Lisa18

Kåringer for Lisa18

Helhetlig kåring:Praksiskåring:

Funksjonalitet:

Brukervennlighet:

Verdi for pengene:Prøv gratis

En side som er mer populær enn Lisa18 ...

... er for tiden Academic Singles (blant alle nettsider)Denne siden er hot!
 • Mer populær enn Lisa18 denne uken
 • Tjenesten er veldig populær blant høyt utdannede, ambisiøse og seriøse brukere
 • Det er en del av et av verdens største dateselskap

Prøv gratis


Mye bedre enn Lisa18!

Våre beste anbefalinger (for Eventyr-sider):

Konklusjon: Lisa18 er det yngre, dristigere og lidderligere utspringet fra markedslederen i uformelle stevnemøter, C-date. Portalen henvender seg spesielt mot de yngre norske personene som ønsker seg en mulighet for sex, og siden Lisa18 har delvis tilgang til C-date-databasen er Lisa18 også en av de virkelig store stevnemøteportalene for sex i Norge!

Førsteinntrykk av Lisa18:

Fordeler

 • Ung, vill, småfrekk og sexy
 • Et stort antall medlemmer ettersom Lisa18 har delvis tilgang til C-date-kontakter
 • Ideel for sexstevnemøter uten videre forpliktelser
 • Gratis for kvinner

Ulemper

 • Menn må abonnere for å kunne sende meldinger
 • Spontane sexstevnemøter fungerer sjeldent

Hva vi anbefaler for å lykkes


Ikke alle registrerte menn velger å melde seg på et premium-abonnement. Dersom du er forberedt på å betale noen kroner, er du definitivt inkludert i den utvalgte kjernen med Lisa18-brukere og har tilgang til en mengde med kvinner som ønsker uforpliktende sex.

Lisa18-numre

Suksessforhold

 • 100 kontaktforespøresler på testprofilen vår
 • 24 som resulterer i samtaler
 • 2 ut av 10 forespørsler får svar.

Kontaktforhold for Lisa18
24%

Medlemsstatistikker


46% kvinner

54% menn
Kvinneforhold Lisa18
46%

Hvor vidt det er egnet for Eventyr

 • Uformelle sexstevnemøter i nærheten
 • Populær blant unge enslige

Hvor vidt det er egnet for Eventyr
100%

Lokal aktivitet i Norge

 • Medlemmer i Norge: 250.000
 • Søketrend: 60.000

Aktivitetsnivå i Norge
100%

1. Lisa18 – Omtale: Sammendrag

Lisa18 tilhører det samme selskapet som også håndterer C-date og er ment å fremstå som noe dristigere, yngre og mer sexy enn dets eldre og mer velkjente søsterprosjekt.

I Lisa18-testen ønsket vi å finne ut om denne yngre orienteringen av Lisa18 fungerer og hvor hurtig en bruker kan møte flotte kvinner som er interessert i uforpliktende sex. Vi vil grundig studere Lisa18-profilene og studere kostnadseffektiviteten basert på våre resultater fra felttesten.

Konklusjon – Praktisk test: Lisa18-testen gjorde det hurtig klart at her florerer det med mye spennende erotikk, og hovedsakelig sex. Lisa18 medlemmer er ikke særlig interesserte i å finne en partner, og ønsker mange nye seksuelle erfaringer for å utvide deres horisont! Ved å sette opp en ordentlig profil og ikke oppføre deg som en drittsekk under kommunikasjon med kvinner, vil du oppleve et bredt erotikkspekter på Lisa18. Kvinnene på Lisa18 ønsker alle sex, men har ofte fortsatt det ønsket om å bli fanget og erobret!
Konklusjon – Funksjoner og profiler: Av hensyn til diskresjon er det på Lisa18 ikke mulig å åpent lete etter andre medlemmer. Basert på din profilinformasjon kikker Lisa18 gjennom hver kontakt i det skjulte, og foreslår automatisk nye passende kontakter hver dag. På den måten vil du bli vist kontaktene som passer for deg – spesielt informasjon om seksuelle preferanser spiller en stor rolle når kompatibilitet avgjøres.
Konklusjon – Kundevennlighet: Registreringen på Lisa18 er hurtig, og profilinnstillingene (f.eks. å definere erotikatypene) gjør at du ønsker mer fordi Lisa18 arbeider med mye erotisk bildemateriell. Måten å melde seg ut på er dessverre mindre brukervennlig. For å kunne forlate Lisa18, må du sende inn et skriftlig utmeldingsbrev. Dette kan gjøres enten via post eller faks. Beklageligvis er det ikke mulig å bare forlate Lisa18 på nett!
Konklusjon – Valuta for pengene: Vi er veldig fornøyde med den unge, dristige og ville tilpasningen av Lisa18. Lisa18 har mange medlemmer som er interessert i seksuelle eventyr uten videre forpliktelser. Noen av C-date-medlemmene som like gjerne kunne hatt registrert seg på Lisa18 vises også som foreslåtte kontakter på Lisa18. Prismessig mottar du således bare det beste fra begge verdener på Lisa18-plattformen!

