C-date

Kåringer for C-date

Helhetlig kåring:Praksiskåring:

Funksjonalitet:

Brukervennlighet:

Verdi for pengene:Prøv gratis


Konklusjon: C-date er den største norske nettportalen for kvinner og menn som er ute etter uforpliktende forhold og erotiske eventyr. Nettstedet tilbyr en diskret møteplass hvor mennesker med samme seksuelle preferanser kan komme i kontakt. C-date er spesielt populær blant kvinner, som ikke behøver å betale for medlemskap.

Førsteinntrykk av C-date:

Fordeler

 • Eksklusiv plattform for erotisk dating
 • Kvinner kan bruke tjenesten gratis!
 • Anonym og sikker nettside
 • Brukervennlig + mange søkemuligheter

Ulemper

 • For å kunne kontakte kvinner, må menn være Premium-medlem
 • Ingen mobilapp

Hva vi anbefaler for å lykkes


Det er veldig enkelt og greit å registrere seg på C-date. Du kan få gratis tilgang til plattformen i løpet av noen minutter. Vi foreslår at du begynner med å registrere deg gratis, og så ser selv om nettstedet er noe for deg.

Kvinner får full tilgang til alle funksjonene med en gang de har registrert seg. Det er en fordel for menn å registrere seg også, for som Premium-medlem får menn eksklusiv tilgang til alle kvinnene på området (bare ca 10 % av mennene på portalen er Premium-medlemmer; bare mannlige medlemmer har mulighet til å kontakte de mange kvinnene som bruker stedet gratis).

C-date-numre

Suksessforhold

 • 100 kontaktforespøresler på testprofilen vår
 • 38 som resulterer i samtaler
 • 4 ut av 10 forespørsler får svar.

Kontaktforhold for C-date
38%

Medlemsstatistikker


53% kvinner

47% menn
Kvinneforhold C-date
53%

Hvor vidt det er egnet for Eventyr

 • Diskret og høyt nivå på medlemmene
 • Mulighet for å velge seksuelle preferanser

Hvor vidt det er egnet for Eventyr
100%

Lokal aktivitet i Norge

 • Medlemmer i Norge: 380.000
 • Søketrend: 70.000

Aktivitetsnivå i Norge
100%

1. C-date vurdering: oppsummering

C-date er den foretrukne nettportalen for kvinner og menn som ønsker diskret og uforpliktende erotisk dating i Norge. Plattformen er spesielt populær blant kvinner; ikke bare fordi tjenesten er gratis for dem, men også fordi det er en seriøs og trygg portal. Man forblir anonym så lenge man vil. På C-date kan medlemmer finne egnede partnere for en flørt, et erotisk eventyr eller for å få fantasier oppfylt. Det er en populær datingside for voksne, moderne mennesker som er ute etter eventyr og spenning

Vi har foretatt en grundig gjennomgang av C-date i Norge og vurdert kvaliteten på nettstedet, profilene og kundeservicen.

Konklusjon brukstest: C-date gjorde det bra i vår test av brukeropplevelse. En stilig og diskret plattform som gir medlemmer anonymitet i den grad de selv ønsker, og mulighet til å foreta mange valg, blant annet av erotiske preferanser. Aktivitetsnivået virket høyt. Antallet seriøse kvinnelige profiler var stort i forhold til hva som er vanlig på andre nettsider for casual dating. Totalt sett fikk vi en god brukeropplevelse.
Konklusjon funksjoner og profiler: Portalen er enkel og intuitiv å bruke. På C-date kan medlemmer spesifisere hvilken type date de er interessert i, og oppgi seksuelle preferanser. På bakgrunn av dette finner systemet passende matcher som man så kan kontakte. Viktige opplysninger om andre medlemmer er synlige på profilen deres med en gang. Nettstedet har også funksjoner som gir mulighet til å tilpasse matcher etter eget ønske.
Konklusjon kundeservice: C-dates kundeservice utmerket seg ikke på noen måte, og var omtrent slik som på de fleste andre datingportaler. Siden har en nyttig og utfyllende FAQ seksjon, og portalen er oversiktlig og lett å navigere. Dette er absolutt en brukervennlig plattform.
Konklusjon pris: Kvinner har gratis tilgang til alle databasens funksjoner umiddelbart etter registrering, og betaler ikke for tjenesten. For menn gir Premium-medlemskap valuta for pengene. Den litt høye prisen gjenspeiler portalens eksklusive look og inntrykk. I forhold til hva man betaler for tilsvarende tjenester på andre portaler, er det ingen ting å utsette på C-dates priser. Nedenfor har vi satt opp en oppdatert prisliste.

