Sukker.no

Kåringer for Sukker.no

Helhetlig kåring:Praksiskåring:

Funksjonalitet:

Brukervennlighet:

Verdi for pengene:Bedre enn Sukker? Prøv det nå!

En side som er mer populær enn Sukker.no ...

... er for tiden Academic Singles (blant alle nettsider)Denne siden er hot!
 • Mer populær enn Sukker.no denne uken
 • Tjenesten er veldig populær blant høyt utdannede, ambisiøse og seriøse brukere
 • Det er en del av et av verdens største dateselskap

Prøv gratis


Mye bedre enn Sukker.no!

Våre beste anbefalinger (for Flørt-sider):

Konklusjon: Sukker har vært Norges største datingportal siden 2008, og i 2015 kåret VG datingtjenesten som Norges suverent beste. Sukker kan vise til varige resultater ingen andre norske datingtjenester kan vise til: Over 100 000 norske par ha funnet hverandre på Sukker. Hvis du er på utkikk etter en partner, har du gode muligheter for å finne en her!

Førsteinntrykk av Sukker.no:

Fordeler

 • Norges største datingportal
 • Suverent matchingsystem
 • Suverent matchingsystem
 • Velkjent og veletablert
 • Gratis medlemskap

Ulemper

 • De flest brukerne bor i storbyene
 • Ikke så mange brukere over 50 år

Hva vi anbefaler for å lykkes


Sukker gir deg verktøyene du trenger for å finne en partner. Det er opp til deg å bruke dem for å oppnå best mulig resultat!

Det er ikke til å komme utenom at bildet er det aller viktigste på en profil. Utseendet er det første som skaper interesse. Vi anbefaler deg derfor å laste opp flere bilder av deg selv, i situasjoner hvor du holder på med noe du liker å gjøre. Det kan være bilder hvor du er på tur med bikkja, leser en bok eller baker – aktiviteter som er en del av hverdagen din.

Du bør også bruke god tid på å fylle ut informasjon om deg selv.  Vær ærlig! Du ønsker antagelig å treffe en partner som liker deg og utseendet ditt slik det er. Hvis du pynter for mye på sannheten, kan det bli pinlig å møtes. Og sårende å bli vraket, fordi du ikke er den perfekte barbiedukken du ga deg ut for å være. 

Sukker.no-numre

Suksessforhold

 • 100 kontaktforespøresler på testprofilen vår
 • 26 som resulterer i samtaler
 • 3 ut av 10 forespørsler får svar.

Kontaktforhold for Sukker.no
26%

Medlemsstatistikker


40% kvinner

60% menn
Kvinneforhold Sukker.no
40%

Hvor vidt det er egnet for Flørt

 • Norges mest populære datingportal
 • På Sukker er opptil 20 000 medlemmer online hver eneste dag

Hvor vidt det er egnet for Flørt
100%

Lokal aktivitet i Norge

 • Medlemmer i Norge: 400.000
 • Søketrend: 40.000

Aktivitetsnivå i Norge
100%

1. Sukker.no sammendrag av vurderingen

For de fleste single vil det å finne en partner være noe av det viktigste de gjør, og dette er noe Sukker kan hjelpe med. Det er flere grunner til at Sukker er Norges mest populære datingtjeneste. Årlig logger over 150 000 personer inn på portalen, så det er mange profiler å velge mellom. Det spesielle matchingsystemet, og Singelkvelder hvor medlemmer kan treffe hverandre ute på byen, gjør det enkelt å finne en partner.

Etter å ha hørt og lest så mye positivt om Sukker, ønsket jeg å teste denne nettportalen selv. Jeg registrerte meg som mann på 32 år som søker kvinne. Så lastet jeg opp noen helt vanlige bilder av meg selv. Jeg er en helt gjennomsnittlig norsk mann, hverken spesielt kjekk eller stygg, hverken rik eller fattig. Som interesser oppga jeg tur i skog og mark, reiser og venner.

