Jule-spørreundersøkelse: Sex, gløgg og frekt leketøy

Hete ønsker i vinterkulda!

Nordmenns hemmelige juleønsker begrenser seg ikke til pakkene under juletreet. Nei, også i snø og is går vi rett på sak skal vi tro en undersøkelse gjort av sammenligningsportalen Dating-Kompass.no i samarbeide med ledende Casual Dating portal C-date. Her fikk medlemmene stemme på deres favoritt-”vinterlekeplass” samt hvilke ”hjelpemidler” de helst vil pakke opp på juleaften.
 
Ifølge den aktuelle spørreundersøkelsen kan det nettopp gå ekstra hett for seg i den kalde årstiden. Det kan være på julefrokosten på kontoret, etter et glass gløgg, eller til og med under juletreet. Det er nok av muligheter. For eksempel er hele 36 % av de spurte mennene og 21 % av kvinnene tent av tanken på å forsvinne inn på kopirommet for 10 hete forbudte minutter i løpet av julebordet. Det overrasker ikke folkene bak undersøkelsen på Dating-Kompass.no: „Som vi alle vet, smaker ”det forbudte eplet” alltid ekstra godt. Spenningen ved å kanskje bli oppdaget gjør det hele ekstra lokkende. Å kunne ta med seg en sånn opplevelsesgave fra julebordet er for mange mye mer opphissende enn diverse julekaker, marsipan og lange taler.”
 
 
Mens kontoret topper listen over de mest populære sex-hotspots hos mennene, er sex i bilen helt på bunn av skalaen (4 %). Kanskje henger det sammen med ereksjonsproblemer i kalde omgivelser? Og er der noe kvinner hater, så er det når han vil ha sex på julemarkedet. Altfor offentlig, altfor upassende, eller ganske enkelt altfor edru.
 
Etter gløggen fordufter hemningene. 
 
Hvis det edruelige er et problem, kan det heldigvis lett løses. Hvor enn hyrdestunden tilbringes, hos den ene eller den andre, passer det som regel alltid med et glass gløgg eller vin. Begge kjønn angir nemlig at de føler seg mer selvsikre når de har fått litt å drikke på (kvinner 27 %, menn 32 %). Kun knapt 4 % av mennene vil helst være komplett edru når de har sex. Hos kvinnene er det så mange som 14 %.
 
Frekt leketøy for voksne 
 
Det riktige leketøyet under juletreet tenner julelys i øynene på både kvinner og menn. Nordmenn drømmer nemlig om å få sexleketøy i julegave. Vibratortruser er gaven som faller best i smak hos menn (35 %), mens kvinnene heller ønsker seg en parvibrator til felles bruk (44 %). Også ”50 Shades of Grey” setter fortsatt sitt tydelige preg: 25 % av både kvinnene og mennene ville ikke hatt noe i mot om det befant seg en pisk under juletreet.
 
2.452 kvinner og 2.843 menn deltok i denne undersøkelsen.
 

Download vår infografikk gratis! Husk å linke til "http://www.dating-kompass.no", tak!

INFOGRAFIKK: Jule-spørreundersøkelse