 

2. Lisa18 – Praktisk test

Når du kommer på siden til Lisa18 skjønner du hurtig hva det dreier seg om. Lisa18 er definitivt ikke det beste "markedet" for enslige dersom du ønsker å bli hodestups forelsket. Dette handler utelukkende om uhemmet moro mellom to personer.

Lisa18 viser seg frem som ung og lidderlig. Med vår test av Lisa18 ønsker vi å se hva slags medlemmer som kan finnes her, og hvor hurtig Lisa18-brukere er villige til å ta fatt på et sex-stevnemøte. Testen var planlagt for seks måneder, og vår feltrapport oppsummerer de viktigste erfaringene på Lisa18 .

åpne søk er ikke tillatt – Kontakter foreslås

Dersom du har erfaring med andre vanlige stevnemøtesteder, vil en av Lisa18s funksjoner være ny for deg. Dvs., det er ikke noen klassiske søk hvor du kan lete etter medlemmer basert på informasjon du skriver. En begrunnelse for dette er det at sexstevnemøter er mye mer kontroversielt i form av diskresjon enn den normale letingen etter en partner for et seriøst forhold.

Basert på din profilinformasjon sammenlignes din profil med andre Lisa18-profiler bak kulissene og systemet vil automatisk foreslå kontakter som, fra et seksuelt synspunkt, er kompatible med deg. For å kunne utføre denne seksuelle sammenligningen må du først ha definert dine erotiske preferanser ved registrering på Lisa18.

Som et nytt medlem får du presentert nye kontakter for deg med det samme som du kan skrive direkte med. Etter det vil Lisa18-systemet levere deg flere kontakter hver dag.


Bilde: Passende personer på Lisa18 - Norge


Hver dag etter vår registrering mottok vi minst et nytt kontaktforslag. Vi mottok derimot ofte to eller tre nye seksuelle kontakter daglig.

For å spare tid sendte vi så meldinger direkte til de ti kontaktene som ble foreslått for oss i begynnelsen. Meldingen leste:

Hei [Lisa18 brukernavn], jeg tror vi kan finne godt sammen. Vi ser ut til å ha de samme seksuelle interessene. Bortsett fra det er jeg åpen, glad i å eksperimentere og nysgjerrig på nye ting. Vennligst fortell meg litt mer om deg selv. Hva ønsker du fra et Lisa18-stevnemøte? Hilsen, xxx

Det første sex-stevnemøte etter 14 dager

I løpet av 24 timer mottok vi tre svar på meldingen vi hadde sendt. De andre syv kvinnene svarte ikke. Noe som selvsagt er en skam, men vi kunne konsentrere oss så mye mer om de tre kvinnene som viste at de var interessert ut fra det lille vi skrev.

Til å begynne med var samtalene en smule «flørtende». Det første vi generelt måtte gjøre var å streke opp noen retningslinjer. Kvinnene ønsket å vite om vi er i et forhold, og hvor ofte vi har møtt kvinner fra Lisa18 tidligere. Med en av kvinnene fant vi hurtig tonen i en løs og til og med dyptgripende samtale. Det ble ganske snart klart at dette ville resultere i et stevnemøte. Etter noen få dager snakket vi et kort øyeblikk med kvinnen på telefonen, og vårt stevnemøte ble til sist virkelighet en av de følgende helgene.

Gjennom alle testene forsøkte vi oftere å arrangere et sex-stevnemøte på den samme dagen, som et best mulig hendelsesforløp. Trist nok skjedde dette aldri, og er ikke verd innsatsen. Spar energien din for det faktiske sex-stevnemøtet. Mange kvinner er til å begynne med forsiktige, og gir seg selv noen få dager før man møtes. Det er slik det er, og med slike sexstevnemøter bør man ganske enkelt "godkjenne" det.

