Tinder

Kåringer for Tinder

Helhetlig kåring:Praksiskåring:

Funksjonalitet:

Brukervennlighet:

Verdi for pengene:Bedre enn Tinder? Prøv det nå!

En side som er mer populær enn Tinder ...

... er for tiden Academic Singles (blant alle nettsider)Denne siden er hot!
 • Mer populær enn Tinder denne uken
 • Tjenesten er veldig populær blant høyt utdannede, ambisiøse og seriøse brukere
 • Det er en del av et av verdens største dateselskap

Prøv gratis


Mye bedre enn Tinder!

Våre beste anbefalinger (for Flørt-sider):

Konklusjon: Tinder er uten tvil den mest populære dating appen for flørting. Dessverre er den ganske overfladisk og uegnet til å finne en livspartner. På kort sikt kan Tinder være ganske morsomt, men etter å ha brukt den over lengere tid kan det bli kjedelig.

Førsteinntrykk av Tinder:

Fordeler

 • Rask registrering og enkel å bruke
 • Mye medieoppmerksomhet, noe som betyr at det er mange aktive brukere
 • Gratis nedlastning

Ulemper

 • Overfladisk og blir kjedelig etter en stund
 • Registrering bare mulig gjennom Facebook

Hva vi anbefaler for å lykkes


Tinder fungerer visuelt. Det høyre bildevalget er obligatorisk for rask suksess på Tinder. For å vekke interesse og få de fleste matchene, bør du laste opp alle bildene du ser bra ut i. Til å sette opp datene anbefaler vi å endre kommunikasjonskanal fra Tinder til Whatsapp så snart som mulig.

Tinder-numre

Suksessforhold

 • 100 kontaktforespøresler på testprofilen vår
 • 31 som resulterer i samtaler
 • 3 ut av 10 forespørsler får svar.

Kontaktforhold for Tinder
31%

Medlemsstatistikker


46% kvinner

54% menn
Kvinneforhold Tinder
46%

Hvor vidt det er egnet for Flørt

 • For tiden den mest populære dating appen
 • Veldig enkel å bruke

Hvor vidt det er egnet for Flørt
100%

Lokal aktivitet i Norge

 • Medlemmer i Norge: 350.000
 • Søketrend: 50.000

Aktivitetsnivå i Norge
100%

1. Tinder anmeldelse: Sammendrag

I de siste månedene har Tinder profittert godt på den enorme mediadekningen, og fått mange nye brukere her i Norge. Jeg og folk som aldri virkelig har engasjert seg i online dating, ble tiltrukket av enkelheten i appen og ved løftet om flørting i sanntid.

I mellomtiden har Tinder blitt en livsstil for en verden av single. Konseptet “to tinder" er nå synonym for det mobile “Hot or Not” spillet. I vår Tinder test, prøvde vi å se hvor raskt du kan få en date ved bruk av appen. Vi ønsket også å sjekke teorien om Tinder-kjedsomhet. Blir du virkelig lei så fort? Videre vil vi gi tips om åpningsreplikker og tar en titt på hvilke smalltalk temaer som er mest suksessfylte på Tinder.

