New Honey

Kåringer for New Honey

Helhetlig kåring:Praksiskåring:

Funksjonalitet:

Brukervennlighet:

Verdi for pengene:Prøv gratis

En side som er mer populær enn New Honey ...

... er for tiden Academic Singles (blant alle nettsider)Denne siden er hot!
 • Mer populær enn New Honey denne uken
 • Tjenesten er veldig populær blant høyt utdannede, ambisiøse og seriøse brukere
 • Det er en del av et av verdens største dateselskap

Prøv gratis


Mye bedre enn New Honey!

Våre beste anbefalinger (for Eventyr-sider):

Konklusjon: New Honey er det yngre, dristigere og lidderligere utspringet fra markedslederen i uformelle stevnemøter, C-date. Portalen henvender seg spesielt mot de yngre norske personene som ønsker seg en mulighet for sex, og siden har delvis tilgang til C-date-databasen er New Honey også en av de virkelig store stevnemøteportalene for sex i Norge!

Førsteinntrykk av New Honey:

Fordeler

 • Ung, vill, småfrekk og sexy
 • Et stort antall medlemmer ettersom New Honey har delvis tilgang til C-date-kontakter
 • Ideel for sexstevnemøter uten videre forpliktelser
 • Gratis for kvinner

Ulemper

 • Menn må abonnere for å kunne sende meldinger
 • Spontane sexstevnemøter fungerer sjeldent

Hva vi anbefaler for å lykkes


Ikke alle registrerte menn velger å melde seg på et premium-abonnement. Dersom du er forberedt på å betale noen kroner, er du definitivt inkludert i den utvalgte kjernen med New Honey-brukere og har tilgang til en mengde med kvinner som ønsker uforpliktende sex.

New Honey-numre

Suksessforhold

 • 100 kontaktforespøresler på testprofilen vår
 • 22 som resulterer i samtaler
 • 2 ut av 10 forespørsler får svar.

Kontaktforhold for New Honey
22%

Medlemsstatistikker


46% kvinner

54% menn
Kvinneforhold New Honey
46%

Hvor vidt det er egnet for Eventyr

 • Uformelle sexstevnemøter i nærheten
 • Populær blant unge enslige

Hvor vidt det er egnet for Eventyr
90%

Lokal aktivitet i Norge

 • Medlemmer i Norge: 250.000
 • Søketrend: 60.000

Aktivitetsnivå i Norge
100%

1. New Honey – Omtale: Sammendrag

New Honey tilhører det samme selskapet som også håndterer C-date og er ment å fremstå som noe dristigere, yngre og mer sexy enn dets eldre og mer velkjente søsterprosjekt.

I New Honey-testen ønsket vi å finne ut om denne yngre orienteringen av New Honey fungerer og hvor hurtig en bruker kan møte flotte kvinner som er interessert i uforpliktende sex. Vi vil grundig studere New Honey-profilene og studere kostnadseffektiviteten basert på våre resultater fra felttesten.

Konklusjon – Praktisk test: New Honey-testen gjorde det hurtig klart at her florerer det med mye spennende erotikk, og hovedsakelig sex. New Honey medlemmer er ikke særlig interesserte i å finne en partner, og ønsker mange nye seksuelle erfaringer for å utvide deres horisont! Ved å sette opp en ordentlig profil og ikke oppføre deg som en drittsekk under kommunikasjon med kvinner, vil du oppleve et bredt erotikkspekter på New Honey. Kvinnene på New Honey ønsker alle sex, men har ofte fortsatt det ønsket om å bli fanget og erobret!
Konklusjon – Funksjoner og profiler: Av hensyn til diskresjon er det på New Honey ikke mulig å åpent lete etter andre medlemmer. Basert på din profilinformasjon kikker New Honey gjennom hver kontakt i det skjulte, og foreslår automatisk nye passende kontakter hver dag. På den måten vil du bli vist kontaktene som passer for deg – spesielt informasjon om seksuelle preferanser spiller en stor rolle når kompatibilitet avgjøres.
Konklusjon – Kundevennlighet: Registreringen på New Honey er hurtig, og profilinnstillingene (f.eks. å definere erotikatypene) gjør at du ønsker mer fordi New Honey arbeider med mye erotisk bildemateriell. Måten å melde seg ut på er dessverre mindre brukervennlig. For å kunne forlate New Honey, må du sende inn et skriftlig utmeldingsbrev. Dette kan gjøres enten via post eller faks. Beklageligvis er det ikke mulig å bare forlate New Honey på nett!
Konklusjon – Valuta for pengene: Vi er veldig fornøyde med den unge, dristige og ville tilpasningen av New Honey. New Honey har mange medlemmer som er interessert i seksuelle eventyr uten videre forpliktelser. Noen av C-date-medlemmene som like gjerne kunne hatt registrert seg på New Honey vises også som foreslåtte kontakter på New Honey. Prismessig mottar du således bare det beste fra begge verdener på New Honey-plattformen!

