Victoria Milan

Kåringer for Victoria Milan

Helhetlig kåring:Praksiskåring:

Funksjonalitet:

Brukervennlighet:

Verdi for pengene:Prøv gratis


Konklusjon: Victoria Milan er Nordens første datingside for gifte og samboende som ønsker et sidesprang. «Gjør livet levende – ha en affære» er Victoria Milans slagord. Her kan gifte eller samboende finne likesinnede som er interessert i et erotisk eventyr. Vi ønsket å undersøke siden nærmere. Ikke for å gi noen moralsk vurdering , men for å sjekke medlemsprofiler, se hvilke verktøy og funksjoner man har tilgang til, og undersøke på hvilken måte tjenesten sikrer brukere den konfidensialiteten og anonymiteten som loves. Les videre for å finne ut hvordan nettstedet fungerer, og for å vurdere hvorvidt dette er noe for deg.

Førsteinntrykk av Victoria Milan:

Fordeler

 • Stor medlemsbase
 • Nettsiden sikrer konfidensialitet og anonymitet
 • Brukervennlig og mange søkemuligheter

Ulemper

 • Gratis medlemskap gir svært begrensede muligheter
 • Designen er litt utdatert

Hva vi anbefaler for å lykkes


Før du betaler for Premium-medlemskap på Victoria Milan, foreslår vi at du registrerer deg gratis, går inn på siden og sjekker om tjenesten er noe for deg. Selv om det ikke er mulig å kommunisere med andre medlemmer uten å være medlem, kan du få et inntrykk av profilene som er på portalen og bruke enkle funksjoner.

Victoria Milan-numre

Suksessforhold

 • 100 kontaktforespøresler på testprofilen vår
 • 25 som resulterer i samtaler
 • 3 ut av 10 forespørsler får svar.

Kontaktforhold for Victoria Milan
25%

Medlemsstatistikker


35% kvinner

65% menn
Kvinneforhold Victoria Milan
35%

Hvor vidt det er egnet for Eventyr

 • Verdens raskest voksende nettsted for sidesprang
 • Mulighet for folk i forhold til å være åpen om sivilstatus

Hvor vidt det er egnet for Eventyr
100%

Lokal aktivitet i Norge

 • Medlemmer i Norge: 250.000
 • Søketrend: 20.000

Aktivitetsnivå i Norge
100%

 1. Victoria Milan vurdering: oppsummering

På Victoria Milan behøver gifte og samboende som er ute etter en erotisk flirt eller et sidesprang ikke å late som om de er single, slik de må på andre datingportaler. Her kan de finne, kommunisere og flørte åpent med andre i samme situasjon på nett. Portalen sørger for anonymitet og diskresjon, og ingen trenger å avsløre identiteten sin før de eventuelt ønsker. En rekke funksjoner gjør det enkelt å kontrollere hvor mye man vil opplyse om seg selv, og til hvem.

Nettsiden har 250 000 medlemmer i Norge, og 13 millioner over hele verden. Så tjenesten dekker opplagt et behov. Selv om datingsiden er spesielt designet og tilrettelagt for gifte, samboende og andre som er i et fast forhold, kan portalen selvfølgelig også brukes for å få kontakt med frilynte single for uforpliktende morsom, spennende og lidenskapelig dating eller affærer.

