Zoosk

Kåringer for Zoosk

Helhetlig kåring:Praksiskåring:

Funksjonalitet:

Brukervennlighet:

Verdi for pengene:Bedre enn Zoosk? Prøv det nå!

En side som er mer populær enn Zoosk ...

... er for tiden Academic Singles (blant alle nettsider)Denne siden er hot!
 • Mer populær enn Zoosk denne uken
 • Tjenesten er veldig populær blant høyt utdannede, ambisiøse og seriøse brukere
 • Det er en del av et av verdens største dateselskap

Prøv gratis


Mye bedre enn Zoosk!

Våre beste anbefalinger (for Flørt-sider):

Konklusjon: Zoosk er en av de beste store datingportalene på nett. Det er en plattform mennesker verden over liker og stoler på. Zoosk ble startet i 2007, og har alltid lagt stor vekt på god kundeservice og god kvalitet. Vi synes Zoosk fortsatt er en av de beste datingportalene på det norske markedet.

Førsteinntrykk av Zoosk:

Fordeler

 • Avansert og brukervennlig Behavioral Matchmaking™
 • Velkjent og godt ansett verden over
 • Vennlig kundeservice (et merke folk stoler på)
 • Utmerkede sikkerhetsfunksjoner (profilverifisering)

Ulemper

 • For mange funksjoner kan gjøre brukeropplevelsen forvirrende.
 • Ikke alle funksjonene er gratis

Hva vi anbefaler for å lykkes


Zoosk er morsom å bruke og fullpakket med funksjoner. Du kan registrere deg gratis, og da kan du se alle mulighetene selv! Registrering er veldig enkelt og greit (spesielt hvis du er vant til å bruke Facebook eller Google+). Så prøv før du kjøper. Registrer deg, og se om du synes Zoosk er like bra som vi synes.

Zoosk-numre

Suksessforhold

 • 100 kontaktforespøresler på testprofilen vår
 • 32 som resulterer i samtaler
 • 3 ut av 10 forespørsler får svar.

Kontaktforhold for Zoosk
32%

Medlemsstatistikker


55% kvinner

45% menn
Kvinneforhold Zoosk
55%

Hvor vidt det er egnet for Flørt

 • Utmerket sted for å chatte med single i nærområdet
 • Avansert og morsom flørtefunksjon

Hvor vidt det er egnet for Flørt
80%

Lokal aktivitet i Norge

 • Medlemmer i Norge: 200.000
 • Søketrend: 25.000

Aktivitetsnivå i Norge
100%

Zoosk er en velkjent og veletablert portal, og er en utmerket løsning for single i alle aldre. Plattformen tilbyr klassiske og tradisjonelle måter å date på nett, men Zoosk holder seg også i forkant med nye funksjoner og mobilfunksjonalitet.

Tjenestens kjerne er et matchmaking-system som lærer deg å kjenne når du surfer. Det unike Behavioral Matchmaking™ systemet registrerer hvem du blunker til, sender meldinger til og hvem du liker. På den måten vil systemet gradvis gi deg matcher som passer bedre og bedre med dine preferanser.

Vi bestemte oss for å se nærmere på hvordan Zoosk i Norge fungerer, og for å teste datingsiden over en periode på flere måneder.

Konklusjon brukstest: Mange flotte profiler og en rekke seriøse kontaktsvar. Vi fikk et veldig godt førsteinntrykk av nettstedet. Aktivitetsnivået så ut til å være høyt, og interessen for nettstedet stor.
Konklusjon funksjoner og profiler: Mange utmerkede funksjoner på Zoosk. Nesten for mange! Men det er et morsomt nettsted med mange muligheter for interaksjon. Du kan underholde deg selv i timevis med å leke med alle de forskjellige verktøyene. Vi anbefaler deg å begynne med de beste, som Smartpick og Insight.
Konklusjon brukervennlighet: Brukervennlig og godt designet, enkelt å komme i gang. Zoosk skårer spesielt godt her i forhold til andre datingportaler. Lett forståelig nettside og utmerket kundeservice.
Konklusjon pris: Det er ikke noe å utsette på prisen. Kundeservicen er utmerket, og aktivitetsnivået på siden er høyt. Stort utvalg profiler. Definitivt valuta for pengene!