 

2. New Honey – Praktisk test

Når du kommer på siden til New Honey skjønner du hurtig hva det dreier seg om. New Honey er definitivt ikke det beste "markedet" for enslige dersom du ønsker å bli hodestups forelsket. Dette handler utelukkende om uhemmet moro mellom to personer.

New Honey viser seg frem som ung og lidderlig. Med vår test av New Honey ønsker vi å se hva slags medlemmer som kan finnes her, og hvor hurtig New Honey-brukere er villige til å ta fatt på et sex-stevnemøte. Testen var planlagt for seks måneder, og vår feltrapport oppsummerer de viktigste erfaringene på New Honey .

åpne søk er ikke tillatt – Kontakter foreslås

Dersom du har erfaring med andre vanlige stevnemøtesteder, vil en av New Honey funksjoner være ny for deg. Dvs., det er ikke noen klassiske søk hvor du kan lete etter medlemmer basert på informasjon du skriver. En begrunnelse for dette er det at sexstevnemøter er mye mer kontroversielt i form av diskresjon enn den normale letingen etter en partner for et seriøst forhold.

Basert på din profilinformasjon sammenlignes din profil med andre New Honey-profiler bak kulissene og systemet vil automatisk foreslå kontakter som, fra et seksuelt synspunkt, er kompatible med deg. For å kunne utføre denne seksuelle sammenligningen må du først ha definert dine erotiske preferanser ved registrering på New Honey.

Som et nytt medlem får du presentert nye kontakter for deg med det samme som du kan skrive direkte med. Etter det vil New Honey-systemet levere deg flere kontakter hver dag.


Bilde: Passende personer på New Honey - Norge


Hver dag etter vår registrering mottok vi minst et nytt kontaktforslag. Vi mottok derimot ofte to eller tre nye seksuelle kontakter daglig.

For å spare tid sendte vi så meldinger direkte til de ti kontaktene som ble foreslått for oss i begynnelsen. Meldingen leste:

Hei [New Honey brukernavn], jeg tror vi kan finne godt sammen. Vi ser ut til å ha de samme seksuelle interessene. Bortsett fra det er jeg åpen, glad i å eksperimentere og nysgjerrig på nye ting. Vennligst fortell meg litt mer om deg selv. Hva ønsker du fra et New Honey-stevnemøte? Hilsen, xxx

Det første sex-stevnemøte etter 14 dager

I løpet av 24 timer mottok vi tre svar på meldingen vi hadde sendt. De andre syv kvinnene svarte ikke. Noe som selvsagt er en skam, men vi kunne konsentrere oss så mye mer om de tre kvinnene som viste at de var interessert ut fra det lille vi skrev.

Til å begynne med var samtalene en smule «flørtende». Det første vi generelt måtte gjøre var å streke opp noen retningslinjer. Kvinnene ønsket å vite om vi er i et forhold, og hvor ofte vi har møtt kvinner fra New Honey tidligere. Med en av kvinnene fant vi hurtig tonen i en løs og til og med dyptgripende samtale. Det ble ganske snart klart at dette ville resultere i et stevnemøte. Etter noen få dager snakket vi et kort øyeblikk med kvinnen på telefonen, og vårt stevnemøte ble til sist virkelighet en av de følgende helgene.

Gjennom alle testene forsøkte vi oftere å arrangere et sex-stevnemøte på den samme dagen, som et best mulig hendelsesforløp. Trist nok skjedde dette aldri, og er ikke verd innsatsen. Spar energien din for det faktiske sex-stevnemøtet. Mange kvinner er til å begynne med forsiktige, og gir seg selv noen få dager før man møtes. Det er slik det er, og med slike sexstevnemøter bør man ganske enkelt "godkjenne" det.