Kvinner fra Lisa18 ønsker å bli forført...

Før du begir deg inn i et sexstevnemøteeventyr ønsker vi å gi deg en veldig viktig bemerkning på veien slik at du kan få best mulig suksess med Lisa18?

Dersom du går «på jakt» med Lisa18, bør du fullstendig ha forstått at du må starte i forførerrollen. Alle kvinnene på Lisa18 ønsker sex, men de vil kun åpne opp for menn som behandler dem som damer. Klønete tilnærmingsmetoder og nedlatende uttalelser vil definitivt føre deg rett forbi målet ditt.

Selv med en plattform utelukkende for sexstevnemøter, slik som du vil finne med Lisa18, liker kvinner å føle det som om de blir forført. Selv om de ser etter sex, vil sexen "kun skje" fordi du forførte henne. Dersom du tar utgangspunkt i dette, vil Lisa18 definitivt bli en morsom opplevelse for deg!

I tillegg anbefaler vi at du ikke forventer å møte supermodeller her. Kvinner på Lisa18 er naturlige og sexy, men ikke alle sammen vil nå opp til de topp 10 på Norges neste topp-modell. Dersom du er fornøyd med den unge "nabojenta", så bør du for all del prøve Lisa18.

Lisa18 – Suksessrate

I den følgende fordelingen gir vi deg innsikt i vår test-statistikk for kontakt. For å utføre testene på Lisa18 eksperimenterte vi med mange meldinger til å begynne med for å se om den første meldingen virkelig spiller noen rolle på et nettsted for sexstevnemøter. Dersom du ser på verdiene, vil du hurtig se at optimering på dette feltet er absolutt verd det!


Bilde: Analyse av kontakttesten på Lisa18 i Norge

Konklusjon – Lisa18 praktisk test: Lisa18 er faktisk et nettsted for sexstevnemøter siden folk liker det. Mange unge, motiverte og seksuelt åpne personer ønsker å være litt gale på Lisa18 før de til slutt går inn i et seriøst forhold (på nytt). Menn som kan oppføre seg pent og vet hvordan man virkelig skal behandle en dame vil få innertier her. De bør derimot fortsatt håndtere deres forventninger: De fleste kvinner fra Lisa18 ville ikke vinne den neste topp-modell-konkurransen! På den annen side utstråler de en naturlig skjønnhet.

 

3. Funksjoner og profiler på Lisa18

Vi har allerede poengtert at Lisa18 ikke tillater deg å ganske enkelt bla gjennom databasen for "tilfeldig" å komme over den "rette" partneren for et sexstevnemøte. Systemet bak Lisa18 er utformet for å sende deg forslag til kompatible sexkontakter. De individuelle forslagene sammenlignes hovedsakelig med dine seksuelle preferanser og sterke ønsker.

Det foreslås ti passende kompatible partnere for hver ny bruker til å begynne med. Flere forslag følger under videre bruk av nettstedet. Generelt vil nye kontakter vente på deg i din innboks hver dag.

Hvor erotiske er Lisa18-profilene?

Mens de setter opp profilene sine, spørres hver bruker av Lisa18 om å uttrykke deres personlige erotiske preferanser. For å gjøre dette må de ganske enkelt velge fem favoritter blant mange erotiske bilder. Basert på deres beslutninger vil Lisa18-systemet lage en erotisk profil som former grunnlaget for de daglige kontaktforslagene.


Bilde: Definer ditt eget "erotiske" spill på Lisa18 i Norge

Sammen med de erotiske preferansene kan du også tilby generell informasjon om dine fysiske egenskaper slik som vekt, hårtype/stil/farge og øyefarge, eller yrke.

Selvsagt inneholder hver profil bilder i tillegg. Som et gratis medlem derimot, gis du kun begrenset tilgang. Dersom du ikke betaler vil du kun se en uklar versjon av bildene. Dette tjener også til å beskytte personvernet til medlemmene på Lisa18. Dette sikrer at kun menn som er seriøse vedrørende sex med Lisa18 godkjennes tilgang til kvinnenes profiler.

I tillegg har mange kvinner gjemt flere bilder i et privat album, men disse bildene får du kun se dersom du tar del i en samtale med kvinnen og hun har besluttet å gi deg tilgang.

Trenger noen bekymre seg om falske profiler på Lisa18?