 

2. Zoosk brukstest

Vi ønsket å prøve ut brukernes opplevelse av nettstedet. For å gjøre dette, opprettet vi to profiler; en mann og en kvinne. Deretter gjennomgikk vi alle funksjonene på nettportalen, og begynte å kommunisere med andre brukere.

Nests skritt var å sjekke hva brukere skrev om Zoosk på nett, se på anmeldelser og lese omtaler på sosiale medier. Vi ønsket å få en grundig forståelse av hva kundene virkelig syntes om Zoosk. Er dette en nettportal mennesker stoler på? Synes brukere tjenesten gir gode resultater i sitt nærområde? -> Vi skal prøve å fortell hva vi kom frem til under.

Førsteinntrykket

Zoosk har en tiltalende fullskjerms landingsside. Den høye kvaliteten på designet gjør at man umiddelbart får inntrykk av at Zoosk er et ledende merke innen nettdating. Dette er helt riktig, ettersom Zoosk fortsatt er et av de best etablerte selskapene for dating på både PC og mobil.

Man kan registrere seg gjennom Facebook og Google+, og prosessen er veldig enkel. Man må svare på noen grunnleggende spørsmål som blant annet høyde og etnisitet, og deretter importeres resten av opplysningene, deriblant profilbilde, automatisk (men du har mulighet til å endre dette senere).


Bilde: Profilvisning når man søker på Zoosk

Det første man ser når man logger inn på plattformen etter a ha registrert seg gir et godt førsteinntrykk. Plattformen er godt utformet, med fokus på nye profiler og menyen diskret plassert nederst til venstre. Zoosk hjemmeside har samme layout som nettsidene til populære sosiale medier, og er designet for å appellere til alle aldre.

Test av antall medlemmer i nærområdet

Er det nok jenter/gutter på Zoosk i ditt område? For å få et inntrykk av hvor mange medlemmer som er tilgjengelige online på Zoosk i Norge, gjennomførte vi en kontakttest. Datingnettsteder kommer i mange forskjellige former og størrelser, men det viktigste for kunden vil alltid være hvor mange kontakter han eller hun kan få. Hvor mange mennesker man kan komme i kontakt med, og hvor mange som svarer på meldinger. Vi prøvde ut flere forkjellig datingportaler og ga hver av dem poeng for disse avgjørende variablene. Zoosk Norge gjorde det veldig bra i denne testen. Det var nok av medlemmer online. Vi fikk inntrykk av at det var en god spredning av medlemmer over hele landet.

Vi registrerte oss som mann og sendte ut 100 kontaktforespørsler på Zoosk. Dette besto av en blanding av alle de forskjellige måtene å uttrykke interesse på nettstedet. For eksempel ved å sende meldinger, "liker", "blunk" eller sende en gave. Vi fikk 32 svar. Av disse var 11 blunk og 21 var meldinger. Dette er et veldig godt resultat for menn som kontakter kvinner på datingnettsteder, og bekrefter at det er mange aktive medlemmer på Zoosk i Norge (testen ble gjennomført i Oslo).

Profilkvalitet

Det er et stort utvalg av tiltalende profiler på Zoosk; kvinner og menn i alle aldre. Det virker som om de fleste medlemmene er moderne og datakyndige. De fleste profilene inneholder også en god del personlig informasjon. Dette henger antagelig sammen med at mange kontoer knyttes direkte opp til Facebook eller Google+, og at informasjon derfra blir importert direkte.

Profiltips: Hvis du investerer tid eller penger på Zoosk, så sørg for at du også investerer tid på å gjøre profilen din best mulig. Svar på spørsmålene, bekreft profilen din og, aller viktigst, last opp mange gode bilder! Tiden du bruker på å opprette en god profil vil være avgjørende for hvilke resultat du får!