Konklusjon på praktisk test: Vi har testet Tinder gjennom en mannlig profil. Vi lastet opp 4 interessante og attraktive bilder og var da klare for Tinder. Etter bare et par timer, hadde vi mange matcher og chattet med flere kvinner samtidig. Smalltalk kan være anstrengende i lengden. Mye av tiden er det det samme om igjen, men noen av samtalene var underholdende. Noen dater fant sted etter et par dager. Husk at Tinder er et spill, og det er den veien du bør se på det. Ikke ta samtaler i chatten for alvorlig. Bare prøv og vær positiv og morsom. Hvis du har denne holdningen når du bruker Tinder vil du mest sannsynlig ha det morsomt med appen.
Konklusjon - funksjoner og profiler: Funksjonene kan forklares veldig raskt og det er ikke mange å gå igjennom. Enkelheten i appen er definitivt avgjørende for Tinders suksess. Du laster opp et bilde, fyller inn en profilbeskrivelse og filtrere matcher til en bestemt aldersgruppe. Dette er Tinder, ikke mer, ikke mindre. Når du matcher med noen som har matchet med deg kan du starte en chat. Dette er en stor innovasjon i datingverden fordi man før ville ha blitt bombadert med folk man ikke ønsket å snakke med i det hele tatt.
Konklusjon - kundevennlighet: Oppsettet kunne ikke vært enklere: Last ned appen, koble den til din Facebook-profil (dette er obligatorisk!!), og deretter kan dine Facebook-bilder overføres direkte til Tinderprofilen sammen med interesser og venner. Ingen ekstra trinn er påkrevd. Applikasjonen laster ned informasjonen automatisk og behandler dem i bakgrunnen. Når du ser på andres profiler, kommer samme interesser og venner opp. Tinder kundeservice kan nås via e-post direkte via appen, og de vil alltid svare innen 24 timer.
Konklusjon - valuta for pengene:Tinder er gratis. Med mindre du tenker på ordtaket: "Tid er penger". Når du tenker på tid som penger, er Tinder ganske dyrt fordi appen er ganske tidskrevende (og vanedannende). Smalltalk og dater (noen gode, men også mange dårlige) tar definitivt opp mye tid. Nylig har Tinder selv innført en offisiell pro-versjon av programmet. Men vi tror ikke det er verdt pengene. Vi anbefaler deg å holde deg til gratis versjonen, og spør deg selv hvor mye tid du ønsker å investere i Tinder.

 

2. Tinder Praktisk Test


Vi har besluttet å gjøre våre egne Tinder erfaringer i Norge, og for å teste dem over en periode på flere måneder. Appen kan svært raskt lasted ned via App Store. Koble den med din Facebook-konto. Du må være en Facebook-bruker for å lage en Tinder profil.

Etter du har tillatt appen å koble til Facebook, kan du velge bilder fra Facebook som du ønsker å legge til på Tinder profilen din. Dette er enkelt. Tinder bruker samme mappestruktur som Facebook (Mobil opplastninger, profilbilder osv.).

Den eneste justeringen du må gjøre når du setter opp profilen din er rekkevidden. Her kan du justere avstanden for matcher (2-160km) samt alder (18-50). Et ekstra valg er om du vil se bare kvinner eller bare menn, eller begge kjønn.

Vi mannlige brukere ønsket å se kvinner i alderen 21-42. Vi setter radius på 50 kilometer som vi var forberedt på å dra opp til 50 km for en date.

Bilde: En tinder profil


 

De første matchene kommer i løpet av de første 2 timene


Vi satte opp profilen innen 5 minutter. Nå starter selve "tinderingen". Vi så på profiler av kvinner og sveiper enten til høyre (=like) eller til venstre (=ikke interessert).

Etter å ha startet forsiktig og samvittighetsfullt vurdert profiler, må vi si at for det meste sveipet vi nesten alltid til høyre. Det er kvinnene som tar beslutningen om hvem de vil chatte med og hvem de skal unngå. I de få tilfellene vi ikke var interessert, sveipet vi til venstre. Dette er det samme som å si "hadet". Det er en offisiell statistikk som sier at 46% av de mannlige Tinder brukere i verden sveiper til høyre mens kvinner ligger på bare 14%. Denne statistikken viser at det er kvinnene som holder makten i Tinder spillet.

Etter vurdering av mange kvinner i løpet av få minutter, kan ikke appen finne noen i vårt valgte område som passet. Så vi slo av Tinder og tok en pause.

Etter ca to timer fikk vi en varsling som informerte oss om vår første match. Det var nå på tide å begynne å flørte. Vi spurte oss selv hvordan åpningsreplikken skulle se ut. Vi bestemte oss for noe kort:

Bilde: En notifikasjon om at de har funnet en match


En match! Så vi liker hverandre? :)

Etter tre minutter svarte kvinnen med noe trivielt. For å holde samtalen i gang, snakket vi om planer for helgen og fant raskt ut om hverandres interesser. Mens vi chattet dukket det opp to matcher til. Vi trengte å starte en samtale og holde dem  gående også. Det var litt av en slitsom ettermiddag.

Hvis du trenger tips om hva du kan snakke om på Tinder, har vi tatt med noen ideer. Men til slutt, er det om den dere matcher med og deres interesser.

