Kristendate i Norge - grip sjansen!

Kristendate i Norge - grip sjansen!

Et trygt og langvarig parforhold vil gjerne kunne karakteriseres med to mennesker som forstår hverandre godt. Om man er kristen vil felles religion være en god grunnmur å bygge et forhold på. Er du en av mange kristne som leter etter en kristendate i Norge? datingtjenester kan gjøre letingen lekende lett!

40%
av de som drar på en date i Norge har møttes gjennom nettet

Det er mange veier til Rom, og nettet representerer et utrolig antall muligheter til å finne seg en kristen partner. flere og flere velger dette alternativet i dag, fordi det øker sjansen for deg som leter etter en kjæreste. Selv om mange kristne i Norge gjerne vil finne noen igjennom de vanlige kretsene sine, kan kristne datingsider absolutt gi deg muligheten for å få en kristendate i Norge.

Spesialiserte nettjenester er i økning for tiden, dette gjelder også de som er myntet på dating for kristne. Det finnes flere muligheter for å få en kristendate i Norge over nettet, men ikke alle tilbudene gir et like godt resultat som de lover. For å gjøre det hele enklere for grønne nettdatere, har vi satt sammen en liste over datingsidene for kristendating i Norge som gir best suksess.

Beste nettstedene for kristne i Norge


På 1.: Academic Singles

for Kristendate *)
 • Medlemmer i Norge: 200.000
 • Dating-kategori: Kjærlighet
 • Tjenesten er veldig populær blant høyt utdannede, ambisiøse og seriøse brukere
 • Det er en del av et av verdens største dateselskap

Kåring: 10/10

for Academic Singles
53 responser på 100 meldinger i løpet av udnersøkelsene våre. *)

På 2.: be2

for Kristendate *)
 • Medlemmer i Norge: 310.000
 • Dating-kategori: Kjærlighet
 • Ledende datingnettsted i Norge
 • Mange attraktive profiler

Kåring: 8/10

for be2
42 responser på 100 meldinger i løpet av udnersøkelsene våre. *)

På 3.: EliteSingles

for Kristendate *)
 • Medlemmer i Norge: 150.000
 • Dating-kategori: Kjærlighet
 • Ledende elite singles side i Norge
 • Mye trafikk på siden

Kåring: 7/10

for EliteSingles
33 responser på 100 meldinger i løpet av udnersøkelsene våre. *)

På 4.: Møteplassen

for Kristendate *)
 • Medlemmer i Norge: 150.000
 • Dating-kategori: Kjærlighet
 • Norges største datingportaler
 • Avansert matchingfunksjon

Kåring: 7/10

for Møteplassen
30 responser på 100 meldinger i løpet av udnersøkelsene våre. *)

På 5.: Kristendate

for Kristendate *)
 • Medlemmer i Norge: 50.000
 • Dating-kategori: Kjærlighet
 • Kristendate er mer enn bare en datingportal
 • Norges største kristne datingportal

Kåring: 7/10

for Kristendate
31 responser på 100 meldinger i løpet av udnersøkelsene våre. *)

En fantastisk mulighet

For mange kristne er religion et viktig aspekt å ta hensyn til når man leter etter en livspartner. Det å være på samme side er viktig i et langvarig forhold, noe som øker interessen for en kjæreste med samme religion. Kristendating over internett kan hjelpe deg med dette, og det er et solid pluss at du kan lene deg tilbake i ro og mak mens du søker.

Det beste ved å bruke datingsider til å finne en kristendate i Norge, er det at det er mye mer effektivt. Det at man vil ha en kristen kjæreste kan gjøre utvalget litt snevert, men online er det mange å velge mellom. Der kan man finne en ordentlig match.


 
Tira, 25, Oslo

Jeg fant meg en kristen kjæreste på en datingside! Jeg ble sliten av at det var så mye stress med å finne noen, og valgte da å prøve en datingtjeneste. Jeg brukte ikke en kristen datingtjeneste, men jeg har hørt at det har blitt veldig populært i det siste. Det var mange å velge mellom på en vanlig datingside også, så jeg vil anbefale alle single kristne å prøve å få seg en kristendate i Norge gjennom nettet.