Kvinner fra New Honey ønsker å bli forført...

Før du begir deg inn i et sexstevnemøteeventyr ønsker vi å gi deg en veldig viktig bemerkning på veien slik at du kan få best mulig suksess med New Honey?

Dersom du går «på jakt» med New Honey, bør du fullstendig ha forstått at du må starte i forførerrollen. Alle kvinnene på New Honey ønsker sex, men de vil kun åpne opp for menn som behandler dem som damer. Klønete tilnærmingsmetoder og nedlatende uttalelser vil definitivt føre deg rett forbi målet ditt.

Selv med en plattform utelukkende for sexstevnemøter, slik som du vil finne med New Honey, liker kvinner å føle det som om de blir forført. Selv om de ser etter sex, vil sexen "kun skje" fordi du forførte henne. Dersom du tar utgangspunkt i dette, vil New Honey definitivt bli en morsom opplevelse for deg!

I tillegg anbefaler vi at du ikke forventer å møte supermodeller her. Kvinner på New Honey er naturlige og sexy, men ikke alle sammen vil nå opp til de topp 10 på Norges neste topp-modell. Dersom du er fornøyd med den unge "nabojenta", så bør du for all del prøve New Honey.

New Honey – Suksessrate

I den følgende fordelingen gir vi deg innsikt i vår test-statistikk for kontakt. For å utføre testene på New Honey eksperimenterte vi med mange meldinger til å begynne med for å se om den første meldingen virkelig spiller noen rolle på et nettsted for sexstevnemøter. Dersom du ser på verdiene, vil du hurtig se at optimering på dette feltet er absolutt verd det!


Bilde: Analyse av kontakttesten på New Honey i Norge

Konklusjon – New Honey praktisk test: New Honey er faktisk et nettsted for sexstevnemøter siden folk liker det. Mange unge, motiverte og seksuelt åpne personer ønsker å være litt gale på New Honey før de til slutt går inn i et seriøst forhold (på nytt). Menn som kan oppføre seg pent og vet hvordan man virkelig skal behandle en dame vil få innertier her. De bør derimot fortsatt håndtere deres forventninger: De fleste kvinner fra New Honey ville ikke vinne den neste topp-modell-konkurransen! På den annen side utstråler de en naturlig skjønnhet.

 

3. Funksjoner og profiler på New Honey

Vi har allerede poengtert at New Honey ikke tillater deg å ganske enkelt bla gjennom databasen for "tilfeldig" å komme over den "rette" partneren for et sexstevnemøte. Systemet bak New Honey er utformet for å sende deg forslag til kompatible sexkontakter. De individuelle forslagene sammenlignes hovedsakelig med dine seksuelle preferanser og sterke ønsker.New HoneyDet foreslås ti passende kompatible partnere for hver ny bruker til å begynne med. Flere forslag følger under videre bruk av nettstedet. Generelt vil nye kontakter vente på deg i din innboks hver dag.

Hvor erotiske er New Honey-profilene?

Mens de setter opp profilene sine, spørres hver bruker av New Honey om å uttrykke deres personlige erotiske preferanser. For å gjøre dette må de ganske enkelt velge fem favoritter blant mange erotiske bilder. Basert på deres beslutninger vil New Honey-systemet lage en erotisk profil som former grunnlaget for de daglige kontaktforslagene.


Bilde: Definer ditt eget "erotiske" spill på New Honey i Norge

Sammen med de erotiske preferansene kan du også tilby generell informasjon om dine fysiske egenskaper slik som vekt, hårtype/stil/farge og øyefarge, eller yrke.

Selvsagt inneholder hver profil bilder i tillegg. Som et gratis medlem derimot, gis du kun begrenset tilgang. Dersom du ikke betaler vil du kun se en uklar versjon av bildene. Dette tjener også til å beskytte personvernet til medlemmene på New Honey. Dette sikrer at kun menn som er seriøse vedrørende sex med New Honey godkjennes tilgang til kvinnenes profiler.

I tillegg har mange kvinner gjemt flere bilder i et privat album, men disse bildene får du kun se dersom du tar del i en samtale med kvinnen og hun har besluttet å gi deg tilgang.

Trenger noen bekymre seg om falske profiler på New Honey?