 • Aktiviteter i området (turstier, sykkelveier, innsjøer, fjell)
 • Fester, klubber, kule barer, attraksjoner
 • Reisemål og drømmer
 • Kjærlighet, relasjoner, jobb
 • Musikk, filmer
 • Sport
 • Bøker og forfattere

Det er viktig å holde det interessant og uformelt; ellers kan det virke som et jobbintervju. Å bli kjent med hverandre gjennom Tinder bør gjøres på en leken måte.

En smart ting å spørre om er deres meninger. For eksempel:

 • Hei, jeg trenger en mening fra en kvinnes perspektiv. Hva synes du om …?
 • Jeg tror at en attraktiv kvinne som deg kan gi en anbefaling til en hyggelig bar eller restaurant?
 • ...

Å stille spørsmål som disse vil gjøre at matchen din vil føle seg verdsatt og de vil, i de fleste tilfeller, svare på spørsmålet ditt. En annen ting du kan gjøre, spesielt når det gjelder spørsmål nummer 2, er å foreslå at dere møter hverandre på det stedet de svarte. Noen ganger funker det! ;-)

Spille spill kan også gjøre prosessen med å bli kjent med hverandre ganske underholdende.

En idé vi har prøvd er at hver person sier ett ord, det vil si for eksempel “eng”, og den andre må si det første de kommer på. Dette er mye moro, og du kan raskt se hva din match liker og misliker.

Det første møtet etter 8 dager

Hvis du klarer å bringe inn gode vibes på Tinder og ikke ta dine matcher eller deg selv for høytidelig, så er det ganske enkelt å sette opp en date på Tinder i Norge. Alle de som er registrert på Tinder ønsker ikke å chatte i måneder. De ønsker å møte nye mennesker, le og ha det gøy.

Vår erfaring var at det er viktig å flytte samtalen over til et annet kommunikasjonsmedium . WhatsApp er et perfekt eksempel på dette. Ikke bare kan du sende meldinger, men du kan også sende bilder og morsomme emoticons. Pluss, en samtale på WhatsApp føles mindre ut som dating, i motsetning til Tinder. Så det kan hjelpe deg ett skritt nærmere å få et personlig møte.

Hvordan kan du begynne overgangen til WhatsApp? Den beste måten er å være åpen og direkte. Du kan for eksempel legge inn telefonnummeret ditt i Tinder og si at det er mye lettere å kommunisere på WhatsApp. Vær oppmerksom på damenes reaksjoner og se ann hvordan de reagerer.

Et alternativ til WhatsApp er Facebook. Noen kvinner liker ikke å gi sitt telefonnummer til fremmede. Så i dette tilfellet gir Facebook deg en gyllen middelvei. Å ha Tinder matcher som venn på Facebook gjør at du kan få vite mer om dem gjennom deres profil.

Vårt første møte med noen fra Tinder var etter 8 dager. Vi ble først kjent med hverandre på Tinder, så byttet vi til WhatsApp, og deretter bestemte oss for et sted å møtes.

Tinder - hastigheten på suksess

En match på Tinder kan reagere på mange forskjellige måter når du snakker til dem. Det er viktig å sørge for at du ikke gjør noen feil trekk. Likevel er det åpningsreplikker som fungerer bedre enn andre. Det å kunne holde samtaler interessante og spennende vil avgjøre din skjebne. Nedenfor vil du se en oversikt med ulike replikker og dens sjanse til å få et svar.


Bilde: Analyse av vår suksessrate på Tinder

Konklusjon - praktisk test: Tinder er et morsomt tidsfordriv. Her kan du bli kjent med kvinner og menn uten forstyrrelser, men husk at det er et spill. I lengden kan det være litt irriterende, ettersom matchene ikke blir filtrert. Dette betyr at du kan ha en haug med dater, men i løpet av disse datene vil du nok merke at dere ikke passer sammen. Du vil sannsynligvis ikke finne en partner å dele resten av livet med på Tinder, det funker bedre for uformelle flørter og dater.

 

3. Funksjoner og profiler på Tinder

Funksjonaliteten på Tinder er svært begrenset, men dette er absolutt en suksessfaktor appen.