Stadig flere bruker datingsider

Til tross for at spesialiserte datingsider for kristne fungerer som det skal, er det flere av de mest kjente normale datingtjenestene som har et utbredt kristenmiljø. Noen av tjenestene har så mange som 60-70% kristne medlemmer, noe som er et veldig høyt tall med tanke på hvor mange medlemmer de har. Dette viser at stadig flere kristne tyr til datingtjenester for å finne seg en kjæreste.

Å bruke datingtjenester for å finne en kristendate i Norge er så å si allment akseptert i kristne kretser. Dette er fordi nettdating ikke bryter med den kristne troen om at man skal kjenne sin utkårede lenge før ekteskap, og at man skal få velge fritt. Og å velge fritt er noe man absolutt gjør på datingsider for kristne!


 
Turid, 21, Bergen

Jeg fant ikke ektemannen min på en datingside, men i min kristne omgangskrets er det to av venninnene mine som har funnet sine ektemenn online. Jeg støtter dette fullt ut - de er veldig lykkelige sammen og hadde nok ikke møtt hverandre uten kristne sjekkesider

Øk sjansene dine for å finne en kristendate i Norge

Når det kommer til å finne en kristendate i Norge, er det visse småting som kan øke muligheten for at nettopp du finner deg en partner, og det samme gjelder også for kristendating. Et fint profilbilde er det viktigste på profilen din og er det som sørger for førsteinntrykket for de som ser det. hvis tjenesten tilbyr en mulighet til å skrive litt om deg selv, er dette noe du absolutt bør gjøre. Slik kan du øke sjansen for at du finner en partner som fungerer godt med både deg og ditt livssyn.

Når det kommer til hvordan man bør oppføre seg mot andre medlemmer, gjelder de samme grunnleggende prinsippene som i virkeligheten. Vær snill og høflig, og vis deg fra din beste side. Ikke prøv for hardt å imponere, bare vær deg selv. Når man vil finne en kristendate i Norge, har man noe til felles fra starten av. Bruk det til din fordel, og hold samtalen spennende fra første tastetrykk!

Kristne datingsider et trygt valg

Du har kanskje spurt deg selv om det er lurest å bruke datingsider eller mobilapper til å finne en kristendate i Norge? Sannheten er at kristendating på spesialiserte datingtjenester har mange flere fordeler, som for eksempel økt trygghet og anonymitet for brukerne. Ønsker du å date når du er på farten, kan du bruke nettsidene også fra mobil. Noen av de større tjenestene har til og med egne apper til nettopp dette!

I dag finnes det ingen populære datingapper for å møte en kristendate i Norge med mange aktive brukere. Derfor lønner du deg heller på å velge noen av tilbudene vi har gått gode for. Vi vil at du skal møte en kristendate i Norge på en trivelig måte, uten å oppleve tjenester som skuffer deg.

Brukeranmeldelser av de beste sidene for kristendating i Norge

 
Jessica
Oslo
Alt blir så mye enklere når kjæresten har samme livssyn, det kan jeg skrive under på! Mange lure råd her, og det fra en som har nettdatet en del selv. Til dere som leser: Stå på, dere kommer til å finne noen!
 
Torald
Trondheim
Det er et velkjent fenomen at det kan være vanskeligere for oss kristne å finne en kjæreste som passer oss godt. Det kan jeg selv skrive under på. Takk for de gode rådene, jeg kommer sannsynligvis til å undersøke dette nærmere!
 
Merit
Trondheim
Jeg er ikke religiøs selv, men har mange kristne bekjente. Jeg har sett nettdatingbølgen treffe kristenmiljøet i Norge, og det virker som om kristendating over nettet har gjort letingen lettere for mange allerede.
Trenger du mer informasjon om dette emnet? Ta vennligst en titt på siden vår med kategoriserte gjennomgang: Kjærlighet. Vi håper at du vil finne nyttig tilleggsinformasjon der.