Konklusjon brukstest: Det var raskt og greit å registrere seg, og det utmerkede matcingsystemet gjorde det lett å finne passende kvinner. Som betalende medlem hadde jeg mulighet til å kommunisere med hvem jeg ville, og jeg kontaktet 100 kvinner som virket attraktive. Responsen jeg fikk var veldig bra. Jeg fikk 19 svar.
Konklusjon verktøy og profiler: Både nettstedet og mobilappen var lette å navigere, og hadde alle funksjonene som skal til for å finne en passende match.  På bakgrunn av profilopplysningen jeg hadde oppgitt, fikk jeg en lang liste med passende matcher. De ble presentert på en oversiktlig måte, som viste både ting som passet bra, og mulige problemområder.
Konklusjon brukervennlighet: Portalen var veldig oversiktlig og enkel å bruke. Takket være det unike matcingsystemet, var det enkelt å få oversikt over hvilke brukere som var interessante for meg. Sukker arrangerer Singelkvelder og diskusjonsforum for medlemmer, noe som gjør tjenesten til noe mer enn bare enn nettportal. Jeg hadde dessverre ikke tid til å benytte meg av dette tilbudet.
Konklusjon prisnivå: Det koster ikke noe å registrere seg på Sukker. Men for å kunne kommunisere med hvem man vil og få størst mulig utbytte av alle funksjonene, må man betale for medlemskap. Dette vil jeg absolutt anbefale, for det gir mange fordeler å være medlem. Sukker tilbyr flere forskjellige typer medlemskap, og prisene er mye lavere enn hva man må betale på andre datingsteder. 

 

2. Sukker.no brukstest

Registrering er gratis, og som gratismedlem har man tilgang til tusenvis av profiler.

Det er tre forskjellige typer medlemskap å velge mellom. Som gratismedlem kan man se profiler, med det er begrenset hvem man kan kontakte og kommunisere med. Som Premiummedlem VIP + kan man kommunisere med og se profilteksten til alle registrerte brukere, og vise sin egen profiltekst og album til alle man kontakter. Som Premiummedlem Super kan man bruke alle funksjoner, kommunisere med hvem man vil hvordan man vil, lagre 100 bilder i albumet og opp til 50 søk. Dessuten vises profilen i superbanner. 

Konklusjon - brukstestFor å teste portalen, bestemte jeg meg for å betale for Premium-medlemskap Super. Jeg fikk en liste over passende matcher, og det tok ikke lang tid før jeg fikk gule og røde hjerter, blinkefjes og meldinger i innboksen fra kvinner som var interessert i profilen min. I løpet av en måned sendte jeg 100 meldinger til profiler jeg likte, og jeg fikk 19 svar. De fleste var helt normale, hyggelige jenter jeg godt kunne tenke meg å bli bedre kjent med. Takket være matchingsystemet, var dette jenter som alle oppfylte kriterier jeg synes er viktige. Det hadde tatt meg mange år å treffe så mange passende matcher ute på byen!

 

3. Sukker.no funksjoner og profiler

Når man registrerer seg, må man svare på 70 spørsmål om seg selv og hvilke krav man har til en eventuell partner. På bakgrunn av dette utarbeider matchingsystemet en liste over brukere man passer sammen med. Disse blir presentert på en oversiktlig måte, som viser på hvilke områder man passer sammen, og hvor det er fare for at det kan oppstå problemer. 

Man kan kontakte andre brukere ved å sende meldinger, eller ved å sende et rødt eller gult hjerte for å vise at man er interessert. Sukker jobber kontinuerlig og målrettet for å holde useriøse profiler borte, og derfor er det få falske profiler. 