Konklusjon brukstest: Vårt inntrykk var at de fleste som var registrert på datingstedet var helt vanlige mennesker som var ute etter litt ufarlig online flørting og erotisk chatting. En del ønsket å gå lengre, og søkte en affære for å få litt spenning i hverdagen. Victoria Milan legger stor vekt på å holde brukernes identitet 100 % anonym. På portalen er det derfor en rekke funksjoner og innstillinger som skjuler personopplysninger og sørger for anonymitet og konfidensialitet. Landingssiden har bra layout og appellerer til både kvinner og menn. Registrering er gratis, men for å kunne kommunisere med andre og få utbytte av portalen, må man betale for Premium-medlemskap.
Konklusjon verktøy og funksjoner: Nettstedet er enkelt og intuitivt å bruke. Det er flere forskjellige filtre man kan benytte for å finne passende matcher. En rekke verktøy og funksjoner sørger for anonymitet og diskresjon på Victoria Milan. Man kan redigere og sladde ut bilder så man ikke er gjenkjennelig, og man bestemmer selv hvilke bilder og opplysninger man vil dele med hvem. Detter gjør man ved en nøkkel, hvor man låser opp bilder for dem man vil. Nettstedet har en panikknapp man kan trykke om noen kommer inn mens man er på nettstedet. Ved å trykke denne, blir man ført over til et annet anonymt nettsted. Portalen har også et utloggingsverktøy som automatisk logger deg ut av Victoria Milan og går til en annen nettside hvis du er inaktiv en viss tid.
Konklusjon kundevennlighet: Nettstedet er oversiktlig og lett å navigere. FAQ siden gir svar på vanlige spørsmål. Kundeservice svarte relativt raskt og profesjonelt på vår henvendelse. Registreringsprosessen tok litt lenger tid enn en som søker etter en hemmelig affære kanskje ville foretrekke. Men den omhyggelige manuelle verifiseringsprossessen gir brukere trygghet i forhold til sin egen sikkerhet, og siler ut useriøse profiler.
Konklusjon prisnivå: Prisnivået for medlemskap på Victoria Milan er omtrent det samme som på andre datingnettsteder. Hvis man tar i betraktning den lange listen av funksjoner, inkludert de som sørger for å holde identiteten din skjult, sikkerhetsalternativer og tilpasningsmuligheter, gir portalen absolutt god valuta for pengene.

 

2. Victoria Milan Brukstest

Vi ønsket å teste brukerens opplevelse av tjenesten. For å gjøre dette, opprettet vi en profil og brukte portalen på samme måte som en vanlig bruker ville gjort. Vi gjennomgikk de ulike funksjonene på portalen, og begynte å kommunisere med andre brukere.

Førsteinntrykk av Victoria Milan

Det første inntrykket vi fikk da vi logget inn på Victoria Milans norske nettadresse, er at dette er en seriøs datingtjeneste for mennesker i etablerte forhold som er interessert i å krydre opp hverdagen.  Bildene er erotiske, ikke eksplisitt seksuelle, og appellerer til både kvinner og menn.


Bilde: Victoria Milan Landingsside i Norge

Registrering

Vi registrerte oss som mann som søker kvinne, og klikket en grønn knapp hvor det stod: "Prøv oss GRATIS og anonymt". Vi ble viderekoblet til en side hvor vi måtte fylle ut brukernavn, e-postadresse, passord og fødselsdato. Før vi kunne gå videre med, måtte vi bekrefte vår e-postadresse. Da dette var gjort, ble vi bedt om å oppgi telefonnummer. Victoria Milan sendte oss en SMS med en unik kode vi måtte bruke, for å ytterligere bekrefte vår identitet.

Først etter at e-postadresse og telefonnummer var verifisert, kunne vi gå videre med oppretting av profil. Vi måtte skrive inn bosted, sivilstatus og type forhold vi var ute etter (du kan velge mellom alt fra uformell til langsiktig). Så ble vi bedt om å fylle ut personlig informasjon som høyde, vekt, utseende, kroppstype, øyenfarge, hårfarge, etnisitet, om vi hadde ansiktshår, hvorvidt vi hadde tatoveringer, og hva vi trodde vår beste egenskap var.


Bilde: En del av registreringsprosessen på Victoria Milan Norge

Etter å ha skrevet inn den grunnlegende informasjonen om oss selv, ble vi bedt om å fortelle mer om vår livsstil og personlighet, og hva vi synes er på utkikk etter hos en partner. Det siste trinnet var å laste opp et bilde, og deretter velge om vi ønsket at bildet skulle være skjult, sladdet, eller om ansiktet skulle helt kuttes ut. Vi valgte sladdet, og et filter gjorde ansiktet på bildet uskarpt.

Verifisering

Før vi kunne gå videre, ble alle opplysninger og bilder sjekket manuelt av Victoria Secrets kontrollører. Portalen tillater ikke profilbilder som viser nakenhet, er av dårlig kvalitet, aggressive, inneholder våpen, bilder av kjendiser, bilder som viser noen andre i tillegg til den personen som registrerer seg for nettstedet, eller kan spores tilbake til offentlige sosiale medier.

Registreringsprosessen tok ganske lang tid, omtrent en halv time.  Dette er mye tid å bruke på å registrere seg, spesielt hvis man er under press for å unngå at noen ser og finner ut hva man holder på med. Likevel synes vi disse verifiseringstrinnene er flotte, siden det sørger for å unngå falske profiler og holder nettstedet seriøst og privat.