Zoosk har også en rekke forskjellige metoder for å verifisere profiler, og dette gjør at du kan føle deg trygg på at personen du kommuniserer med er ekte.

Falske profiler er et problem på alle datingportaler. Kvaliteten på en datingside kan ikke vurderes ved om de har falske profiler på plattformen eller ikke, men hvor mange. I den forbindelse fikk vi et svært godt inntrykk av Zoosk. Zoosk har et utmerket system for å sjekke profiler (se listen over funksjoner nedenfor), og så vidt vi kunne se, virket de fleste profilene ekte.

Konklusjon Zoosk brukstest: Alt i alt gjorde Zoosk Norge det svært godt. Grensesnittet og utformingen på nettstedet er svært bra, og funksjonaliteten suveren. I brukstesten viste det seg at svært mange mennesker aktivt bruker tjenesten, at profilene stort sett er av en virkelig høy standard og at medlemmene virker ekte og tiltalende.

 

3. Funksjoner og profiler på Zoosk

Hva er unikt med Zoosk? Noe som er helt spesielt for Zoosk, er det unike Behavioral Matchmaking™ systemet. Dette fungerer ved å registrere opplysninger om brukerne når de blar gjennom profiler og bruker tjenesten. Dette gir et glimrende utgangspunkt for å matche folk som passer sammen. For mange vil denne funksjonen være tilstrekkelig som utgangspunkt for søk. Men for de som ønsker det, tilbyr Zoosk også en rekke andre funksjoner man kan bruke for å finne passende matcher. Under følger en oppsummering av de vi synes er de viktigste:

Søk

Søkefunksjonen på Zoosk er ikke det mest sentrale. Faktisk tar Zoosk sikte på å gi deg match som passer for deg uten at du selv aktivt behøver å søke etter disse, og du slipper å bruke andre filtre (det unike Behavioral Matchmaking™ systemet gjør det for deg). Samtidig imøtekommer Zoosk også behovene til dem som ønsker å ta mer kontroll, og har en søkefunksjon med mange muligheter. Alder og bosted, selvfølgelig, men hvis du går til "avansert søk", omfatter disse søkealternativene også filtre som etnisitet, familiestatus og mer. En fullstendig løsning som dekker individuelle behov.

Karusellen

Karusellen er en relativt ny og mer Tinder-lignende funksjon. Den viser et utvalg av bilder som du kan enten 'like', 'mislike' eller markere som 'kanskje'. Vi er ikke helt sikre på hva som er vitsen med "kanskje" knappen, men karusellen er morsom, og en enkel måte å bla gjennom profilene. Vi synes karusellen er en utmerket funksjon!


Bilde: karusell på Zoosk

Funksjoner for å kommunisere

For å matche det høye antallet søkefunksjoner, er det også mange funksjoner for å kommunisere. Du kan vise din interesse og komme i kontakt med en match ved å sende:

 • Blunk
 • Like og kanskje
 • Melding
 • Chat
 • Video Chat
 • Gave

Det er forskjellige betingelser og priser for ulike former for kommunikasjon. Du kan blunke og like gratis.  For å sende en gave, må du ha opparbeidet et visst antall poeng (kalt mynter), men for å utveksle meldinger og chatte, trenger du ikke å være Premium medlem.

Insight

Insight er en funksjon som lar deg vite hvordan det unike Behavioral Matchmaking™ systemet sporer handlingene dine og definerer profilen din. Det analyserer hvilken type mennesker du liker, hvilken type mennesker som liker deg, og gir deg en samlet poengsum for din "datingstil". Dette er en flott funksjon som gir interessante og nyttige opplysninger om hvordan du bruker portalen. Resultatet kan komme til å overraske deg!