Spørsmålet om falske profiler vedrørende stevnemøter på nett er ikke noe nytt. Spesielt med sexstevnemøter lurer brukerne ofte på om og hvor ekte individuelle medlemsprofiler er.

Men vi kan slappe rolig av: Selskapet som håndterer Lisa18 vil ikke presentere deg med noen som helst falske profiler. Kundestøtten på Lisa18 gjør sitt beste for å identifisere falske kontoer omgående. Medlemmer bes om å rapportere en hvilken som helst mistanke vedrørende falske profiler til kundestøtten, slik at de øyeblikkelig kan ta grep for å beskytte alle andre medlemmer.

Ved lesning av forrige uttalelse, skjønner du at falske profiler dessverre absolutt kan finnes på Lisa18. Falske profiler vi kom over på Lisa18 var vanligvis snyltere som ønsket å bruke Lisa18 for frekt å fremme andre kommersielle sextjenester. Disse falske profilene reklamerer vanligvis for eskortejenter eller spesielle nettkamerasamfunn for voksne.

For å beskytte deg selv mot falske profiler må du bare være oppmerksom. Dersom du sterkt misliker det faktum at det kan være falske profiler her, er det fullstendig tilstrekkelig å huske på vanlige fellestrekk i falske profiler. Generelt vil falske profiler forsøke å lure deg til andre portaler for å fortsette samtalen der. Om det er tilfelle bør du heller utvise forsiktighet.

Det hjelper videre å ikke være for omfattende når du definerer dine erotiske preferanser og lister opp dine seksuelle ønsker. Dess mer de avviker fra det vanlige, jo mer sannsynlig er det at du vil komme over falske profiler. Det er ikke mange kvinner som vil tilby seg selv som sexslaver offentlig.

Sammendrag over funksjoner og innhold på Lisa18: Lisa18-plattformen er perfekt tilpasset for å finne en passende sex-partner. Når du velger dine seksuelle preferanser hjelper du Lisa18 med å finne kompatible personer i databasen. Et faktisk søk etter medlemmer er ikke tillatt, men kontaktforslagene er i overflod og dukker regelmessig opp. Falske profiler kan dukke opp, men mønsteret er alltid det samme. Hold deg borte fra kvinner med finansielle interesser. Normale brukere på Lisa18 tilbyr, og ser etter, gratis sex.

 

4. Lisa18 kundevennlighet

Å registrere seg med Lisa18 er mer morsomt enn på mange andre stevnemøtesteder. Du ledes gjennom den 6-steg lange registreringsprosessen med varme, erotiske bilder. Ditt ønske om å bli et medlem på Lisa18 øker med hvert klikk.


Bilde: Velg dine foretrukkede seksuelle ønsker på Lisa18 i Norge

Først forteller du hva slags spesifikke opplevelser du ser etter på Lisa18. Alternativene er sex-koblinger med enslige, sexspill, trekanter, å se på, gruppesex og et lengre forhold. Når du har definert det du primært ønsker av ditt medlemskap på Lisa18, velger du kjønnet du ser etter, og i følgende steg forteller hvor du er fra, hvor gammel du er og hvilke fysiske egenskaper (høyde, hår- og øyefarge, etc.) du finner attraktive.

Du kan redigere og supplere all informasjon du har skrevet inn ved registreringen når som helst. Når du er innlogget, kan du også, for eksempel spesifisere regionen hvor du ser etter sexpartnere. Din hjemstedsregion velges til å begynne med, men du kan også legge til opp til 4 ekstra regioner.

I "Om meg" seksjonen kan du også tilby ekstra informasjon om deg selv og din personlighet. Du kan for eksempel utheve tre karaktertrekk (f.eks. romantisk, dominerende eller optimistisk) og deg kan også fortelle hvilke av dine kroppsdeler du liker best. Totalt er det 15 mulige svar (inkludert ditt smil, dine hender, dine øyne, dine bryst eller lepper).

        
Bilde: Registreringsflyt på Lisa18 Norge

Før du starter å flørte på Lisa18 anbefales det å ta en nærmere kikk på de erotiske preferansene. Du kan artikulere dine seksuelle fantasier gjennom bilder.

Vær nøye når du avbryter et medlemskap på Lisa18: Kun mulig skriftlig!!


Hovedsakelig husker vi Lisa18 som en kundevennlig plattform for stevnemøter. Vi hadde mye moro under registreringen og enda mer gøy under bruken. Ikke bare fordi vi virkelig likte mange medlemmer på Lisa18, men også fordi hele opplevelsen med å bruke plattformen var veldig positiv.

