke enestående.


 

3. Møteplassen.no Funksjoner og profiler

Det er en rekke forskjellige måter å avgrense søk på. Du kan blant annet avgrense søk etter alder, bosted eller tro, eller til søkere som har lagt ut bilde, som er online i øyeblikket og etter om de har barn. Matchingsøk er en flott funksjon som baserer søkene på Møteplassens personlighetstester. Søket tar utgangspunkt i din egen personlighetsprofil og finner frem medlemmer som passer sammen med deg basert på personlighet, holdninger og verdier.


 

4. Møteplassen.no Brukervennlighet

Alt du behøver å gjøre for å kunne se de mange tusen profilene på Møteplassen er å registrere deg. Det er opp til deg om du vil ta personlighetstestene som danner utgangspunktet for matchingsøk, noe jeg absolutt vil anbefale å gjøre. Hvis du ønsker å komme i kontakt med og bli kontaktet av andre medlemmer, må du betale for medlemskap. Det gir medlemmer mulighet til å sende mailer til hverandre gjennom siden, uten å måtte oppgi sin private e-postadresse.

Alle nye profiler godkjennes manuelt. På den måten holder Møteplassen useriøse profiler unna. Du kan også selv blokkere andre medlemmer slik at de ikke kan kontakte deg, besøke profilen eller finne deg i søkeprofilen. Selvfølgelig er det umulig å ha full kontroll over alle medlemmer, og det finnes folk som lyver her, på samme måte som på andre steder folk møtes. En fordel med nettdating er at du har mulighet til å danne deg et bedre inntrykk av en person over tid før dere treffes.

Møteplassen har norsk kundeservice som er bemannet hver dag, fra 08.00 til 23.00. Her kan du få hjelp hvis det er noe du lurer på. Jeg fikk svar på henvendelsene mine innen et døgn. Møteplassens app er tilgjengelig for iOs og Android og kan lastes ned gratis til smarttelefon eller nettbrett


 

5. Møteplassen.no Prisnivå

For å kunne kommunisere med andre og ha full tilgang til alle funksjonene på Møteplassen, må du abonnere på VIP-medlemskap. Du kan velge å inngå avtale om månedsabonnement, tremåneders abonnement, eller seksmåneders abonnement. Du betaler medlemskapet forskuddsvis, men kun for én måned av gangen. Da vi registrerte oss, var prisene som følger:

 • 1 måned = 349 kr.
 • 3 måneder = 249 kr./måned
 • 6 måneder = 189 kr/ per måned

Abonnementet fornyes automatisk når det utløper, samme lengde og betalingsmåte som du opprinnelig registrerte deg for. Du kan betale med de vanligste betalingskortene eller med faktura. Du kan når som helst si opp abonnementet og finner instruksjoner om dette på kjøpssiden. 
Trenger du mer informasjon om dette emnet? Ta vennligst en titt på siden vår med kategoriserte gjennomgang: Kjærlighet. Vi håper at du vil finne nyttig tilleggsinformasjon der.


Oppsummering av Møteplassen

Gjennomgått merke: Møteplassen
Evaluert av: Dating-Kompass.no
Sist oppdatert:
Helhetlig kåring: 7 / 10Alternative merker for denne dating-nichenHelhetlige kåringer av brukere

0

Skriv ny kommentar

CAPTCHA
Målet med dette spørsmålet er å finne ut om du er et menneske, for å unngå automatisk innsendt søppelpost.
Bilde-CAPTCHA
Skriv inn tegnene som vises i bildet.