Søkeradius / posisjons preferanser

Tinder bruker stedsspesifikke data som kommer med forslag til brukere som er egnet etter posisjons preferanser. I innstillingene kan du også oppgi foretrukket alder og kjønn. Den maksimale søkeradiusen er på 160 km. Avhengig av dine innstillinger; vil Tinder foreslå personer som passer deg.

Tinder profiler med begrenset informasjon

Appen har veldig høyt fokus på det visuelle. I utgangspunktet kan du se gjennom et stort utvalg av bilder av mulige treff. Videre viser Tinder mulige fellestrekk, disse dataene er hentet fra Facebook. Videre kan du se noen eksisterende felles venner. I tillegg til informasjon fra Facebook, kan brukerne også gi en kort profil beskrivelse på opptil 500 tegn.

I profilbeskrivelsene vil du se mange forskjellige ting. Noen bruker sitater, noen har en link til deres Instagram-konto, og andre deler noe om sine hobbyer og interesser. Svært ofte vil en kvinne skrive at hun ikke er interessert i hook-ups. Høye kvinner skriver ofte høyde sin så det ikke blir en "overraskelse" på date.

Hot or Not: Bare sveip til venstre eller høyre


For det første, "tindering" består av to forskjellige aktiviteter. Kvinner/menn du liker kan motta en "like" ved at du sveiper til høyre. Å "mislike" er vist ved å sveipe til venstre. Når en “like” blir møtt med en annen “like” vil begge parter ha muligheten til å chatte med hverandre. Dette kalles en “match” på Tinder.

Siden introduksjonen av et pluss-medlemskap (forklart nedenfor), har antallet likes blitt begrenset til 200 per dag. Hvis du overgår 200 daglige likes, vil du ikke være i stand til å se profiler resten av dagen.

Tinder har implementert denne funksjonen i et forsøk på å stoppe brukere fra sveipe til høyre uten grunn.


Bilde: Notifikasjon om at du ikke har flere likes i dag


Tinder Pluss-funksjoner (pass, angre, og ubegrenset matcher)

Etter den globale suksessen har Tinder skaperne nå lansert betalte funksjoner, siden gratis versjonen er ganske begrensende.

Pluss-medlemskapet vil gi deg følgende fordeler:

1. Ubegrenset sveiping til høyre.
Når de innførte Pluss-medlemskap så begrenset de gratis versjonen til 200 likes per dag. Hvis du nå ønsker å kunne “like” flere personer må du da enten kjøpe medlemskap eller vente 24 timer for 200 nye likes.

2. Pass
I denne versjonen kan du endre din plassering og søke gjennom profiler på andre steder. Du kan for eksempel matche med en kvinne før du drar på din neste ferie til Spania.

3. Angre-funksjon
Med angre-funksjonen kan du endre mening på en du har sveipet til venstre på, men på gratis versjonen kan du aldri se denne profilen igjen.

Vår mening om Tinder pluss: Ikke en nødvendighet trengs. Du kan bruke pengene dine på noe annet!

Er det falske profiler på Tinder?

Det skjer ofte at du kan bli matchet med en vakker ung kvinne (disse er ofte profesjonelle som ønsker å annonsere sin egen online-tjeneste, det vil si live-cam chat). Deretter vil du motta en melding som inneholder en link, og hun ber deg om å prate med henne ved å klikke på linken.

Du bør ikke klikke disse linkene, men informer kundebehandling om det. Du kan informere dem med et enkelt trykk. Du kan også blokkere disse brukerne. Noen ganger vil en slik profil sender deg flere meldinger hvor de lurer på hvorfor du ikke har kontaktet dem. Hun kan si at hun har tid til å prate i kveld, og er alene hjemme.

Oppsummering av funksjoner og egenskaper: Selv et 5-år gammelt barn kunne operere med minimal instruksjon. Appen har bare noen få funksjoner, noe som kan være grunnen til suksessen til Tinder. Hovedfokuset ligger på det visuelle. De to viktigste filtrene er alder og avstand, dette kan gjøre det litt vanskeligere å finne en “perfekt match”. For uformell flørting og dater er Tinder verdt å prøve.

 

4. Kundevennlig

Appen er svært brukervennlig. Det er virkelig ikke mye å klage over på dette området. Det eneste som kan kritiseres er at du må ha en Facebook-profil for å kunne melde deg inn, slik at alle som ikke vil bruke Facebook blir utelatt.