Konklusjon - funksjoner og profilerMatchene blir presentert på Sukkers Match-tre. Dette er en grafisk fremstilling av et tre hvor matchene vises som blader i forskjellige farger. Jo grønnere bladene er, jo bedre passer man sammen med vedkommende. Under treet er det blomster som gir en visuell fremstilling av forhold som barn, høyde, vekt og lignende.  Denne klare fremstillingen var oversiktlig og artig.  Jentene jeg kommuniserte med virket greie og hyggelige, og inntrykket jeg fikk av medlemsbasen var veldig positivt.
 
 

4. Sukker.no brukervennlighet

Det er enkelt å registrere seg på Sukker. Hvis man registrerer seg via Facebook, slipper man å fylle ut mye av den generelle informasjonen om seg selv.

Portalen er grei å bruke, både på PC og mobil. I FAQ-seksjonen finner man svar på vanlige spørsmål.

I tillegg til de klassiske funksjonene for nettdating, har Sukker et forum hvor brukere kan kommunisere med hverandre og utveksle erfaringer om dating. Sukker arrangerer dessuten singelfester hvor medlemmer kan treffe andre single som også er på utkikk etter en partner. 

I likhet med de fleste datingtjenester, fornyer Sukker medlemskap automatisk hvis man ikke sier det opp. På Sukker mottar man et varsel om dette en uke før fornyelsen skjer, og man kan når som helst slå av fornyelsen.   

Konklusjon - brukervennlighetVi synes portalen var lett å bruke, både på PC og mobil, og i FAQ-seksjonen finner man svar på vanlige spørsmål. Matchingsystemet fungerte veldig bra, og Match-treet ga en original visuell visning av matcher. Forumet og Singelfestene gjør Sukker til noe mer enn bare en vanlig nettportal, noe jeg synes er veldig positivt.

På nesten alle datingsteder fornyes medlemskap automatisk, og det kan være kronglete å stanse abonnement. Jeg synes det er flott at Sukker sender varsel om fornyelse, og at man kan stanse abonnementet bare ved å trykke på en knapp. 

 
 

5. Sukker.no prisnivå

På Sukker kan du velge om du vil være gratismedlem, eller betale for medlemskap. Du kan velge mellom VIP+ eller Supermedlemskap. Prisen blir lavere jo lenger man abonnerer, og synker med 10 % for hver måned medlemskapet fornyes.

Sukker prisliste*:

VIP+

 • 6-måneders abonnement: 159 kr. per måned
 • 3-måneders abonnement: 219 kr. per måned
 • 1-måneds abonnement: 269 kr. per måned

Supermedlemskap

 • 6-måneders abonnement: 228 kr. per måned
 • 3-måneders abonnement: 288 kr. per måned
 • 1-måneds abonnement: 388 kr. per måned

*Disse prisene var gjeldende da dette ble skrevet, men kan endre seg. Prisen på medlemskapet reduseres med 10 % for hver fornyelse inntil prisen er 79 kr per måned.

Man kan betale for medlemskap med betalingskort, nettbank eller giro.

Konklusjon - prisnivå:  Som gratismedlem har man tilgang til flere funksjoner enn man har på andre datingportaler. Betalt medlemskap koster rundt halvparten av det man må betale på de andre ledende norske datingstedene, til tross for at Sukker har flere aktive medlemmer og en rekke unike funksjoner og tilbud. På Sukker får man desidert valuta for pengene!
 
Trenger du mer informasjon om dette emnet? Ta vennligst en titt på siden vår med kategoriserte gjennomgang: Flørt. Vi håper at du vil finne nyttig tilleggsinformasjon der.


Oppsummering av Sukker.no

Gjennomgått merke: Sukker.no
Evaluert av: Dating-Kompass.no
Sist oppdatert:
Helhetlig kåring: 8 / 10Alternative merker for denne dating-nichenHelhetlige kåringer av brukere

0

Skriv ny kommentar

CAPTCHA
Målet med dette spørsmålet er å finne ut om du er et menneske, for å unngå automatisk innsendt søppelpost.
Bilde-CAPTCHA
Skriv inn tegnene som vises i bildet.