 

2. C-date Brukstest

Vi ønsket å teste brukernes opplevelse av nettstedet. For å få en oversikt over tjenesten opprettet vi en profil; mann søker kvinne. Vi brukte profilen på samme måte som en vanlig bruker ville gjort. Så gjennomgikk vi alle funksjonene på nettportalen, og begynte å kommunisere med andre brukere.

Neste skritt var å sjekke hva brukere skrev om C-date på nett, se på anmeldelser og lese omtaler på sosiale medier. Vi ønsket å få en grundig innsikt i hva kundene virkelig syntes om C-date.

Førsteinntrykket av C-date Norge

Det første som slo oss da vi logget inn på C-date, var at dette er et nettsted beregnet på moderne, voksne mennesker som er ute etter spontane og uforpliktende erotiske eventyr. Headingen på C-dates landingssiden lyder: "Ikke tid for kjedelige dates? Villig til å prøve noe nytt?" Portalen har en klassisk, elegant design som appellerer like mye til kvinner som til menn. Førsteinntrykket var at dette er en stilig og eksklusiv erotisk datingportal.


Bilde: C-date match-liste

Når du registrerer deg, blir du bedt om å velge hva slags møter du er ute etter. Er det et engangstreff, eller noe mer langvarig? Du blir spurt om dine seksuelle preferanser, hva slags sexpartner du søker og hvilke av dine egne egenskaper du mener er positive og attraktive. Du kan laste opp inntil fem bilder som, i likhet med profilnavnet ditt, kan anonymiseres. Du velger selv hvem som skal få tilgang til data om deg. Deretter mottar du daglig nye kontaktforslag.

Kontakttest

For å få et inntrykk av hvor mange medlemmer som var aktive online, gjennomførte vi en sjekk av antall kontakter vi fikk svar fra på forskjellige datingportaler. Det viktigste for brukere av datingtjenester vil jo alltid være hvor mange passende personer man kan komme i kontakt med, og hvor mange som svarer på meldinger. Vi prøvde ut flere forkjellig datingportaler og ga hver av dem poeng. C-date Norge gjorde det veldig bra i denne testen. Det var nok av medlemmer online og god respons. Vi fikk inntrykk av at det var en stor spredning av medlemmer over hele landet.

Kontakttest resultater

Vi registrerte oss som mann, og i løpet av en måned sendte vi 100 kontaktforespørsler til profiler på C-date. Forespørslene våre besto av en blanding av alle de ulike måtene å vise interesse for noen på nettstedet. For eksempel ved å sende meldinger eller "blunke". Vi fikk 38 positive svar. (Vi talte bare positive svar. Vi fikk også negative svar fra kvinner som sa at de ikke var interessert.) Dette er et svært godt resultat for menn som kontakter kvinner på datingnettsteder. Det viser et høyt nivå av aktive brukere.

Tjenesten er perfekt for moderne menn eller kvinner som søker erotiske forhold uten forpliktelser i et trygt og diskret forum. Vår test tydet på at det var dette de fleste kvinnene på dette nettstedet var ute etter. C-date tilbyr casual dating med stil. Du vil ikke nødvendigvis finne en partner på dagen, men det er store sjanser for at du vil kunne finne en match du kan treffe i løpet av kort tid.

Profilkvalitet på C-date Norge

Det var mange profiler oppført da vi registrerte oss på C-date. Stort sett virket kvaliteten ganske høy, og det var mange medlemmer som matchet våre oppgitte preferanser og interesser. Mange av profilene var uten offentlig tilgjengelige bilder. Dette kan være frustrerende, men er også en av fordelene med tjenesten: medlemmer velger selv når og til hvem de vil vise bildene sine.

Vi syntes det var enkelt å komme i kontakt med kvinner på nettstedet. De fleste var vennlige, og det virket på oss som om de hadde registrert seg på C-date fordi de var seriøst interessert i et erotisk eventyr.