SmartValg

SmartValg viser deg anbefalinger som er helt spesifikt tilpasset deg. Det er en funksjon som gir enda større kvalitet på matchmakingen på Zoosk plattformen. Her får du mye bedre resultat enn ved mer standard 'åpen database' tilnærminger. Disse spesielle matchene er basert på den utfylte profilen din og spørreskjemaet, eller, hvis dette ikke er aktuelt, på Behavioral Matchmaking™ systemet som hjelper deg å finne de beste profilene for deg.


Bilde: SmartValg på Zoosk

Profilverifisering

Zoosk kontrollerer bildene og profilinformasjonen til medlemmene på en rekke forkjellige måter. Blant annet kan de være "Facebook verifisert "- når kontoen er knyttet til en aktiv Facebook-konto, "telefonbekreftet "- når brukeren har sendt inn et gyldig telefonnummer og "videoverifisert" - når brukeren har sendt inn et bilde av seg selv i bevegelse til Zoosk-teamet, som bevis på at bildet som brukes er hans eller hennes. Dette er en utmerket funksjon hos Zoosk, og det gir stor trygghet å vite at de menneskene du er i kontakt med virkelig er de som de gir seg ut for å være. Utmerket funksjon.

Oppsummering av funksjoner: Zoosk har nesten for mange funksjoner. Noen av dem, som "Insight" og "bildeverifisering", er svært nyttige. Men andre, som "gaver", virker ganske meningsløse. Selv om det er flott å ha alternativer, vil noen brukere kunne bli forvirret over hvilket system de bruker eller hva de ulike handlingene betyr. På pluss-siden, hvis du tar deg tid til virkelig å sette deg inn i alt dette, gir det deg mange muligheter og en større sjanse for å få et personlig oppsett som er helt tilpasset dine preferanser.

 

4. Kundeservice

Kundeservice er svært viktig for alle som bruker online datingportaler. Det er store forskjeller mellom datingnettsteder i forhold til i hvilken grad og hvor fort de svarer på bekymringene og problemene til kundene sine. Vi sjekket følgende: Hvor lett er det å komme i kontakt med kundeservice? Hvor raskt svarer de på kundens bekymringer? Har nettstedet automatisk fornyelse av abonnement, og hvor lett er det å stanse abonnementet?

Kontakte Kundeservice på Zoosk

Det er lett å komme i kontakt med Zoosk via deres kundeservice. De tilbyr både e-post og telefonnummer (få nettportaler oppgir telefonnummer) og svarer raskt. Det er også en nyttig og utfyllende FAQ seksjon på Zoosk nettstedet. Det er enkelt å kontakte Zoosk fra deres "kontaktside", som du kan få tilgang til fra alle delene av nettstedet. Det er en link nederst på siden, og det er mulig å kontakte Zoosk også før man har registrert seg. Vi ringte det oppgitte nummeret, og ble kontaktet samme dag som respons på vår telefonhenvendelse.


Bilde: Kundeservice kontaktside på Zoosk Norge

Oppsigelse av abonnement på Zoosk

Zoosk-abonnementet fornyes automatisk, med mindre du aktivt sier opp tjenesten. Dette er veldig vanlig (nesten universal) praksis blant datingselskaper, så vi vil ikke gi Zoosk lav score på grunn av dette.

Det er enkelt å si opp abonnementet på Zoosk. Noen datingsteder gjør det komplisert for kundene å si opp abonnementet. På Zoosk kan kundene avslutte medlemskapet ved å trykke på en knapp. Et stort pluss for Zoosk

Service og design på Zoosk

Zoosk har en tiltalende design, men for noen er den kanskje litt kompleks. Det at det er et vell av funksjoner gjør portalen morsom å utforske og leke med, men for noen brukere kan det være litt forvirrende. I bunn og grunn ønsker de aller fleste brukere bare å kunne bla gjennom matcher og forstå hvordan systemet fungerer på en enkel måte. Zoosk gir deg alltid følelsen av at det finnes alternativer og funksjoner du ikke fullt ut har utforsket. Så selv om vi likte utformingen og utseendet på Zoosk, vil vi anbefale at du ikke prøver å bruke hver eneste funksjon i starten. Noen av dem er ganske overflødige!