Bilde: Vis dine interesser på Victoria Milan

Victoria Milan profiler

Da vi omsider var ferdige med registreringen, hadde vi tilgang til profilene.

 Det var mange medlemmer som matchet våre oppgitte preferanser. Mange av profilene var uten offentlig tilgjengelige bilder, og en del inneholdt svært lite informasjon. Dette kan virke litt frustrerende, men er også en av fordelene med tjenesten: medlemmer velger selv hvor mye de vil avsløre om seg selv, og når og til hvem de vil vise bildene sine. Profilbildene som var synlige, var sladdet, men ga likevel et inntrykk av hvordan personene ser ut. De fleste profiltekstene ga grunnleggende informasjon om personlighet, utseende, sted og hva slags forhold de var ute etter. For å få vite mer, må man være Premium-medlem og kontakte matcher man synes virker interessante. Da kan man chatte, og få tilgang til private nøkler som åpner for flere bilder og mer informasjon.


Bilde: profil på Victoria Milan Norge

Søk

På Vicoria Milan kan alle brukere, uavhengig av om de er betalende medlemmer eller ikke, filtrere søk etter brukernavn, online status, alder, sted og om bilder på profilen er private eller offentlige. Premium-medlemmer kan bruke en rekke mer avanserte filtre.

Det er ikke mulig helt å unngå falske profiler på en datingside, men vårt inntrykk var at profilene vi så da vi søkte på Victoria Milan stort sett virket ekte. Takket være den omstendelige registreringsprosessen og manuell kontroll av profiltekster og bilder, er profilene som blir publisert troverdige. Victoria Milan går også hele tiden gjennom nettstedet for å sjekke at alt går som det skal, fjerne useriøse profiler og profiler som rapporteres av andre brukere på grunn av brudd på retningslinjene for bruk av portalen.


Bilde: Raskt søk på Victoria Milan Norge

Forskjeller mellom gratis og Premium-medlemskap

Vi skjønte fort at nettstedet byr på en rekke muligheter vi ikke kunne teste uten å være Premium-medlem. For å kunne kommunisere med andre medlemmer, gjøre egen profil synlig for andre medlemmer, lagre match blant favoritter eller bruke avanserte søkefunksjoner må man betale for medlemskap. Vi ønsket å teste siden og se hvor aktive medlemmene var, så vårt neste skritt var å betale for Premium-medlemskap.


Bilde: Forskjeller mellom gratis og premium-medlemskap

Kontakttest

Victoria Milan ble startet i Norge, og den norske portalen retter seg mot nordiske brukere. Det sies at 250 000 personer er registrert i Norge og rundt tre millioner i Skandinavia. For en del brukere vil muligheten til å søke matcher i Danmark og Sverige være attraktiv. Det kan være letter med en affære utenfor landets grenser.

Majoriteten av medlemsmassen er menn, noe som på ingen måte er overraskende. Men kvinneandelen utgjør visstnok cirka en tredjedel, og den øker stadig. Etter å ha betalt for Premium-medlemskap, prøvde vi å teste hvor lett det var å få kontakt for en mann som søker kvinne.


Bilde: Matcher på Victoria Milan Norge

Konklusjon Victoria Milan brukstest:I løpet av en måned sendte vi 100 kontaktforespørsler til profiler på Victoria Milan. Henvendelsene våre bestod av en blanding av de ulike måtene å vise interesse på nettstedet, som meldinger, blunk og gaver. Vi fikk vi 20 positive svar. Dette synes vi er et veldig godt resultat for mann søker kvinne, og et resultat som vitner om mange aktive brukere.

 

3. Verktøy og funksjoner

Victoria Milan legger stor vekt på anonymitet og konfidensialitet. En rekke funksjoner sikrer dette.

Alle nye registreringer blir verifisert manuelt, og medlemmer oppfordres til å rapportere eventuelle profiler de mener er falske, slik at Victoria Milan kan se nærmere på problemet.  Victoria Milan tillater ikke brukere å oppgi personopplysninger eller identifiserende informasjon, for deres egen sikkerhet.

Man kan begrense tilgangen til profilen sin for andre medlemmer og bare la de slippe til som en stoler på, eller har interesse for. Brukere styrer selv hvem som har tilgang til bildene og opplysningene deres.