Spørsmålet om falske profiler vedrørende stevnemøter på nett er ikke noe nytt. Spesielt med sexstevnemøter lurer brukerne ofte på om og hvor ekte individuelle medlemsprofiler er.

New Honey vi kan slappe rolig av: Selskapet som håndterer New Honey vil ikke presentere deg med noen som helst falske profiler. Kundestøtten på New Honey gjør sitt beste for å identifisere falske kontoer omgående. Medlemmer bes om å rapportere en hvilken som helst mistanke vedrørende falske profiler til kundestøtten, slik at de øyeblikkelig kan ta grep for å beskytte alle andre medlemmer.

Ved lesning av forrige uttalelse, skjønner du at falske profiler dessverre absolutt kan finnes på New Honey. Falske profiler vi kom over på New Honey var vanligvis snyltere som ønsket å bruke New Honey for frekt å fremme andre kommersielle sextjenester. Disse falske profilene reklamerer vanligvis for eskortejenter eller spesielle nettkamerasamfunn for voksne.

For å beskytte deg selv mot falske profiler må du bare være oppmerksom. Dersom du sterkt misliker det faktum at det kan være falske profiler her, er det fullstendig tilstrekkelig å huske på vanlige fellestrekk i falske profiler. Generelt vil falske profiler forsøke å lure deg til andre portaler for å fortsette samtalen der. Om det er tilfelle bør du heller utvise forsiktighet.

Det hjelper videre å ikke være for omfattende når du definerer dine erotiske preferanser og lister opp dine seksuelle ønsker. Dess mer de avviker fra det vanlige, jo mer sannsynlig er det at du vil komme over falske profiler. Det er ikke mange kvinner som vil tilby seg selv som sexslaver offentlig.

Sammendrag over funksjoner og innhold på New Honey: New Honey-plattformen er perfekt tilpasset for å finne en passende sex-partner. Når du velger dine seksuelle preferanser hjelper du New Honey med å finne kompatible personer i databasen. Et faktisk søk etter medlemmer er ikke tillatt, men kontaktforslagene er i overflod og dukker regelmessig opp. Falske profiler kan dukke opp, men mønsteret er alltid det samme. Hold deg borte fra kvinner med finansielle interesser. Normale brukere på New Honey tilbyr, og ser etter, gratis sex.

 

4. New Honey kundevennlighet

Å registrere seg med New Honey er mer morsomt enn på mange andre stevnemøtesteder. Du ledes gjennom den 6-steg lange registreringsprosessen med varme, erotiske bilder. Ditt ønske om å bli et medlem på New Honey øker med hvert klikk.


Bilde: Velg dine foretrukkede seksuelle ønsker på New Honey i Norge

Først forteller du hva slags spesifikke opplevelser du ser etter på New Honey. Alternativene er sex-koblinger med enslige, sexspill, trekanter, å se på, gruppesex og et lengre forhold. Når du har definert det du primært ønsker av ditt medlemskap på New Honey, velger du kjønnet du ser etter, og i følgende steg forteller hvor du er fra, hvor gammel du er og hvilke fysiske egenskaper (høyde, hår- og øyefarge, etc.) du finner attraktive.

Du kan redigere og supplere all informasjon du har skrevet inn ved registreringen når som helst. Når du er innlogget, kan du også, for eksempel spesifisere regionen hvor du ser etter sexpartnere. Din hjemstedsregion velges til å begynne med, men du kan også legge til opp til 4 ekstra regioner.

I "Om meg" seksjonen kan du også tilby ekstra informasjon om deg selv og din personlighet. Du kan for eksempel utheve tre karaktertrekk (f.eks. romantisk, dominerende eller optimistisk) og deg kan også fortelle hvilke av dine kroppsdeler du liker best. Totalt er det 15 mulige svar (inkludert ditt smil, dine hender, dine øyne, dine bryst eller lepper).

        
Bilde: Registreringsflyt på New Honey Norge

Før du starter å flørte på New Honey anbefales det å ta en nærmere kikk på de erotiske preferansene. Du kan artikulere dine seksuelle fantasier gjennom bilder.

Vær nøye når du avbryter et medlemskap på New Honey: Kun mulig skriftlig!!


Hovedsakelig husker vi New Honey som en kundevennlig plattform for stevnemøter. Vi hadde mye moro under registreringen og enda mer gøy under bruken. Ikke bare fordi vi virkelig likte mange medlemmer på New Honey, men også fordi hele opplevelsen med å bruke plattformen var veldig positiv.

