Sexercise - Sexy og sunt nyttårsforsett!

Bli kvitt julekiloene med het elskov: Sex er ikke bare gøy – det forbrenner også kalorier og holder deg i form. Hvorfor tvinge deg selv ned på treningsstudioet når du likeså godt kan trene hjemme på soverommet? Hvilke stillinger velger nordmenn til deres sexy trening? Den norske dating-sammenlikningssiden dating-kompass.no og den ledende casual datingsiden C-date.no fant svaret:

Elsker du sex? Er Samantha din Sex and the City soulmate? Gidder du kun å gjøre noe sunt hvis det også er gøy? Da er sexercise den beste treningen for deg! Ingen metode for å holde formen er mer effektiv OG gøy!  

Bli kvitt bilring og julekilo med elskov!

I stedet for å dra av sted til treningen, starter sexercisers med å kysse i ti minutter (og forbrenne 13 kalorier). Den etterfølgende gjensidige avkledningen forbrenner 8 kalorier hver. Når dere har fått opp varmen, er det på tide å forbrenne fett og bygge opp muskelmasse gjennom forskjellige stillinger. Cowgirl-trenden lar deg som kvinne forbrenne 35 kalorier på under ti minutter, med en ekstra bonus for sterkere mage og rygg. Den mannlige partneren kan, utover å nyte utsikten, forbrenne 15 kalorier. Misjonærstillingen gir derimot mennene muligheten til å være mer aktive, og forbrenne hele 43 kalorier. Hvis noen skulle trenge (enda) en grunn til å få orgasme, kan begge sexpartnere forbrenne 100 kalorier hver bare ved å komme! Det tilsvarer tross alt 38 minutters yoga!

Sex som sport

Særlig blant single er det blitt mer populært å se på sex som en sport – i flere betydninger. Casual dating opplever derfor et boom. Disse nettsidene og appene setter folk sammen som søker raske og uforpliktende relasjoner, ut fra deres seksuelle preferanser. Her får single lov å fokusere på deres eget begjær og egne behov, uten alt oppstyret rundt vanlig dating. Sammenlikningssiden dating-kompass.no gir brukerne en oversikt over de beste casual dating tilbyderne i Norge.

Hest og hund eller bord og skje

For sengekosen henter nordmenn gjerne inspirasjon fra både dyreriket og sitt eget kjøkken. 45 % av våre menn nyter å bli ridd (av en cowgirl), eller ta deres utkårede på kjøkkenbordet (24 %). Dessverre for mennene er cowgirl-stillingen den minst populære hos de kvinnelige deltakerne, hvor den kun ble valgt som best av 1 %. Damene tenner derimot på spooning, dvs. å ligge i skje (31 %), og på å bli tatt bakfra doggy style (23 %). Med tanke på det atletiske potensialet er det litt synd at norske menn ikke setter mer pris på sex i stående stilling. Det ville absolutt resultert i fantastisk trening.

417 kvinner og 511 menn deltok i denne undersøkelsen.

Download vår infografikk gratis! Husk å linke til "http://www.dating-kompass.no", tak!

INFOGRAFIKK: Så mange kalorier forbrenner du
INFOGRAFIKK: De mest populære sexstillingene

 

Les også: Andre sider for sex eller sextreff i Norge