Hvis du har noen spørsmål til kundeservice, kan du ta kontakt direkte fra appen. Bare trykk på «Rapporter et problem», og du vil bli omdirigert til din e-post. I bunnteksten på e-posten, vil informasjonen om din enhet skrevet inn automatisk, slik at kundeservice vil være i stand til å forstå problemet bedre. Ulike problemer oppstår på forskjellige enheter.

Avslutting av konto

Hvis du bruker gratis versjonen, trenger du ikke å bekymre deg for oppsigelsestid og andre termineringsregler. Hvis du ønsker å slette profilen din, går du bare til "app innstillinger" og deretter "Slett konto". Så lett er det. Bare husk at når du har slettet appen, vil alle nåværende matcher være borte for alltid.

Under "Innstillinger" finner du et “logg ut” alternativ. Ikke forveksle dette med "Slett konto”. Etter du har logget ut kan du bare logge inn igjen og alt er som det var.

Avslutting av Pluss-medlemskap

Hvis du har valg å skaffe deg et Pluss-medlemskap kan du avslutte det når du vil, men kontoen vil være brukbar til utløpet av betalingsperioden. Dersom betalt medlemskap utløper, vil det ikke bli automatisk utvide etter perioden.

NB: Sletting av app eller utlogging av app har ingen avslutnings effekt. For å avslutte Tinder Pluss, kan du gjøre som beskrevet nedenfor.

Oppsigelsesprosessen avhenger av enheten som holder medlemskapet.

Avslutt Pluss-medlemskap: iOS (iPhone, iPad, iPod Touch)

1. Gå inn i App Store
2. Logg in med din Apple-ID (hvis det trengs).
3. Finn abonnement og avslutt ved å klikke på den aktuelle knappen

Avslutt Pluss-medlemskap: Android

Hvis du bruker en Android-enhet, kan du avslutte medlemskapet i Google Play Store. Søk "Tinder" og trykk på appen. Her får du valget om å avslutte medlemskapet.

Oppsummering - kundevennlighet:Tinder er et supert eksemplar for brukervennlige apper. Appen er enkel og krever ikke mye forklaring. Kundeservice kan lett nås via e-post med svar på dine bekymringer i løpet av 24 timer.

 

5. Valuta for pengene

Siden Tinder kan brukes gratis, er forholdet mellom pris og ytelse fantastisk. Det er en fin hobby som er virkelig moro. Men hvis du leter etter en livspartner, er Tinder veldig irriterende og tidskrevende. I dette tilfellet kan man si at tid er penger. Hvis du tenker på det på denne måten, er forholdet mellom pris og ytelse ganske dårlig.

Utover gratis medlemskapet, er det en mulighet å bestille et Pluss-medlemskap. Med Tinder Pluss kan du søke etter kvinner og menn i et område på 160 km (med Tinder pass). I tillegg kan du gi den personen som du ved et uhell har sveipet til venstre på en ny sjanse. Dette er en flott funksjon siden du normalt ville ha mistet denne personen for alltid.

Prisen for Tinder Pluss avhenger av din alder. For alle under 28 koster det 50 kr i måneden, mens brukere i alderen 28 og over vil betale 190 kr i måneden (prisene er hentet fra den britiske pristabellen).

Konklusjon: Gratis medlemskapet er ingen risiko for budsjettet ditt, den største investeringen er tiden du kommer til å bruke på den. Tinder Pluss er etter vår mening ikke verdt pengene.

 
Trenger du mer informasjon om dette emnet? Ta vennligst en titt på siden vår med kategoriserte gjennomgang: Flørt. Vi håper at du vil finne nyttig tilleggsinformasjon der.


Oppsummering av Tinder

Gjennomgått merke: Tinder
Evaluert av: Dating-Kompass.no
Sist oppdatert:
Helhetlig kåring: 7 / 10Alternative merker for denne dating-nichenHelhetlige kåringer av brukere

0

Skriv ny kommentar

CAPTCHA
Målet med dette spørsmålet er å finne ut om du er et menneske, for å unngå automatisk innsendt søppelpost.
Bilde-CAPTCHA
Skriv inn tegnene som vises i bildet.