Dog! Når det kommer til å forlate Lisa18 bør du utvise litt forsiktighet. Dersom du ikke sender inn din oppsigelse skriftlig, vil du ikke bli løst fra kontrakten. For at Lisa18 skal godkjenne din kansellering må du enten sende dem et brev eller gjøre tilsvarende med en faksmaskin. Som er heller gammeldags, og definitivt tidskrevende.

Det er en skam at vi må trekke poeng fra Lisa18 i forhold til dette, men oppsigelsesprosessen for kunden kunne vært laget mer praktisk. Etter vi sendte inn vår skriftlige oppsigelse til Lisa18, var det ingen problemer. Kundetjenesten var hurtig og vennlig. Bekreftelse på oppsigelsen kom også prompte.

Kontakt Lisa18

Postadresse
Interdate S.A.
Lisa18 Norge
291, route d'Arlon
LU-1150 Luxemburg

Faks
00352 26 30 26 97

E-post
service@lisa18.noSammendrag over kundevennligheten på Lisa18: Lisa18-plattformen gjør en veldig god jobb med å lede kunden gjennom plattformen. Den normalt kompliserte registreringsprosessen er også utformet på en veldig lettfattelig måte på Lisa18. Kundetjenesten er hurtig, vennlig og kompetent. All spørsmål kan besvares til din fulle tilfredshet. Derimot er kansellering kun mulig via faks eller post. Andre oppsigelsesmåter aksepteres ikke av de som har laget Lisa18.

 

5. Valuta for pengene

Med sin relativt korte tid på markedet, har Lisa18 oppnådd en imponerende posisjon. Denne mindre kjente plattformen for sexstevnemøter fokuserer på et heller yngre klientell enn C-date. Det ser ut til å være et stort behov i form av sexstevnemøter i denne aldersgruppen.

Alle som registrerer seg med Lisa18 kan få dobbelt opp med fordeler. Du får tilgang til en mengde med opprinnelige medlemmer på Lisa18, og Lisa18 trekker også delvis på en mengde med godkjente medlemmer på C-date. Med ett medlemskap kan du således få i både pose og sekk.

Det er ikke billig på Lisa18, men i lys av det faktum at du får tilgang til rundt 200.000 nordmenn som søker sex ved å bruke plattformen, blir selv de største tvilerne overbevist.

For å kunne bruke Lisa18 ordentlig må du gå for et avgiftbasert medlemskap. Medlemspakkene er i øyeblikket "stablet opp" som følger:

 • 3 Måneder Lisa18: 799 kr. / måned
 • 6 Måneder Lisa18: 649 kr. / måned
 • 12 Måneder Lisa18: 449 kr. / måned

Ved å abonnere på et premium-medlemskap mottar du en kontaktgaranti fra Lisa18. Dette betyr at innenfor den kjøpte tidsperioden vil du motta minst den lovede raten med kontakter, hvis ikke vil Lisa18 refundere deg betalt beløp.

Avhengig av varigheten garanterer Lisa18 følgende antall kontakter:

 • 3 Måneder medlemskap på Lisa18: 5 garanterte kontakter
 • 6 Måneder medlemskap på Lisa18: 15 garanterte kontakter
 • 12 Måneder medlemskap på Lisa18: 30 garanterte kontakter
Konklusjon om Lisa18s valuta for pengene: Kostnadene for Lisa18 er rettferdig, men ikke veldig billig. Det høye medlemsantallet og omfattende aktivitet gjennom hele plattformen forsvarer absolutt de oppgitte kostnadene. Vår kjennelse: For en slump penger mottar du det beste fra to verdener her. Lisa18 og C-date.

 
Trenger du mer informasjon om dette emnet? Ta vennligst en titt på siden vår med kategoriserte gjennomgang: Eventyr. Vi håper at du vil finne nyttig tilleggsinformasjon der.


Oppsummering av Lisa18

Gjennomgått merke: Lisa18
Evaluert av: Dating-Kompass.no
Sist oppdatert:
Helhetlig kåring: 7 / 10Alternative merker for denne dating-nichenHelhetlige kåringer av brukere

0

Skriv ny kommentar

CAPTCHA
Målet med dette spørsmålet er å finne ut om du er et menneske, for å unngå automatisk innsendt søppelpost.
Bilde-CAPTCHA
Skriv inn tegnene som vises i bildet.