 Det er mulig å sladde ut ansiktet sitt på bilder for å bli mindre gjenkjennelig. Det er to forskjellige måter å publisere bilder: offentlige bilder og private bilder. Offentlige bilder er synlig for alle på nettsiden, mens private bilder bare er synlig for de man har gitt tillatelse til å se dem ved å gi dem en "nøkkel" til å låse dem opp.  I motsetning til på offentlige bilder, er det på private bilder tillatt å vise nakenhet, noe som en del nok synes gjør området litt mer interessant.  Victoria Milan gir flere tips om hvordan man kan beholde sin anonymitet. Blant annet anbefales det at man unngår å ha på seg lett gjenkjennelige smykker og sko på bildet sitt.

Premium-medlemmer har mange forskjellige muligheter for å spesifisere hva du er ute etter. Man kan for eksempel filtrere søk etter sted og alder, eller begrense søk til profiler med eget elskovsrede for hemmelige treff. Når du har valgt søkekriterier, mottar du en liste med passende matcher du så enkelt kan kontakte.

Kontaktmuligheter

Det er flere forskjellige måter å ta kontakt med matcher. Det kan gjøres i form av meldinger, blunk og gaver. Et blunk viser noen at du har sett på profilen deres og er interessert, noe som kan lokke dem til å se på profilen din, og så kanskje kontakte deg. En gave er et bilde du kan sende til noen for å vise at du er veldig interessert, og ønsker å bli bedre kjent med dem. Meldinger lar deg chatte og kommunisere fritt med andre medlemmer på nettstedet.

Premium medlemmer har også tilgang til en egen profil- booster. Med profil-boosteren vil bildet ditt vises større enn andre profilbilder i karussellen som viser aktuelle matcher, noe som betyr at det er større sjanse for å bli lagt merke til.

Panikknapp og autoavlogging

Victoria Milan sier at deres "hovedmål er å hjelpe deg å ikke bli avslørt", og det finnes en rekke funksjoner på nettsiden som hjelper deg med dette. På hjemmeside opererer Victoria Milan med en panikknapp, som man kan trykke på dersom noen plutselig skulle komme inn i rommet mens chatten på datamaskinen pågår. Da lukkes alt som har med utroskapsnettstedet seg automatisk og du blir tatt over til en annen nettside. Du bestemmer selv hvilken hjemmeside du vil bli ført over til.

En annen funksjon for å holde aktivitet på nettstedet hemmelig, er auto-avlogging funksjonen. Etter en viss tid uten aktivitet, vil du automatisk bli logget ut og overført til en nøytral nettside som du velger selv.


Bilde: Panikk-knappen hjelper deg å gå ut av området med ett klikk

Mobilapp

Victoria Milan har en egen mobilapp, og en mobilkompatibel versjon av nettstedet hvor du kan logge på og bruke tjenesten via mobil. Den fungerer bra, og den enkle layouten gjør at du kan navigere rundt på siden uten vanskeligheter. For mange kan det være enklere å skjule hva man holder på med når man besøker portalen og chatter på mobil enn på en datamaskin, så mobilfunksjonaliteten er stort pluss.

Victoria Milan blogg

En ting som er helt spesiell på Victoria Milan sitt nettsted, er en egen blogg. Her får man tips, råd og nyttig informasjon om hvordan man bør gå frem for å ha en hemmelig affære. Man kan også lese interessante og underholdende artikler, undersøkelser og personlige erfaringer fra andre brukere av Victoria Milan om utroskap, sex og erotikk.

Her kan man spille med åpne kort og finne likesinnede. Victoria Milan har en rekke funksjoner som sørger for anonymitet og konfidensialitet. Verifisering og regelmessig kontroll med profiler sørger for å holde useriøse brukere unna. Stedet er lett å navigere, og har nyttige verktøy som panikknapp og automatisk avlogging etter en periode uten aktivitet. Egen blogg gir gode råd og interessant informasjon for mennesker som ønsker å ha en affære uten at det skal gå på bekostning av et etablert forhold.

 

4. Victoria Milan brukervennlighet

Området er generelt ganske brukervennlig. Alt er relativt lett å finne, og alle funksjonene er ganske enkle å bruke og forstå.

Du kan finne svar på vanlige på spørsmål i FAQ-seksjonen. Du kan også søke svar på ting du lurer på ved å klikke på "Hjelp" i navigasjonsfeltet øverst i høyre hjørne.  Det er også et kontaktskjema man kan fylle ut og sende inn. Vi sendte inn et spørsmål via kontaktskjemaet, og kundeservice sendte oss svar i løpet av 12 timer. Dette synes vi var raskt, og svaret virket profesjonelt.

