Det frekke Norgeskartet: se sexpreferansene i din region!

Veien fra skjerm til seng – online preferanser i Norge og Norden!

Hver region og hvert land har forskjellig smak og individuelle interesser, det gjelder selvfølgelig også seksuelle preferanser. Dating-Kompass.no's nye undersøkelse viser hva det søkes mest etter i din egen region – se resultatet her!
 
Flere og flere søker erotikk, dating og en flørt online, og Dating-Kompass.no har i en ny undersøkelse sett på hva nordmenn søker mest etter når det gjelder seksuelle preferanser. Det er klare geografiske forskjeller fra region til region og mellom de nordiske landene. Ved hjelp av Google Trends analyserte vi de mest populære søkeordene og fantasiene blant nordmenn, svensker og dansker. Resultatene ser du nedenfor.
 
Skjermkontakt i nord, nærkontakt i sør. 
 
La oss først ta en titt på de norske søkeresultatene. Det viser seg raskt at hver region har sin helt egen karakter:
  • I Nord-Norge vil man virkelig gjerne se og bli sett: ”webcam” og ”porno” er de mest populære søkeordene på det nordnorske nettet.
  • I Trøndelag handler det om å kle av og på seg: Det søkes mye mer på ”stripping” og ”latex” her enn i noen annen region.
  • På Vestlandet vil man ofte se på ”sex videoer”, men aller helst i nærkontakt: Enten mildere som ”blow job” eller mer hardcore som ”bondage”.
  • På Østlandet skal det helst gjøre vondt før det blir godt: her er de mest populære søkeordene "SM" og ”BDSM”. Ikke så rart da kanskje at ”fetisj”-søkningen også er mest hyppig her. Utover det har det frisinnede Østlandet også den største gruppen ”Nudist”-fans.
  • På Sørlandet er man glad i modne kvinner: ”Milf” (Mother I’d like to f...) er søkeordet som her forekommer oftest.

At folk i nord foretrekker online erotikk og voyeurisme er kanskje ikke overraskende: Å kunne gå på nettet for litt moro er absolutt mer praktisk når det er langt til neste by, og langt til neste date. På den andre siden blir det mer sofistikert og hardcore når vi kommer sørover. Søkeord som SM, slave og fetisj er mye mer utbredt her, og kan tyde på at folk i større byer er mer modige, eller mer påvirkede av motetrender slik som ”50 shades of grey”.

Slik søker vi i Norge:

 
 
Frekke forskjeller mellom nordiske naboer:
 
Akkurat som hver region i Norge har forskjellige smaker, ville vi også sammenligne våre egne seksuelle preferanser med våre nordiske naboers - i Sverige, Danmark og Finland. Nedenfor ser du de største forskjellende mellom søkebegrepene i de 4 skandinaviske landene.
  • I Norge er vi som sagt opptatt av å se og bli sett: søkebegreper som "webcam", ”voyeur” og "nudist" er særlig populære her i forhold til de andre nordiske landene.
  • I Sverige skal det gjerne være litt mer avansert: svenskene er glade i modne kvinner, såkalt "milf", deretter står "oralsex" også høyt på listen.
  • Danskene er helt klart de mest sosiale: de vil gjerne både snakke og dele med hverandre. "Trekant" og "sex chat" er mest populært i Danmark.
  • I Finland klarer de seg som regel selv, uten hjelp fra andre: østpå søkes det mer etter "striptease" og "handjob" enn ellers i Skandinavia.

Fra dansk trekant til finsk ennmannsforetag!

 

Slik ble undersøkelsen utført:

Analysen er utført på bakgrunn av de 20 mest søkte seksuelle preferanser. Som analyseverktøy har vi benyttet oss av Google Trends. Målet var å avdekke i hvilke regioner hvilke seksuelle preferanser som var mest søkt etter. De fremhevede søkeordene reflekterer forholdet mellom antall søkninger innenfor hver region.
 

Download vår infografikk gratis! Husk å linke til "http://www.dating-kompass.no", tak!

INFOGRAFIKK: Kart Norge
INFOGRAFIKK: Kart Skandinavia