Dog! Når det kommer til å forlate New Honey bør du utvise litt forsiktighet. Dersom du ikke sender inn din oppsigelse skriftlig, vil du ikke bli løst fra kontrakten. For at New Honey skal godkjenne din kansellering må du enten sende dem et brev eller gjøre tilsvarende med en faksmaskin. Som er heller gammeldags, og definitivt tidskrevende.

Det er en skam at vi må trekke poeng fra New Honey i forhold til dette, men oppsigelsesprosessen for kunden kunne vært laget mer praktisk. Etter vi sendte inn vår skriftlige oppsigelse til New Honey, var det ingen problemer. Kundetjenesten var hurtig og vennlig. Bekreftelse på oppsigelsen kom også prompte.

Kontakt New Honey

Postadresse
Interdate S.A.
New Honey Norge
291, route d'Arlon
LU-1150 Luxemburg

Faks
00352 26 30 26 97

E-post
service@lisa18.noSammendrag over kundevennligheten på New Honey: New Honey-plattformen gjør en veldig god jobb med å lede kunden gjennom plattformen. Den normalt kompliserte registreringsprosessen er også utformet på en veldig lettfattelig måte på New Honey. Kundetjenesten er hurtig, vennlig og kompetent. All spørsmål kan besvares til din fulle tilfredshet. Derimot er kansellering kun mulig via faks eller post. Andre oppsigelsesmåter aksepteres ikke av de som har laget New Honey.

 

5. Valuta for pengene

Med sin relativt korte tid på markedet, har New Honey oppnådd en imponerende posisjon. Denne mindre kjente plattformen for sexstevnemøter fokuserer på et heller yngre klientell enn C-date. Det ser ut til å være et stort behov i form av sexstevnemøter i denne aldersgruppen.

Alle som registrerer seg med New Honey kan få dobbelt opp med fordeler. Du får tilgang til en mengde med opprinnelige medlemmer på New Honey, og New Honey trekker også delvis på en mengde med godkjente medlemmer på C-date. Med ett medlemskap kan du således få i både pose og sekk.

Det er ikke billig på New Honey, men i lys av det faktum at du får tilgang til rundt 200.000 nordmenn som søker sex ved å bruke plattformen, blir selv de største tvilerne overbevist.

For å kunne bruke New Honey ordentlig må du gå for et avgiftbasert medlemskap. Medlemspakkene er i øyeblikket "stablet opp" som følger:

 • 3 Måneder New Honey: 799 kr. / måned
 • 6 Måneder New Honey: 649 kr. / måned
 • 12 Måneder New Honey: 449 kr. / måned

Ved å abonnere på et premium-medlemskap mottar du en kontaktgaranti fra New Honey. Dette betyr at innenfor den kjøpte tidsperioden vil du motta minst den lovede raten med kontakter, hvis ikke vil New Honey refundere deg betalt beløp.

Avhengig av varigheten garanterer New Honey følgende antall kontakter:

 • 3 Måneder medlemskap på New Honey: 5 garanterte kontakter
 • 6 Måneder medlemskap på New Honey: 15 garanterte kontakter
 • 12 Måneder medlemskap på New Honey: 30 garanterte kontakter
Konklusjon om New Honey valuta for pengene: Kostnadene for New Honey er rettferdig, men ikke veldig billig. Det høye medlemsantallet og omfattende aktivitet gjennom hele plattformen forsvarer absolutt de oppgitte kostnadene. Vår kjennelse: For en slump penger mottar du det beste fra to verdener her. New Honey og C-date.

 
Trenger du mer informasjon om dette emnet? Ta vennligst en titt på siden vår med kategoriserte gjennomgang: Eventyr. Vi håper at du vil finne nyttig tilleggsinformasjon der.


Oppsummering av New Honey

Gjennomgått merke: New Honey
Evaluert av: Dating-Kompass.no
Sist oppdatert:
Helhetlig kåring: 7 / 10Helhetlige kåringer av brukere

0

Skriv ny kommentar

CAPTCHA
Målet med dette spørsmålet er å finne ut om du er et menneske, for å unngå automatisk innsendt søppelpost.
Bilde-CAPTCHA
Skriv inn tegnene som vises i bildet.