Mobilbruk Zoosk / Zoosk app

Zoosk har en god mobilapp som er betydelig enklere og lettere å bruke enn den vanlige nettsiden. Vi liker nettsteder som tilbyr både gode apper og datamaskinfunksjonalitet. Dette gjør at du kan bruke tjenesten uansett hvor du er, men betyr også at du kan sitte ned og skrive meldinger på PC-en, med fordelene det gir å bruke tastatur i full størrelse.

Oppsummering av Zoosk kundeservice: Zoosk scorer svært godt på kundeservice. Det er lett å komme i kontakt med selskapet, og det er mulig å avslutte abonnementet bare ved å trykke på en knapp. Nettstedet kunne ha vært utformet enklere, men det er en flott design, og i det store og hele synes vi at Zoosk nettstedet er relativt greit. Utmerket kundeservice.

 

5. Pris

De fleste datingtjenester tilbyr en gratis smakebit av portalen sin. For å bruke tjenesten aktivt og komme i kontakt med andre mennesker, må du nesten alltid betale for medlemskap. Zoosk er intet unntak. For å kommunisere med dine matcher og kontakter er du nødt til å betale en avgift. Vi vil ikke stille spørsmål ved nødvendigheten av dette. Det er vanlig at kundene betaler hvis de ønsker å bruke en god tjeneste. I stedet fokuserer vi på hvordan Zoosk scorer i forhold til pris. Får man valuta for pengene i forhold til hva man får på andre datingnettsteder i Norge?

Eksklusive fordeler med Premium-medlemskap på Zoosk

 • Ubegrensede muligheter til å skrive og lese meldinger (helt nødvendig, inkluderer chat)
 • Se hvem som har besøkt profilen din (nyttig)
 • Smartdate (nødvendig for seriøs dating)

Premium-medlemskap hos Zoosk.

Zoosk tilbyr tre former for Premium-medlemskap*:

 • Et 6-måneders abonnement koster 110 kr. per måned (50 % billigere per måned enn 1-måneders alternativet)
 • Et 3-måneders abonnement koster 137 kr. per måned
 • For å registrere deg for bare ėn måned koster det 220 kr.

* disse prisene var gjeldende da dette ble skrevet, men kan endres

Vi anbefaler deg å velge seks-måneders løsningen. Det kan kanskje virke litt dyrt i starten, men når du har betalt, kan du slappe av og ta deg tid til å bruke tjenesten fullt ut. En måned kan virke lenge, men tiden flyr. I løpet av kort tid vil besparelsen være vel verdt investeringen.

Advarsel: Premium-medlemskapet vil fornyes automatisk med mindre du spesifikt ber Zoosk stanse det. Heldigvis er det enkelt å avslutte medlemskapet på Zoosk. Sørg for at du melder deg av før abonnementsperioden er over.
Konklusjon om Zoosk og prisnivå: På Zoosk får du mye for pengene i forhold til de andre online dating-tjenestene i Norge. Det er et ledende nettsted med gode funksjoner og vennlig kundeservice, men koster betydelig mindre enn mange av de konkurrerende portalene. Uten tvil valuta for pengene.

 

Trenger du mer informasjon om dette emnet? Ta vennligst en titt på siden vår med kategoriserte gjennomgang: Flørt. Vi håper at du vil finne nyttig tilleggsinformasjon der.


Oppsummering av Zoosk

Gjennomgått merke: Zoosk
Evaluert av: Dating-Kompass.no
Sist oppdatert:
Helhetlig kåring: 6 / 10Alternative merker for denne dating-nichenHelhetlige kåringer av brukere

0

Skriv ny kommentar

CAPTCHA
Målet med dette spørsmålet er å finne ut om du er et menneske, for å unngå automatisk innsendt søppelpost.
Bilde-CAPTCHA
Skriv inn tegnene som vises i bildet.