Trygghet er avgjørende for en god brukeropplevelse, og en rekke funksjoner sørger for anonymitet og konfidensialitet. Alle profiler og alle bilder som legges inn, godkjennes av Victoria Milans kontrollører. Hvert enkelt medlem kan dessuten klikke på "rapporter denne profilen"-knappen om de skulle oppleve uønsket oppførsel. Medlemmene setter grensene selv, og en rekke funksjoner gjør det enkelt å ha kontroll.

Det er også mulig for medlemmene å blokkere individer de ikke ønsker kontrakt med, slik at de blir ”usynlige” for vedkommende. Og man kan legge ekstra attraktive brukere til som personlige favoritter.


 

5. Victoria Milan Prisnivå

Victoria Milan tilbyr to typer medlemskap: gratis eller Premium-medlemskap. For å bruke tjenesten aktivt og komme i kontakt med andre brukere, må du betale for abonnement på tjenesten. Premium-medlemskap er nødvendig for å kunne chatte med andre medlemmer, bruke avanserte søkeverktøy og bli lagt merke til ved å bruke profil-booster. Alle disse funksjonene er nødvendige for å få utbytte av nettstedet.

Priser

Victoria Milan tilbyr fire forskjellige typer abonnement:

Victoria prisliste*:

 • 12-måneders abonnement: 199 kr. per måned
 • 6-måneders abonnement: 219 kr. per måned
 • 3-måneders abonnement: 299 kr. per måned
 • En-måneds abonnement: 399 kr.

*Disse prisene var gjeldende da dette ble skrevet, men kan endre seg.

Prisen er oppgitt månedsvis, men den samlede prisen for perioden betales forskuddsvis. Jo lenger du binder deg for, jo lavere blir prisen per måned.

Som en del av sin satsing på anonymitet og konfidensialitet, vil Victoria Milan ikke sende regninger under navnet "Victoria Milan", men merket med noen andre, vanlige, nøytrale navn. Dette navnet endres ganske ofte, så det er mindre sannsynlighet for at partneren din blir mistenksom. Det er tydelig at Victoria Milan har tenkt på absolutt alt for å holde brukernes identitet og aktivitet på nettstedet hemmelig.

Fornyelse av abonnement

Som standard fornyer Victoria Milan automatisk abonnementet når det løper ut. Dette kan du endre ved å gå inn på Innstillinger> Mitt medlemskap> neste fornyelse> rediger> stans fornyelse. Hvis du ønsker å stanse abonnementet mens du er oppført på automatisk fornyelse, må du sørge for å gjøre dette senest fem dager før neste faktureringsperiode begynner.

Konklusjon prisnivå: Victoria Milan gir god valuta for pengene. Nettstedet har mange aktive medlemmer, og en rekke funksjoner for å holde både identitet og aktivitet privat. Funksjonene er omfattende, kundeservice er bra, og det er ingen ting å si på prisen i forhold til hva man får igjen for abonnementet. Vi synes nettportalen gir god valuta for pengene.

Helhetsvurdering

Vår vurdering er at Victoria Milan er en utmerket nettportal for gifte og samboende som ønsker litt krydder i hverdagen ved å ha en hemmelig affære på nett. Man kan flirte og chatte online, eller ta det et skritt videre og avtale stevnemøte.

Nettstedet har fått bred mediedekning; ikke alle er like begeistret for en datingportal som oppfordrer til utroskap. Men ifølge gründer og tidligere programdirektør i Radio Norge, Sigurd Vedal, er folk utro uansett. Blant profilene på vanlige datingportaler regner man med at omtrent 30 % av brukerne er gift eller i etablerte forhold, ute etter et eventyr. Victoria Milan gir mulighet for dem som søker en affære via nettet til å være åpne om at de ikke er single.

 
Trenger du mer informasjon om dette emnet? Ta vennligst en titt på siden vår med kategoriserte gjennomgang: Eventyr. Vi håper at du vil finne nyttig tilleggsinformasjon der.


Oppsummering av Victoria Milan

Gjennomgått merke: Victoria Milan
Evaluert av: Dating-Kompass.no
Sist oppdatert:
Helhetlig kåring: 8 / 10Helhetlige kåringer av brukere

0

Skriv ny kommentar

CAPTCHA
Målet med dette spørsmålet er å finne ut om du er et menneske, for å unngå automatisk innsendt søppelpost.
Bilde-CAPTCHA
Skriv inn tegnene som vises i bildet.