Profilforslag: Hvis du bruker tid eller penger på C-date, at det viktig at du tar deg tid til å jobbe med profilen din. Fyll ut informasjon, sørg for at du legger inn ærlige preferanser og last opp mange gode bilder! Tiden du bruker på å opprette en god profil vil være avgjørende for hvilke resultat du får!

Er det falske profiler på C-date Norge?

Falske profiler er et problem på alle datingportaler. Kvaliteten på en datingside kan ikke vurderes ut fra om de har falske profiler på plattformen eller ikke, men hvor mange. I den forbindelse fikk vi et svært godt inntrykk av C-date. C-date har et utmerket system for å sjekke profiler, og så vidt vi kunne se, virket de fleste profilene ekte.

Konklusjon C-date brukstest: C-date er en unik tjeneste som gir brukerne mulighet til å uttrykke preferanser og interesser på en trygg og diskret portal. Vår kontakttest viste at det er mange seriøse personer som bruker tjenesten. Hvis du er på jakt etter et erotisk eventyr og moro i Norge, er dette er en utmerket datingside.

 

3. Funksjoner og profiler på C-date

C-date legger stor vekt på diskresjon og anonymitet. Du styrer selv hvem som har tilgang til informasjonen og bildene dine. og for å kontrollere hvem som ser din informasjon.

Det er enkelt og greit å bruke C-date tjenesten. Registreringen er rask. Det eneste man må oppgi, er grunnleggende opplysninger om alder, utseende og interesser. Når du har registrert deg, kan du fortelle mer om deg selv og dine preferanser, og har selvfølgelig også mulighet til å laste opp bilder. Det er mange forskjellige muligheter for å spesifisere hva, og hvilken type partner, du er ute etter. Når du har gjort alt dette, vil du motta en liste over match i ditt område nesten umiddelbart. Du kan bla gjennom disse profilene og legge de du liker best til dine "favoritter". For å komme i kontakt og sende en melding, må du betale for Premium-medlemskap. Når du er medlem, er det lett å chatte og avtale treff.

Visning av bilde

På C-date bestemmer du selv hvem som kan se bildene dine. Når du har lastet opp bilder på profilen din, har du muligheten til å klikke på en knapp for å bestemme om du vil at disse bildene skal være offentlig tilgjengelige eller ikke. Hvis du velger at de ikke skal være offentlig tilgjengelige, kan du vise bildene til utvalgte medlemmer når du vil, etter at du har utvekslet noen meldinger med dem.


Bilde: Bildeopplasting pop-up

Min Erotiske type

På C-date plattformen er det et stemningsgalleri hvor du kan velge bilder for å vise din erotiske type. Dette gjør det lettere for brukere å uttrykke sine ønsker og fantasier. Her kan man velge fra et stort utvalg bilder (bananer, blomster, håndjern etc.). Du kan velge fem av disse bildene og vise dem til matchene dine, for å uttrykke hva du liker.


Bilde: Erotisk bildegalleri på C-date Norge

Førsteinntrykket man får, etter at man har registrert seg og er logget inn på plattformen, er svært positivt. Plattformen har en klassisk design som appellerer til både kvinner og menn. Nettsiden er erotisk, ikke vulgær. C-dates hjemmeside har samme layout som nettsidene til sosiale medier de fleste kjenner fra før, og er enkel å navigere.

Erotiske preferanser

C-date er en casual datingside. Casual dating er det nye uttrykket for spontan og uforpliktende sex, og C-date fokuserer på erotisk dating. Match bygger på seksuelle preferanser. Hvis du for eksempel har sans for rollespill eller sexleketøy, kan du oppgi og finne likesinnede personer med samme seksuelle preferanser som deg selv.


Bilde: Erotiske preferanser profilside på C-date Norge

Oppsummering av funksjoner og egenskaper på C-date: C-date er en brukervennlig tjeneste som konsentrerer seg om funksjoner som er virkelig nyttige for medlemmene. De som ønsker det, har tilgang til hensiktsmessige tilleggsfunksjoner.  Medlemmer kan kontrollere hvilken informasjon og hvilke bilder de ønsker å dele, og hvem de ønsker å dele med.

 

4. C-date Kundeservice

Kvaliteten på kundeservice er viktig på datingsider. Vi testet ulike datingportaler for å undersøke følgende: Har nettsiden en utførlig FAQ-seksjon? Hvor komplisert er det å komme i kontakt med kundeservice? Hvor raskt får kunden svar på henvendelser? Er det enkelt å avslutte abonnement?

Oppnå kontakt med kundeservice på C-date Norge

Det er en nyttig og detaljert FAQ seksjon på C-date nettstedet som gir svar på en rekke praktiske spørsmål om bruk av portalen. Kundeservice kan kontaktes via e-post på: service@cdate.no , og responstiden på vår henvendelse var rimelig (48 timer). Det ser dessverre ikke ut til å være mulig å kontakte C-date på telefon. Totalt sett er vår vurdering av kundeservice på C-date at den er ok

C-date nettsidedesign

C-dates hjemmeside virker klassisk og sofistikert. Man får umiddelbart inntrykket av at dette er en diskret møteplass som passer for både kvinner og menn som ser etter uforpliktende forhold og erotiske eventyr. Den klassiske designen appellerer til en moden, kvalitetsbevisst målgruppe. Bildene er erotiske, ikke seksuelt eksplisitte. Nettsiden er enkel å bruke, ikke overlesset med unødvendige funksjoner eller spill


Bilde: Opprette profil på C-dates registreringsside

C-date Mobilfunksjonalitet

C-date har ikke en egen mobilapp, men det er en mobilkompatibel versjon av nettstedet hvor du kan logge på og bruke tjenesten via nettleseren på mobilen. Dette fungerer bra, og den enkle C-date layouten gjør at du kan navigere rundt på siden uten vanskeligheter.

Oppsummering av kundeservice på C-date: C-date har stilig, klassisk layout og design og en brukbar, om ikke fantastisk, kundeservice. Alt i alt skårer C-date midt på treet i denne kategorien.

 

5. Pris

De fleste datingtjenester tilbyr en gratis smakebit av portalen sin. For å bruke tjenesten aktivt og komme i kontakt med andre mennesker, må du nesten alltid betale for Premium-medlemskap. C-date er ikke noe unntak. For å kommunisere med matchene dine er du nødt til å betale en avgift. Vi vil ikke stille spørsmål ved nødvendigheten av dette. Det er vanlig at kunder betaler hvis de ønsker å benytte seg av en god tjeneste. I stedet fokuserer vi på hva man får igjen for det man betaler på C-date Norge. Får man valuta for pengene?

Hvilke funksjoner kan du få tilgang med C-date Premium-medlemskap?
 • Lese/sende meldinger
 • Se profiler i sin helhet, inkludert bilder
 • Lagre kontakter og meldinger
C-date tilbyr tre former for Premium-medlemskap*:
 • • Et 3-måneders abonnement koster 799 kr. per måned
 •  • Et 6-måneders abonnement koster 649 kr. per måned
 •  • Et 12-måneders abonnement koster 449 kr. per måned

* disse prisene var gjeldende da dette ble skrevet, men kan endres

Vi anbefaler deg å velge seks-måneders Premium-medlemskap. Der er den billigste løsningen per måned.  Prisen blir, på samme måte som på andre datingsider, oppgitt per måned, men den samlede prisen for perioden betales forskuddsvis. Når det er gjort, kan du kommunisere med matcher og ta deg god tid til å få størst mulig utbytte av tjenesten.

Advarsel: Premium-medlemskapet vil fornyes automatisk med mindre du spesifikt ber C-date om å stanse det.
Konklusjon C-date pris: C-date gir god valuta for pengene. Det er en erotisk datingportal med høy kvalitet, og gir brukere sikkerhet og anonymitet. I forhold til kvaliteten på tjenesten virker prisen rimelig. Verdt å prøve

 
Trenger du mer informasjon om dette emnet? Ta vennligst en titt på siden vår med kategoriserte gjennomgang: Eventyr. Vi håper at du vil finne nyttig tilleggsinformasjon der.


Oppsummering av C-date

Gjennomgått merke: C-date
Evaluert av: Dating-Kompass.no
Sist oppdatert:
Helhetlig kåring: 9 / 10Helhetlige kåringer av brukere

0

Skriv ny kommentar

CAPTCHA
Målet med dette spørsmålet er å finne ut om du er et menneske, for å unngå automatisk innsendt søppelpost.
Bilde-CAPTCHA
Skriv inn tegnene som vises i bildet.